beograd Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Prodajem druida sa resto gearom na Frostmane realmu. http://armory.wow-europe.com/character-she...mane&n=Gags Jos par likova manji level na istom accountu. msn: djorkic@hotmail.com telefon: 062/8192698 Link to comment Share on other sites More sharing options...
seller Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 prodajem gold u neogranicenim kolicinama na chromaggus serveru (ally side) cena: sitnica :) 1gold=1.5 dinara za vece kolicine popust kontakt iskljucivo na mobilni: 065/2255660 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kachamak Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 prodajem maga lvl 70 ! 3 vengefula shoulder s1 i s2 head.. epic flying mount undead zenski.. epic pve gear.. cena 5000 dinara.. zato sto nemam mail secret code etc al garantujem sigurnost.. tu je i drugi acount gnom mage sve s1 osim chesta s3.. ima svu opremu za honor i jos 30k honora u steku.. 4000 dinara oba akaunta + jedan prazan za 7500 dinara! mail: IMBA.MAGE@hotmail.com pare postom preko post neta :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
KosTaAiR Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Poz ljudi, ovako zeleo bi da trade mog NE female warriora gear : 3/5 s3 ostalo s1 i svi vindi i battle master trinketa. mining 375/bs 368 600 golda na accountu i dosta matsa za 3 rank maca, posto je prvi vec napravljen. Oko 1200 arena poena i 20 k honora. Acc je aktivan josh 2-3 dana. Ono sta trazim je novi prazan acc sa 1 mesec dopune ili bilo koji acc ne interesuju me charovi koji su na accountu samo da ima 2 meseca vremena. Imam sve podatke za accountu sa/ mail change etc....takodje isto zahtevan od onog ko hoce trade. Za vishe info domacapogaca@hotmail.com ili na mob 0645449844 HITNO!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosh94 Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 WTT : BE Warlock 70- PvP orientisan - 420 resi, 3/5 vengeful,1/5 merciless, 1/5 gladiator. Lik ima epic ground mounta, 60% normal flying mounta, 2000golda, oko 40 badgeva i na PVP serveru. Reputacije su uglavnom revared.Change name i transfer je spreman. Human Paladin 70- PvE orientisan- 2100 bonus healinga , Epic ground mount i Epic flying mount, nema mnogo para :/, u MH/BT je guildi i na PVE serveru je.Reputacije su uglavnom exalted. (Sa sunwellom etc.)Change name i transfer je spreman. Drenai (ili kako se vec pise) Shamana 60- Tek dingovao 60.... Znam SQ i sve ostalo od accounta...i traje do kraja JULA ( pocetka avgusta). Tradovao bih za Tier 5+ gearovan, alliance,na PVP serveru, bilo koju DPS classu. (Nemojte mi nuditi nekog ko je tek izaso iz Karazhana, Gruula etc. ili neki iskraftovan gear.., nego nekog ko je spreman da udje u MH/BT) Bilo bi pozeljno sto pre!!! Za vise informacija me slobodno pitajte. Kontakt: MSN : urosh_94@hotmail.com , obicno sam uvece oko 22:00 online. bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
understand_dude Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Prodajem NE huntera 5/5 s3 oruzije takodje s3 ma dosta MH / BT / SSC opreme, tako da lako mozete naci PvE guild odlichna reputacija na serveru, svi me znaju kao dobrog igracha tako da vam nece uopshte biti teshko da nadjete gild i da se uklopite naravno ako zelite da nastavite na ovom serveru iam epic flying mounta (i zmaja i onaj nether ray) ima para itd. kontakt na pm please! povoljno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deki_rayne Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 PRODAJEM ili MENJAM maga LVL 70 Human Female server:Xavius (PVP) moze da se transferuje, Prvi sam user, iam sve informacije nikad banovan, hackovan itd... PVE Gear FULL EPIC ima oko 930 SpellDmg i oko 112 SpellHit (Bez problema sam radio Karazhan, Tempest keep, Serpentshrine Caverns, Maghtheridona i Gruula) Od PVP Geara FULL EPIC Ima 3 glavna gladiatora i ima dovoljno poena da se uzme Season 3 kapa ili sta vec... Ima gladiator staff... Ostalo ima 4 epic mounta, Exalted sa darnassusom :) ima i nesto golda oko 300g Na Acc ima i Dranei Shaman sa Dve (Crusader enchantovane) Flury sekire epic ali je samo 44lvl Ne trazim mnoogo... Tipa 100 evrica i to je to... MENJAM GA I ZA SHAMANA U HORDI uz doplatu ili glava za glavu!!! Preferiram Trolla ali moze i ostalo... Dalje informacije na mail deki_rayne@yahoo.com ili na MOB. 064/570-45-82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurisa Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 (edited) Za drugara. WTT UD male mage pvp gear 430 ressi 10.2k hp, od pve opreme ima samo 2 t4 nista vise i trinket od badgeva. Imam 2x s3 ostalo s1, 30k honora i po 40 markica svakog bg-a sem AV-a njega naravno imam 100 za sada i ima 1800 arena points. Menjao bih za nekog slicno gearovanog lika. Od class-a zeleo bih Disc priest(horda obavezno), Rogue(sve osim humana) , resto drood , Hunter , Warrior(sve osim humana). To je sve...ko zeli da pogleda vise neka ide na armory nick "Qick". Kontakt: 064-517-30-99 ili napravite lika na outland realmu i /w me. Imam sve podatke od acc-a ja sam prvi korisnik acc nikad nije hakovan ili nesto tako... Chuck norris je porodio svoju kevu. Edited June 24, 2008 by kurisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenchan Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 (edited) znaci ovako , dajem FULL EPIC ( t4 + TK/SSC Loot ) TAUREN HUNTERA na Sylvanas .. enchanting/leatehrworking/fishing/cooking 375 .. sve najjaci recepti .. pita Moonggose itd.. ima 1000g ... jos 2000g u materijalima u banci ... ima fly mounta SVE SVE za obicnog Priesta ..znaci gear nije bitan samo da je lvl 70 ( u obzir dolazi i RESTO SHAMAN I RESTO DRUID ) Edited June 24, 2008 by Kenchan Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsardas Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 e ovako: :Prodajem: LVL 70-draenei mage... od opreme: PvP: 1 x S2 3xS1 ali sada cu da uzmem jos S2 itema i S4 ... oko 300 resi... PvE:imam t3-t4...iteme .... oko 500g ... herbalizam i alhemyst po 375 frst aid isto... 3x EPIX fly mount... 3-4 epix ground ... odlicno reputaciju na serveru... na acc-u se jos nalazi i 67 lvl paladin,ali sada ide na 70 ubrzo... ako nekog jos nesto interesuje neka mi se javi... MSN: filixpo@hotmail.com SMS na mob: 064-05-94-757 I jos nesto: kupio bi ISKLJUCVO { shamana,RESTO DRUIDA ili roga sa losom opremom ili 60+ lvl} to je to : : : aj vozdra!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 KUPUJEM prazan tbc account kontakt: 060/6564444 samo bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenchan Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 znaci ovako , dajem FULL EPIC ( t4 + TK/SSC Loot ) TAUREN HUNTERA na Sylvanas .. enchanting/leatehrworking/fishing/cooking 375 .. sve najjaci recepti .. pita Moonggose itd.. ima 1000g ... jos 2000g u materijalima u banci ... ima fly mounta SVE SVE za obicnog Priesta ..znaci gear nije bitan samo da je lvl 70 ( u obzir dolazi i RESTO SHAMAN I RESTO DRUID ) Vise Informacija Mozete Dobiti na PM -- MSN/Mail : bole-kezman@hotmail.com , tel : +38269513170 ( Crna Gora ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobazchetina Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Pozdrav svima. Kupio bih acc sa BE over 60. lvl paladinom. Nishta bez SQ. Kontaktirajte me na 0642872687 ili kobazchetina@hotmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareshule Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 prodajem maga na kazzaku (2 vengeful i 3 gladiator s1 stvari, ostalo sve fazon vindicator i 1 veteran 360 resilianse 10k+ hpa 1000 spell dmga , oruzje ima za 150 bedzeva 247 spell dmg onehand, takodje imam i pve opremu epic iz heroic instanci i od reputacije dobijenu. ima oko 700 g na sebi AKAUNT JE AKTIVAN UPLATIO sam pre 2 dana TAKO da ko je zainteresovan NEK POZURI javite se na broj 064-291-32-83 SAMO BRZO Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 executus alijansa human rogue, 2 glad sworda ne enchantovana, 2 glad fista mungos na oba, glad head, sholderi i rukavice i back je onaj sargent, ostalo su pve epici chest je plavi reputacija pvp, ima 1k arena poena i 8k honora(znam nije neshto) ima epic flying mount, nema para :P uplacen prekljuche mesec dana msn: chegster26@gmail.com ili pm samo beograd dolazi u obzir ili ako vas ne mrzi da dodjete u bg... www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola123 Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 (edited) WTT Resto shaman na serveru Dunemaul ( PvP) Gear: 3/5 S3 2/5 S1 ima sve vindicatore .... ima i neki pve gear ali slabo ako hocete da vidite na armoryu ime shamana je Slaqun Ima fly mount , oko 200g etc. Na accountu ima jos nekoliko charova najveci lvl posle shamyja je lock 46 lvl Account je uplacen do negde 2. jula Menjao bih za maga ( SAMO HORDA ) na PvP serveru - mozda i za neke druge klase ali bih morao da razmislim SAMO SLICNO GEAROVANI (moze i pve oprema ali samo t5+ ) Konatakt na 063/ 77-28-111 ili pm Edited June 25, 2008 by Trade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayur Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 WTS account(HITNO) main: Undead Rogue 70lvl server sylvanas. Ime: Fastkiller Od PVP opreme ima 3xs3 i 2xs2. Full enchantovan i socketovan(epic gemovi). Ceo vindicator, 400 resil. Ima 1700 arena poena i 12k honor poena. PVE oprema je slaba. 1700 AP, 130hit ratinga, 30% crit. Profesije su engineering i mining(max skill). Ima epic flying mounta(avioncic iz engineeringa), kao i head i trinket iz enga(za arenu imba). U nagrandu se uzima oko 300golda/1h sa extractovanjem oblaka i cukanjem ruda. Na rougu imam 700 golda, 20 Primal Air-a, 10 Primal Shadowa i Primal Netherai 30 Large Prismatic Shardova. Ima dosta zajebancija iz engineeringa i od reputacija. Zatim Troll Hunter 19 lvl(twink). Ime: Multishoot Ima 1713 hp, 688 mana, dodge ratinga 30% sa aspektom, 20.3% crit chance sa ranged. Na njemu je najbolja oprema i enchanti koji postoje. Stotinak golda i na njemu... Undead mage 29 lvl(twink). Ime: Mardz 1200hp i 2200 mane, +160 spell dmg-a, mada mu fali par itema od honora i markica. Izace na 180+spell dmg-a. Sada kritam sa frostboltom 550+. Full enchantovan i socketovan. Poceo sam da pravim i Shamana twinka za 49 lvl. Taj lik je tek 18 lvl mada ima nekoliko epica koje sam kupio. Ti itemi mogu da se prodaju za 1500+ golda ako neko ne zeli da se smara sa levelovanjem. Ja sam vlasnik accounta, imam SQ i cd-key. Nalog je uplacen do 10 jula. Cena je 100e fixno. Zivim u Sapcu. Prednost imaju BG i NS. Kontakt 0644872127 Mladen. Za vise informacija evo MSN simbicus@hotmail.com NE MENJAM, SAMO PRODAJEM, jer prestajem da igram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreten1 Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 WTS/WTT PRODAJA: Human Maga 70 lvl na Frostmane PvP serveru: Pve gear:3/5 t5,takodje ima [Amani Divining Staff] [Talon of the Tempest] kao i [Hex Shrunken Head] [blade of Twisted Visions] svi od ovih wps imaju +40 spelldmg i sokete! 1206 spelldmg,i ima mesto za jedan soket znaci moze se nabiti do 1212. Za ostatak geara evo linka: eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&n=Narkos Cena:NISTA PRETERANO,oko 150 evra al moze i dog Pvp gear:Vangefull head,Gladiator Sholders,Merciless Gladiator hands,Seargents heavy cape,Vindicator Neck,Gladiator Wand i Isignu od 20 resi,sve u svemu oko 250 resi! Poseduje malo golda,i ima normal fly form!Dobra reputacija na serveru! U slucaju menjanja: Sve je isto i menjao bi za bilo kakav acc,full s3 sa ponekim t4 t5 t6 ili nekim extra girovanim pve t5 t6 :) Aj vozdra Najvise bih voleo da je tank,hunter,rogue,ili pala healer... znaci ocu full s3 sa ponekim t4 t5 ili bez pvp al da ima t5 t6 ok aj vozdra!! TAKODJE VAZNO:Necu da menjam za nekog na low population serveru,osim ako vec niste u BT/MH gildi,ili ako ocete da platite transfer :) aj vozdra! Kontakt: MSN:rashko_WoW@hotmail.com Mail:odje_mobilni@yahoo.com Mob:063393226 150 evra,i vas je...moze i dog!Ako me do Petka kontaktirate mozda ga dam i za 120-130 evra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi86 Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Poz Prodajem PvE Resto druid lvl 70 pvp server Executus! +1700 na heal kara/za gear! PM za info ili 064/250-86-92! 6k dinara Imam SQ/SA lik je transferable poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubac Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 (edited) Prodajem acc sa night elf femele ROGUE na "dragonmaw-pvp" name "Netra"!!! titule : "Hand of A'dal" , "Rival" i "challenger" Od pve gear-a ima : Full tier 5 (5/5) , full tier 4 (5/5) ... + dosta random epix-a... (extra pve gear) PVP gear: Full Vengeful sa shoulderima (5/5) + vengeful machevi(2x mongoose) + sve vindiktore sve enchantovano socketovano. Takodje full mercilles +merciles dageri E sad od sezone 4 ima BRUTAL rukavice, a od guardian's itema ima za sada pojas i neck i novi trinket od 45 reselience ima i batllemaster trinket (btw tek je prvi dan sezone- radi se na ostalom) Poseduje vishe zemaljskih mounta 100% i 280% (Netherdrake i Crva) profesije alchemy i mining 375/375 ima par hiljada golda na acc i uplacen je do 10. 07. tekuce godine oficir je u domacoj fun gildi tako da je opusteno... posedujem sav info i CD-eove, SQ ... nikada banovan hackovan i sl. za vishe informacija na PM ili 063/868-94-11 (moze sms) cena 250e (nije fixna)!!! Edited June 25, 2008 by bubac Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 hoce neko da mi proda gamecard za gold i za koliko nudite na pm i neke normalne ponude plz mojne da se glupirate sa 5 i 10k golda :S sylvanas horda samo... fala unapred za normalne ponude... www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mute4pb Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Prodajem gold na Bronzebeard, Aliance side: 1g = 1,2din Kontakt preko PM Pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mute4pb Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 (edited) WTS Elemental Shaman na serveru Silvermoon Shaman poseduje 4 tier6 stvari, staf od Ilidana i jos mnogo drugih epica iz BT, MH. Uz sebe poseduje i resto gear iz BT i MH... Epic flying mount. Preko 4k golda... Badges... Matsi i ostale gluposti... Promena emaila.... Secret question etc.... CD keys (mislim da su mi jos u zivotu)... Iz Srbije sam pa bilo sta da se desi tu sam da pomognem uglavnom. Ringove sam sklonio iz predostroznosti zbog banovanja. :) Sta znam cuvam se :) Bid: 300e Kontakt PM, ili preko MSN: mulahmicpb82@hotmail.com Bilo sta da vas interesuje kontaktirajte me. Pozzz Edited June 25, 2008 by mute4pb Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 koja shteta :( pa kako ti nije zao da ga prodash :S :( www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanjaxx Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 wts human paladin, ime je vanjaxx, ima 1800healing bonusa i 10kmane, ja sam prvi vlasnik, imam kutiju od acc, ali ne i sq i email, ali garantujem za acc, dacu svoje podatke, char je na dragonmaw pvp serveru. kontakt tel: 064/9300-209, cena samo 3500din!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts