Lucky Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Ne znam da li neko slucajno gleda Eurosport 2, ali se na njemu upravo prenosi mech u Counter Strike: Source :)) Evo traje vec jedno pola sata, pishe uredno u programu da prenose turnir u nekoj video igri. Komentator je dodushe neki "levi", ali vrlo je to zanimljivo, u kom pravcu ide citava stvar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
showlik Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Da i intervjuisu kitona ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 hahaha Cirkus.Steta sto nije 1.6 an e CSS :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Opa sad je DOA4, mnogo zabavnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2008 Author Report Share Posted April 28, 2008 I to žene! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zli_zeka Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Arrggghhh NEMAM EUROSPORT 2!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 U sad sledi josh jedan potpuno ceo mech sa sve PGR3kom i FIFAom 08... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devilish Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 a najbolji su komentari i prenos iz 3eg lica :) iiii bomba je ubila jednog :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 ovaj offbeat ninja koman neki :] btw mogu da zamislim kako je izgledao komentar cs-a ako je za doa kenjao 10 minuta, magican udarac, iscrpio je dosta energije .... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 svako vece od 8 do 23 do cetvrtka traje ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
showlik Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Komentatora na mute :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MxneeD Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Najace DOA zene dolazi amerikanka da se pozdravi sa kosookom i ona njoj pruza ruku a ovo njoj se klanja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 (edited) 1.nisu mogli da nadju nekog ko nije prvi put u kontaktu sa video igrama? mogao je barem nesto o cs-u da zna... 2. ovaj debilizam , prenos u trecem licu... konstatacija, dobro su se navezbali... brate... Edited April 28, 2008 by Rshum.Travar Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 svetsko prvenstvo u gaming-u ma smor zivi...ameri protiv glupih korejanaca...(debelih) :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Sigurno koriste neki svoj žargon, da ne kažemo da govore šatrovački :D (quote) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
out-dated Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Realno :( ocekivao sam vise i sto mohr kaze smor .... ovo samo jos moze da upropasti trenutno stanje u csu-u :D Dobijaju poene... ovo su kao igre bez granica 5 + , a ne prvenstvo u cs-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 1.nisu mogli da nadju nekog ko nije prvi put u kontaktu sa video igrama? mogao je barem nesto o cs-u da zna... 2. ovaj debilizam , prenos u trecem licu... konstatacija, dobro su se navezbali... brate... Pa idi prijavi se da budes komentator :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 komentator za cs source moze da bude neko ko prati source scenu a posto to niko ne radi ovde onda niko ne bi mogao da bude komentator ;) Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 @dejan j. ovaj covek prvi put vidi mislim bilo kakvu igru...da je video negde cs bilo koji ranije, komentari mu tokom celog meca ne bi bili: "redjaju ih kao zeceve" "ooo bomba je ubila jednog" "korejanci postavljaju bombu a ovi se vise odlucuju za cekajucu taktiku, ali opet izginu" Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2008 Author Report Share Posted April 28, 2008 Pa ljudi, morate da shvatite da Eurosport SRBIJA sigurno nema ljude za svaki sport. Kapiram da se i ovaj što je komentarisao smorio kad je saznao šta treba da komentariše. Veći sportovi imaju svoje komentatore, a sve od karlinga preko mica i do kantera dobijaju po "ključu" pa udri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 @travar dobro to jeste kriticno i to bi bilo ko od nas mogao da odradi bolje. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
out-dated Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 (edited) lol Edited April 28, 2008 by out-dated Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 logout, delete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 http://forum.klanrur.rs/index.php?showforum=58 ^WCG is this way... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 rece mi teske veceras da ima na ES-u kanter :D majstori... Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts