encore Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 i to onako kulturno a ne OMG NOOB RETARD hejtom :) gj lex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 i to onako kulturno a ne OMG NOOB RETARD hejtom :) gj lex Triple Ajde i GODLIKE pomogutjstvu u sledetjih 5 minuta dok ne zapalim... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 2, 2008 Author Report Share Posted May 2, 2008 Cenim da sam spomenuo da je reklama kao Halo reklam uspela. I da je postigla super uspeh...i to vishe puta? :) ipak nisam PR i MM manager za dzabe Al to je nishta manje ne chini shupljom i praznom najobichnijom Halo Commerical...ta reklama nema smisao za Nike - za neko prvenstvo bi imala te i ne bi bila Halo Commercial. Shto se tiche drugog dela, ja kao tupovi malogradjanin koji ne prati fudbal nemam pojma ko su ti peepovi koju se pojavili sem ronaldinja i shto se njega tiche znam jedino da je ruzhan. Nemam pojma ni koji su timovi, a kamo li ko koga sponzorishe. Tj obiluje sarkazmom, chovek koji ne prati fudbal nemozhe da zna da su ti igrachi svi sponzorisani od strane najka. Halo commercial - jel to ona fora "reklama radi reklame, svaka reklama je dobra i te fore, samo da se prica o nama..." - to je to? Ako je to, onda nisi u pravu, ja kada sam napisao "wow efekat" mislio da kad klinac vidi ovu reklamu, nalozi se i trazi od mame da mu kupi nike kopacke zato sto ce mozda i on da zaigra u Arsenalu :) Sto ce reci da je reklama uspela, zar ne? :) A ovo za "tupovag malogradjanina", eto opet ti kao PR bi trebao da znas da odredjeni prozivodi imaju svoju ciljnu grupu, i da ova reklama nije namenjena tebi koji ne pratis fudbal, isto kao sto nije namenjana ni mojoj tetki, recimo :) Necu vise, dosta je :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 (edited) Halo commercial - jel to ona fora "reklama radi reklame, svaka reklama je dobra i te fore, samo da se prica o nama..." - to je to? Ako je to, onda nisi u pravu, ja kada sam napisao "wow efekat" mislio da kad klinac vidi ovu reklamu, nalozi se i trazi od mame da mu kupi nike kopacke zato sto ce mozda i on da zaigra u Arsenalu :) Sto ce reci da je reklama uspela, zar ne? :) A ovo za "tupovag malogradjanina", eto opet ti kao PR bi trebao da znas da odredjeni prozivodi imaju svoju ciljnu grupu, i da ova reklama nije namenjena tebi koji ne pratis fudbal, isto kao sto nije namenjana ni mojoj tetki, recimo :) Necu vise, dosta je :D Krenuo sam i stao sam. Nema veze - idem ja kod stolara. Halo Commercial je kad reklama nema svrhu sem chistog pokazivanja imbastichnosti tj snage - tipa Veyron je jedna velika Halo Reklama, jer u sushtini u 99% situacija nema smisla (vozi ti auto koji ide 500km/h na sat i ubrzava od 0 do 200 za kolko beshe 3 sekudne?) al i dalje je to najbolji auto ikad i dalje se za to skida kapa konstruktoru te mu se dovlachi i vetja pazhnja te i ivetja prodaja. Samo mi dajte GODLIKE pa da palim. Edited May 2, 2008 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 pa nije smeshno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Ne znam shta ti je toliko smeshno? Mislim bolje je za tebe da sam u pravu. Jer ako nisi namerno napisao ogromno boldovano 'serem vam se na reklamu' onda izvredjao unapred sve koji misle suprotno od tebe i tek onda pokushao da obrazlozhish onako usput zashto ti se reklama ne dopada, chisto da se vidi da si pametan i cool, a da flame war krene, vetj si iskreno takav, onda si stvarno... :D Ali poshto se uvek trudim da vidim najbolje u ljudima, I'll call you a troll and an attention whore and call it a day. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 (edited) Ne znam shta ti je toliko smeshno? Mislim bolje je za tebe da sam u pravu. Jer ako nisi namerno napisao ogromno boldovano 'serem vam se na reklamu' onda izvredjao unapred sve koji misle suprotno od tebe i tek onda pokushao da obrazlozhish onako usput zashto ti se reklama ne dopada, chisto da se vidi da si pametan i cool, a da flame war krene, vetj si iskreno takav, onda si stvarno... :D Ali poshto se uvek trudim da vidim najbolje u ljudima, I'll call you a troll and an attention whore and call it a day. :) Ah tako neshto bi vetj moglo uz po koju modifikaciju...nije bash toliko egocentrichno al nalazimo se negde :) Nego sam te ja drugachije prvobitno razumeo I vratio si mi isto merom :P Elem odo ja sad u svoj separe Edited May 2, 2008 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 SPRCAJ IH I ZA MENE LEGENDO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 No, da ne gnjavimo sa time ko je od forumasha vetji egocentrik, manemo se trolovanja i vratimo na reklamu: Ok. Vishe je spot nego reklama po strukturi. Ali je to relativno originalan pristup i ochigledno se dopada ljudima. Dopada se i meni. Istina, ako je originalno kao reklama, kao spot i nije (setimo se Smack My Bitch Up, sa sve povratjanjem... Shto je u svakom sluchaju bolji primer nego Cloverfield koji je je maznuo svoju foricu od Blair Witch Projecta.) Ima super prikazanu prichu 'Fudbaler, preko trnja do zvezda'. Ima motivacioni faktor i da dash vishe od sebe i predjesh na vishi nivo, i motivacioni faktor 'svi fudbaleri u reklami nose Nike' i to funkcionishe. Mislim, ako se ljudi 20 godina lozhe na 'Jordan nosi Nike nosi ga i ti', zahto ne bi na 'Fabregas nosi Nike nosi ga i ti'? Relativno je dugachka, ali ne smara i mozhe da se gleda vishe puta. Odlichno je izrezhirana, producirana itd... Nije namenjena svima i nije reklama za Nike u globalu nego za Nike Football. Definitivno je namenja onima koji imaju veze sa fudbalom i cilj je da ih privuche odredjenom brendu u odnosu na druge brendove (Adidas, Diadora, Rbk, Puma...), dakle da biraju Nike kada biraju opremu za fudbal. Sve u svemu, sjajna reklama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Posle ove reklame kupicu kopacke ioako ne igram fudbal. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 dredlorde, sta god, ali preterana reakcija u svakom slucaju, koliko god te ljudi smarali s reklamom i koliko god se ona tebi ne svidja ili sta vec, reakcija je vise nego preterana i to na totalno neadekvatnom mestu. mislim, imalo to sto pricas smisla ili ne, delujes, pa, labilno;) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 za cloverfild, maznuli ili ne ideju od blairwitch, trebala su muda. Jedno je kad klinci uzmu kameru i zajebavaju se po sumi sa troskom za pastetu i lebac, a drugo je milionski projekat. Ja ne bi tagovao ovakav nacin snimanja kao maznut,vec kao stil koji ce verovatno sad biti malo vise eksplatisan. btw, dobra reklama ! :P Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Iskulirajte Dreade, vidite da je choveku dosadno... :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 ples super reklama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 reklama je brutalno dobra!!! Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts