Melw Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 hotjesh veliki broj ljudi ? nije hc ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 ja mislim da treba da batalite sve sto radite i odete da boostujete ljude u kara i ssc,mislim to je najpravednije.jednostavno nesme da se dopusti da ljudi skacu po ogrimaru i if nikako.i onda rank 1612313 dodje i wipeuje vas sa doomfireom, tako nekako Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 (edited) Memento Mori, najbolji guild na frostmane-u radi po sistemu koj sam predlozio, oni su 100% swe guild i imaju server 1st killove, ostali common swe guildovi koj rade po uobicajnom sistemu kao sto ti predlazes Melw nisu zavrsili TK/SSC. To je dokaz da taj sistem radi, funkcionise, i da je najbolji nacin da jedan guild sa 100% ljudi iz jedne zemlje uspe. To sto ti pokusavas dosta ljudi je pokusalo 100 put i nije uspelo. Ovo niko nije pokusao jer je kompleksno i komplikovanije. Lakse je da se pridruzis internacionalnom guildu nego da se potrudis oko ovako neceg. Edited April 22, 2008 by Xzor Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 ako vi hocete da ovaj gild bude pro, likovi kao shto su ja, Xzor, mohican, ghosty i josh neki nikako ne bi smeli da budu u njemu ja shto sam ubio princa u karazanu sa pug grupom i ostale instance nisam vido ni kod druga na monitoru pa ovaj xzor samo predlaze da se broj chlanova poveca da bi i on upao iako nije vido dalje od karazana, i to je vido ako ga usralo, ovaj mohican samo se neshto zali kako on ume a ostali numeju, kako nema dovoljno ljudi za gild, boze sachuvaj, a ovaj ghosty ko krpelj samo bi da upadne i odjednom postane pro hc gejmer momci kao shto su Silencer, kiligor, kobaja, sven, storm scion, megadeth, kole, neo, takvi ljudi su potrebni gildu koji planirate, ljudi koji se nece svadjati i vuci se sa drugima ko paraziti, vec igrachi koji stvarno igraju ovu igru zato, ako neshto budete planirali i ostvarili, rado bih pomogao u odredjenim segmentima, jer zelim da i mi imamo jedan WoW gild, a jok da budemo ko ciganski vashar po ovim serverima ;) Quote   Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 (edited) kolko ja znam, a cenim da znam vise od tebe, nikada memento mori nije imao takav sistem. u stvari, mogutje je da su ga imali josh u vreme kada se ulazilo u MC prvi put. sve kasnije je bilo neshto totalno drugachije. od gildi koje ja znam da su bile jake, order of the hammer je imao slichan sistem, i to dok su josh bili relativno nublarska gilda. i edit za komu... ne znam tebe i ghosty-ja, xzor (sasuke?) mi je prilichno poznat, ali za mohija mogu da tvrdim da kapira ovu igru vishe od 95% ljudi ovde. to shto ima stav nadrkanog lejmera na netu pa vetjinu vas nervira, je druga pricha :] Edited April 22, 2008 by Ramirez Quote   Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/  Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 storm ce da igra age of conana :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 (edited) Ja sve shto sam igrao u BC-u je PVP, pug KZ ne rachunam, ubio princa, svaki debil mozhe ubiti princa.Igrao SSC sa burazerovim lockom, shto je josh gore bilo. SSC nisam znao nishta + Warlock koga nikad u zhivotu nisam igrao.Tako da ni ja nisam nistha bolji od gore pomenutih. :-) Edited April 22, 2008 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 kobaja, ti ipak znash neshto u igri, dobar si igrach i okej momak a shta ce ovi krpelji odozgo da igraju majke ti? :) Quote   Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Memento Mori, najbolji guild na frostmane-u radi po sistemu koj sam predlozio, oni su 100% swe guild i imaju server 1st killove, ostali common swe guildovi koj rade po uobicajnom sistemu kao sto ti predlazes Melw nisu zavrsili TK/SSC. To je dokaz da taj sistem radi, funkcionise, i da je najbolji nacin da jedan guild sa 100% ljudi iz jedne zemlje uspe. To sto ti pokusavas dosta ljudi je pokusalo 100 put i nije uspelo. Ovo niko nije pokusao jer je kompleksno i komplikovanije. Lakse je da se pridruzis internacionalnom guildu nego da se potrudis oko ovako neceg. MM jeste jedan od top guildova na FM ali ne uzimaju S1 vise.. IE ih sada uzima lagano. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rnini Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 (edited) valjda ce sada krenuti ozbiljna diskusija jer je ovo meni otvorilo oci donekle, ja ne znam ljude sa foruma znam likove koje igraju na frstmanu i skupljaju se na /rur kanalu, sa nekima sam ovde lvlovao, a neke znam irl i kako god okrenem ne bih igrao sa masnim stormom :P, i Silencerom koji peva svilen konac na ventu :P sala na stranu inace, mozda je kasno za neki serbian hc guild... ne znam sve je ovo pesimisticno, ali ako bi se stvarno skupili ljudi jedan dan na nekom dogovorenom realmu i napravili likove pa tu pricali, da osetimo atmosferu to je moj predlog Edited April 22, 2008 by rnini Quote Primevil=Oneshoted Marlena se naljutila na mene :( STO!!! CRAI xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 podrzavam predlog kolege iznad :) Quote   Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melw Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 kako moze biti kasno za serbian hc guild kad mi prichamo o expanziji ? dakle RESET. A shto se tiche iskustva, predlozio sam da to budu ljudi koji imaju raid xp pozeljno u TBC-u, sad tje me ljudi flameovati kako su instance bile mnogo teze u vanila WoW-u , ali moja poenta je da trebaju ljudi koji znaju mehaniku klasa trenutno (mnogo su se menjali u TBC-u, hunteri skroz npr) i koji zapravo znaju da udaraju , healuju , tankuju trenutno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megadeath Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 (edited) Da, definitivno nije kasno za OK Srpski guild :) Ali ne zna se jos kad ce expanzija ali barem 1-2 mesec pre da se kaze ally ili horde - koliko ljudi ima etc. Kako bi ljudi mogli da iz lvluju i sta ja znam, kupe acc shta god... Napravi neki fin Site :) Pa npr oglasiti se na WoW Serbia, Europe ali samo onda ako bude nesto ozbiljno. Btw Melw - Da nisi mozda iz Subotice jer vidim da si napisao da si igrao na Bloodscalp :) svi is Su igraju na Bs :) Edited April 22, 2008 by Megadeath Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melw Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 jesam , a ti si ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gh0sty Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 (edited) @ koma krpelj lolz, mozhesh da tvrdish da sam krpelj jer sam tek sad kreno da postujem ako sudish o meni po broju mojih postova/ Member No.: 18.798 pokrij se ushima. Ja ocu da udjem, ak su ovi dovoljno ludi da me prime ofc, elem ja podrzhavam ovu ideju zbog sajlenserovog plana za pledze i rakiju :O Edited April 22, 2008 by Gh0sty Quote We Got Dream Team Stats Who want beef now :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 MM jeste jedan od top guildova na FM ali ne uzimaju S1 vise.. IE ih sada uzima lagano. :) Zadnji S1 im je bio Illidan, i oni su ga farm-ovali dok su ostali FM guildovi pokusavali da ga ubiju, bole ih tuki da se cimaju za S1 u Sunwellu, sada se medjusobno boostuju u areni dok svaki od njihovih charova nema full s3, a ovi koj ne gotive arenu lagano ciste sunwell u poluorganizovanim raidovima. @ramirez, synd je sasuke @Melw, u WOTLK-u ce se isto biti razlika u odnosu na TBC kao izmedju TBC i "vanila" (lol) WoW-a. Tako da TBC i "vanila"(lol) WoW XP ce samo malo vise pomoci. Ako oces HC ljude kao ti odavde sa rur-a mozes uzeti samo silencera, da pitas stormsciona da se vrati i mozda jos nekog kog ja nisam primetio da je HC. Ostalih 30-25 igraca bi morao da trazis na drugim mestima. I ako ih nadjes posle ogromnih napora i napravite odlican PvE progress taj guild nece trajati vise od god dana i stace te na polovini WOTLK-a, gde ce te morati da uzimate strance da bi se nastavio progress ali to onda nije srpski guild. @lol kids koja misle da zelim da se ubacim u guild, mene boli tuki za vasa i vasa misljenja, ne morate to da ponavljate, mohi je to vec rekao, ja samo zelim da na neki nacin pomognem keraci "WOTLK SERBIAN GUILD"-u, dao sam svoj predlog za "SERBIAN GUILD" koj nebi imao failove kao ostali, koj se ne bi za mesec dana pretvorio u "HALF SERBIAN" ili (Pr. kao PRIMER uzimam karu kao prvu i najlaksu raid instancu u TBC i ako je WOTLK guild, jer ne znam imena WOTLK instanci, jel znate vi?) "KARA SERBIAN GUILD". Nevolim da feljmujem pa cu se suzdrzati da vas prozivam retardima. PvE, itemi, i te gluposti me ne pale koliko vas, mene zanima dobra igra, trud i jako zajebanvijai, otkrivanje i prelazenje novih stvari. Necu izvrsiti samoubistvo ako me ne prime u guild cak i da ga naprave po mojoj ideji i prenesu sve zasluge mohiju. Voleo bi da od vas cujem neku kreativnu ideju da se napravi WOTLK srpski guild, ako je u opste imate ? Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 sto si se nalozio tako svaki drugi post je tvoj wall of text niti si otkrio toplu vodu a ako te ne zanima mishljenje ljudi zasto onda pises upravo tim istim ljudima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Zadnji S1 im je bio Illidan, i oni su ga farm-ovali dok su ostali FM guildovi pokusavali da ga ubiju, bole ih tuki da se cimaju za S1 u Sunwellu, sada se medjusobno boostuju u areni dok svaki od njihovih charova nema full s3, a ovi koj ne gotive arenu lagano ciste sunwell u poluorganizovanim raidovima. pa ne. server first illidana je bio in excelsis, i to vishe od mesec dana pre memento morija, koji ga je ubio tretji na severu (security je bio drugi). i nije da ih bole kurac za sunwell, nego ni oni ne funkcionishu tako dobro kao nekada. shto oept ne znachi da su loshi, daleko od toga. jedna od najjachih gildi u evropi, nema shta, samo nemoj bezveze prichati neshto shto se mozhe tako lako proveriti. Quote   Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/  Link to comment Share on other sites More sharing options...
rnini Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 pa super ako se slazete da nije kasno, ali recimo da je rano za flame onda :) Quote Primevil=Oneshoted Marlena se naljutila na mene :( STO!!! CRAI xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gh0sty Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 nikad nije rano niti kasno za flame xD Quote We Got Dream Team Stats Who want beef now :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 OMG Koma pa ti si iz Arilja :) ? Ja tamo imam tetku i bio sam pre neki dan, svratio sam do one igraonice Max3 ali nisu imali neta, jbg. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 ovaj guild ce da se oformi kad mlohavi prizna da je druid OP u 2v2 Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 (edited) OMG Koma pa ti si iz Arilja :) ? Ja tamo imam tetku i bio sam pre neki dan, svratio sam do one igraonice Max3 ali nisu imali neta, jbg. aha ;) da, ovih dana im je bio prvi put da ne radi net posle duzeg vremena javi se sledeci put kad budesh dolazio, da te vodim na zasigurno najbolje belo meso u Zapadnoj Srbiji :) momci, da udahnemo malo pa da nastavimo diskusiju mislim da bi trebalo da utvrdimo prvu tachku ''dnevnog reda'' :) znachi, ocemo li prvo birati server / faction ili cemo prvo raditi neshto drugo vezano za gild, poshto vidim da ima zainteresovanih ljudi i da je potrebno videti shta se valja radit Edit: samo da se izvinem ovim momcima shto sam ih prozivao, mozda niste igrali TK, BT, al ko zna, mozda mozete da uchite, tako da nemam pravo da vam govorim kako nemate pojma i kako ne mozte u gild :) koma, izvini i ti :( Edit2: svima osim onom pederashu xzoru Edited April 22, 2008 by Koma Quote   Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gh0sty Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Neki vote za serv pa za fakciju za oba ce biti podjednako teshko. Quote We Got Dream Team Stats Who want beef now :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Prvo se bira tabard!! Sve ostalo je nebitno. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts