Pipboy Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 http://www.metacafe.com/watch/582558/plane_crashes/ Ovaj sa dva helikoptera koji pokidaju elise jedan drugom u letu mi je jeza... Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Pogledao sam do pola i onda sam se zapitao "sto bi ovo gledao?" Gledam kako ljudi ginu u helikopterima/avionima uz sve neku finu muzikicu :| i koja je poenta autora,da utera strah ljudima od aviona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 fuck it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 (edited) Pogledao sam do pola i onda sam se zapitao "sto bi ovo gledao?" Gledam kako ljudi ginu u helikopterima/avionima uz sve neku finu muzikicu :| i koja je poenta autora,da utera strah ljudima od aviona? i ja kazhem isto... glupost od video totalna... :@ Edited April 26, 2008 by uNkind Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 eh smrdi ovo... glupost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 ljudi na ruru su ovih dana posebno puni hejta :) zajebano ovo proleće kad prorade hormoni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Meni se je klip bash interesantan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alric Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 zashto bi neko ovo gledao?? da mu utera klip strah u kosti od letenja? ili da zadovoljava neku svoju mentalnu bolest u gledanju ljudi kako ginu?? statisticki letenje je najsigurniji oblik prevoza...dnevno pogine vise ljudi u automobilima nego godisnje u avionima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 o jbt! koja morbidnost sklop mjuze i padova hahaahah.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 (edited) zashto bi neko ovo gledao?? da mu utera klip strah u kosti od letenja? ili da zadovoljava neku svoju mentalnu bolest u gledanju ljudi kako ginu?? statisticki letenje je najsigurniji oblik prevoza...dnevno pogine vise ljudi u automobilima nego godisnje u avionima jeste, al brate, kad se jedan aviJon sjebe, ode trista ljudi, sa druge strane, u autu mozes i da prezivis, koliko ima automobila, a koliko aviona, auto moze svako da uzme da vozi itd itd...kako rece onaj cika - postoji laz, prokleta laz i statistika:) Edited May 4, 2008 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 u tome i jeste problem sto auto moze svako da vozi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 majku mu , ovaj video me bas smorio ... xD ae laku noc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Ne padaju avioni zbog kvarova i "sudbine" vec zbog ljudskog faktora i zobg toga sto gomila svetskih pilota nauci da pilotira samo na kompjuter a ne i na vetar...JAT ima flotu koja spada medju najstarije u svetu i kvare se svaki cas, a, hvala Bogu, nijedan nije pao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 a cekaj, zasto ljudi ginu u automobilima? redovan servis + prosecan vozac + postovanje propisa = nema sudara. necu da kazem nijednog, uvek moze kuce da ti izadje ispred auta, al tako moze i neki kurac da sjebe avion, tipa METEOR ILI NAPAD S MARSA ILI PTICA DA SE USISA!!!one :) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 a cekaj, zasto ljudi ginu u automobilima? redovan servis + prosecan vozac + postovanje propisa = nema sudara. necu da kazem nijednog, uvek moze kuce da ti izadje ispred auta, al tako moze i neki kurac da sjebe avion, tipa METEOR ILI NAPAD S MARSA ILI PTICA DA SE USISA!!!one :) Slazem se sa tobom po ovom pitanju, ali kod nas i dalje ima GOMILA vozila koja prolaze preko veze na tehnickom pregledu, vozaci misle da su popili svu pamet sveta i misle da su upravo oni najbolji vozaci a ostali nemaju pojma. Takodje, ta ista gomila ne postuje propise po principu "nece mene da uvate/ma sta me briga da stajem na crveno kad nema nikoga/(dolazi mu vozilo sa desne strane na raskrsnici koja nije obelezena) KO BRE IMA PREDNOST MAJMUNE!!! JEBO TE ONAJ KO TI DADE DOZVOLU!!!" i tako.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoje Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 jeste, al brate, kad se jedan aviJon sjebe, ode trista ljudi, sa druge strane, u autu mozes i da prezivis avionske nesrece bez prezivelih su dosta redje od onih gde ima prezivelih, tako da mozes i tu da prezivis Ne padaju avioni zbog kvarova i "sudbine" vec zbog ljudskog faktora i zobg toga sto gomila svetskih pilota nauci da pilotira samo na kompjuter a ne i na vetar...JAT ima flotu koja spada medju najstarije u svetu i kvare se svaki cas, a, hvala Bogu, nijedan nije pao. padaju i zbog kvarova, mada najveci procenat uzroka jeste ljudski faktor (oko 70% ako se dobro setjam), zatim ide mechanical failure, maintenance i meteo uslovi inace padao je i jat, ali ne u skorije vreme ;) inace klip nije nish spec., ima mnogo gotivnijih kreshova Quote nolife award winner 2006, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Mislio sam na skorije vreme, tj. od kad JAT propada i od kad ne održavaju letelice onako kako treba, a ostali u svetu izmišljaju nove tehnologije i tako to. Doduše, moram priznati da za ove padove nisam ni znao....jedino znam za slučaj iznad Srbske Kamenice u Češkoj kad je Vesna Vulović preživela pad sa FL100. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoje Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 preživela pad sa FL100. u ginisov rekord je zvanicno upisana za fl330, ASN kaze fl100, a postoje neke teorije da je bilo mnogo nize Quote nolife award winner 2006, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Znam za te teorije, ali bilo kako bilo, zena je prezivela pad koji po teoriji nije moguce preziveti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naikon Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 To je zbog Kosnodiksa ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts