Jump to content

SP3 problem

alfa

Recommended Posts

skinuo sam sp3,sve je lepo instalirao i onda sam restartovao komp,od tada ne mogu da podignem windows(cak ni preko safe moda) nego mi se posle onog win ucitavanja restartuje komp i tako u krug...dal mogu da nesto ucinim,a da nije reinst wina?

Um caruje, Dundo Maroje!

probaj sa repair-om preko cd-a.. jel znas kako se radi?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

beži bre drede pijan si

Nisam - postim.

A i podrzhavam Vistu zbog DreamScene-a :D SP1 FTW.

probaj sa repair-om preko cd-a.. jel znas kako se radi?

A shto se toga tiche...ja bash i nznm ikoga da mu je taj repair zapravo uradio neshto pozitivno, tj da on radi samo u teoriji i nikako u praksi - al dobro, nikad se nzn...

A sad ozbiljno - verovatno ti je doshlo do kolizije Loadera. Ako vec prvobitno imash XP sa Loaderom i skinuo si sa neta SP3 koji u sebi isto ima loader...2 loadera se tako pojebu...da se radi clean install, kolko sam ga radio pre 2 dana al dobro iz vishe razloga ne zbog toga. Mada u sushtini za sada nisam chuo neke pozitivne utiske o SP3 niti o nekoj prekopotrebnosti da se instalira :/ Voodo care to shine some new info?

U sushtini ako ne radi Safe Mode, jebesh ti to jebavanje - Clean Install i GG ili drzhati Acronis-a za takve momente...

poz voz 2011

Meni je repair pomogao mnogo puta, ali ako ne uspe, ne gine format, jebiga.

Eventualno repair iz konzole pa fixboot fixmbr, pa onda repair instalacije kad detektuje Windows na particiji.

Ma bre za SP3 te pitam, znam da su ga pompezno najavljivali...mega bitan i ti fazoni al da nakraju ispade u sushtini tabula raza?

poz voz 2011

bogami ih je zajebao onaj sp2, sad ljudi svaki sp ocekuju kao novi sistem, iako ga oni najave kao nista priblizno

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

zato shto su dokoni :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

eh juce sam tek procitao da nisi jedini kojem se komp restartuje u krug... ima resenje na dosta sajtova, izmedju ostalih i na computerworld.com