Xzor Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Kad mi je ramirez rekao za <IE> poestio sam wowwiki i nasao ovo i ovo. Znaci MM je najbolji Ally guild i bio je najbolji frostmane dok se IE nije kreirao. Ali uzmi u obzir da su oni 100% swe, da su uzimali neke tamo likove i bili internacionalni uzimali bi S1 uvek. Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 koji crni memento mori, IE pa security pa mozda MM nemoj lupat Quote   Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 ranije je MM bio bog i batina ali vise nije tako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Kad mi je ramirez rekao za <IE> poestio sam wowwiki i nasao ovo i ovo. Znaci MM je najbolji Ally guild i bio je najbolji frostmane dok se IE nije kreirao. Ali uzmi u obzir da su oni 100% swe, da su uzimali neke tamo likove i bili internacionalni uzimali bi S1 uvek. pa ne bash. mm je bio najbolji ally guild na shattered hand serveru. ili bolje retji, delio je prvo mesto sa najboljom hordinom gildom - novus principium, od koje je pak nastao in excelsis. samo forimranje ie-a kao posebne gilde ne znaci i njihov start, jer je to samo nastavak postojanja novusa u novoj inkarnaciji. mnogo bitnija stvar oko mm-a je ta da su oni swe only guild-a, koja pritom ima ultra uspeha iza sebe, samo zbog toga shto je taj prvi server, shattered hand, bio swe server. kao shto je na ruru bio dogovor da srbi igraju na shadowmoon-u i dragonmaw-u, tako je u svim gejming krugovima shvedske bio dogovor da se krene na shattered-u i josh nekom serveru. tako da je prirodno da se medju tolikim igrachima iste nacionalnosti (high pop pvp servera) stvori jedna nacionalna gilda koja pwnuje. to bi se desilo i da na jednom serveru vetjinu chine srbi. ali nas ne igra toliko ni na jednom. i to je ono shto sam rekao... vishe nam nije problem iskustvo oko pravljenja, vetj manjak ljudi. Quote   Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/  Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Jebo vas IE i MM ,ovde smo da se dogovorimo za nas a ne za shvedjane i ostale mudzahedine.. Samo znate da budete destruktivni nikad konstruktivni.. Daj bre fokusirajte se na temu ovde a otvorite temu "ko ima vecu patku MM ili IE" pa tamo razglabajte o njima. Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Jebo vas IE i MM ,ovde smo da se dogovorimo za nas a ne za shvedjane i ostale mudzahedine.. Samo znate da budete destruktivni nikad konstruktivni.. Daj bre fokusirajte se na temu ovde a otvorite temu "ko ima vecu patku MM ili IE" pa tamo razglabajte o njima. Kako je uporan je bo te ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwn Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 E do jaja je meni ovaj Rur realno svaka tema koja pochne sa nekim odredjnim naslovom preraste u topic za svadju chija je kara veca ili koja je klasa OP ili no skill HAHHAHAHHHA Quote Crit,crit woh let da rouge out:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 to je nama srbima u krvi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 bolje biti uporan nego retardiran .. :) Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 a ti si uporan ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 E do jaja je meni ovaj Rur realno svaka tema koja pochne sa nekim odredjnim naslovom preraste u topic za svadju chija je kara veca ili koja je klasa OP ili no skill HAHHAHAHHHA Ne daj boze da se Srbi sloze. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 (edited) jok ja,samo sam dao konstataciju.. :) Edited April 24, 2008 by Pajoslav Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0X1c Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 ako ne bude 20god min za primanje osudjeni ste na propast golemu... ako bude decurlije bolje da se ranite odma u oba kolena.... A sada mala mraka kada pocne da hejtuje, da odma kazem da sa decurlijom nema igre, naucno dokazano ko bude dao kakav primer kako su decurlija dobra u nekim slucajevima ignorisite ga jer je verovatno 13godina lik! Quote Klubbing,Klubbing zezanje do bola u clubu ces me naci samo ispod stola "Cool quote" - Cool guy. -cs aka t0X1c -wc3 aka Boske -wow aka fAwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
rnini Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 i tako prodje jos jedan "pokusaj" <3 Quote Primevil=Oneshoted Marlena se naljutila na mene :( STO!!! CRAI xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 dok ne shvatite da nacija nije bitna. dobra ekipa se uglavnom spontano skupi, a ko ima skilla ne treba mu niko da se uvuce u dobar gild poput spermatozoida u jajnu celiju Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
rnini Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 ma bre vise necu da se cimam sa ludacima(nasima), muka mi je vise, daj boze da se nesto normalno desi na ruru Quote Primevil=Oneshoted Marlena se naljutila na mene :( STO!!! CRAI xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 (edited) Mnogo se vi opterecujete i dizete tenziju :) Ja sam za to da prvo formiramo stranke, pa onda da izadjemo na izbore :) Pa da vidimo kako cemo da formiramo guild i ko ce imati vecinu, da se izaberu ministri i premijeri. Za predsednika posebno glasanje xD Edited April 26, 2008 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Daj zajebi politiku :D vidis i sam kako nama srbima ide od politike :P nego koj server i koja fakcija? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 1.pve realm high populated 2.old school full populated pvp 3.recomended pvp server 4.wotlk server u kome cemo svi rolat hero klase :D pa nek se izabere :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Killy, ti bi voleo opciju 2 verovatno :) Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 brate kako da ga ubijem kad me kajtuje oko pillara sve mu je instant i ima shield wall bear formu..jebeno kad ce to da nerfuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 brate ti si malo omasio topic :/ Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 NIJE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts