millanče Posted October 11 Report Share Posted October 11 10 minutes ago, killYg0r said: Basilisk rush! Ma čist wyvern madness, tri nesta plus jedan hajv, plus dva u gradu prvi dan, plus Bron izrolao maks 7 baziliska, nema smisla igrati ovo :D Ima i 100 gnolova, počeo sam sa Drakonom, i dobio Brona u tavernu :D Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 11 Author Report Share Posted October 11 Evo i ja jedan quicky 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 12 Report Share Posted October 12 To otvaranje igre sa tim Grečenima, Tiraksorima, Drakonima, Šaktijima me je i navelo u jednom trenutku da mislim da sam ceo život igrao igru pogrešno :D Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 12 Author Report Share Posted October 12 Ubedjen sam da ima nekih fora i fazona za koje nemam pojma ni posle 25 godina : D Nisam odavno 2 dana igrao mapu neku 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post millanče Posted October 12 Popular Post Report Share Posted October 12 Vojska ti je malo pederska, ali je lepa :D Btw hvala algorirmu za ovaj mim :) 1 2 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 1 Report Share Posted November 1 Veoma zadovoljavajući početak, armija i heroj na 125, iliti 12. dan :) Liči dosta na ono što profesionalci igraju, uz dodatak da oni ne traće vreme na gorgone i hidre jer ih to suporava mnogo, a ja bez to dvoje ne mogu, meni keva kenja ako ne vodim gorgone i hidre :D Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 9 Report Share Posted November 9 On 10/12/2024 at 8:45 PM, killYg0r said: Ubedjen sam da ima nekih fora i fazona za koje nemam pojma ni posle 25 godina : D Nisam odavno 2 dana igrao mapu neku kakve su ovo chiterske mape sa milionima expa! btw, nisam odavno: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 9 Author Report Share Posted November 9 To je neka premade mapa sto je bila vec tu i zajebana je! Evo i High Score cisto da merimo pisice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 9 Report Share Posted November 9 Mislim da mi je tu najveci heee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 10 Author Report Share Posted November 10 Veci ti je \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 10 Report Share Posted November 10 @Dule_smor nije čitersko, u HotA imaš dve veličine iznad XL mape, Huge, i Gigantic, tako da je tu verovatno Kiliju nešto veće :D Takođe, taj skor je jako nebitna kategorija, ni ne znam čemu on tačno služi (a uz to i ne radi, lol), jedino što mi je jasno je da preferira brže završavanje mape i mislim da je Gral bitan za skor jako da se iskopa. Činjenice da ga vas dva, da prostiš, merite i poredite mi je malo... Ne znam :D Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 10 Author Report Share Posted November 10 Okaci scorecard Milance ne budi sisica! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 10 Report Share Posted November 10 (edited) 34 minutes ago, killYg0r said: Okaci scorecard Milance ne budi sisica! Nemam ništa :) Imam 30 viverna sa 21def Tazarom na 125 (12. dan) utopia/break ready vojsku na jebus cross templateu, ako ti taj info znači nešto, ili ništa poput meni tog skora o kom pričate :) Ne šalim se kad kažem da ne pamtim kad sam igrao neku mapu do kraja, kad vidim da dominiram i da nije zanimljivo, prekinem. Kao što content koji kačim i potvrđuje, mahom vežbam efikasne početke, rane hajvove i druge teže ciljeve, i "čejnovanje" heroja, i žalim što nisam 15 godina mlađi da imam vremena i volje da se uključim u online kompetitvnu scenu sa ovim efikasnim tempo mapama kako se to sad igra i ovim što sam naučio, a to je da sam 20god igru igrao pogrešno :S Možda bih i vas ubeđivao da se probamo malo versus, ali gospode bože ne na default random map, toliko zaludan nisam, već JC, outcast, duel, nešto od toga bržepoteznoga. :D Edited November 10 by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 10 Report Share Posted November 10 Znaci sisica si ipak :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 10 Report Share Posted November 10 18 minutes ago, Dule_smor said: Znaci sisica si ipak :DDD Izgleda da jesam... Sisica koja uzima Dragon cave sa 80 troglodita na 111, ili tri hajva u prvoj nededelji, MA ZNAŠ ŠTA DOSTA JE BILO SMEŠ 1NA1 PICO??? :)D Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 10 Report Share Posted November 10 Javi se kad dobijes 1v7 kompova na 200%!!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 10 Author Report Share Posted November 10 Cheat hax! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 10 Report Share Posted November 10 32 minutes ago, Dule_smor said: Javi se kad dobijes 1v7 kompova na 200%!!!1 1v1 me bitch :) jedini uslov sa moje strane je da ne moze ta default random mapa i druge slične spore jer se bližim četrdestoj, ne znam da li mi je ostalo života dovoljno za te spore partije :) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts