ch1zra Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 vrnuo se iz bg-a, cekam ortaka da dodje po mene, idemo na neku cirku.. bilo bi dojaja da uspem da nagovorim svinje da odemo da vidimo nigera u pozorisnom :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 brucke wat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 vrnuo se iz bg-a, cekam ortaka da dodje po mene, idemo na neku cirku.. bilo bi dojaja da uspem da nagovorim svinje da odemo da vidimo nigera u pozorisnom :) javi se doj-ko @topic.. pun grad KUD-ova (od kojih i svi i nijedno idiJoti) .. tako da cenim da je vreme da uzmem dvopeka i pastete za 7 dana i da ne napustam gajbu dok se ovo govno od evrovizije ne zavrsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 wat? do you really wanna know ??? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 svadbasvadbasvadbasvadbasvadbasvadba \o/ ijaooooooo ;o))) ajd laku notj =o)) @kreator da, zarez, ima kuglanja ove nedelje Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 da mi je neko rekao ranije da cu se dva sata cepati od smeha tokom predstave gde su glavni glumci Milan Kalinic i Manda, ne bih mu verovao.... a josh sam stigao da naparim ochi na Katarinu Zhutic (ona ce mi uvek biti mezizimica) u neglizeu... josh su stigli i da je izvataju za sise = velika preporuka za predstavu Ljubavnik velikog stila It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Sivo,sivo,sivo sve je sivo...Dajte malo krvi da se razbije monotonija... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Sivo,sivo,sivo sve je sivo... spavaju stanari svako u svom budzaku :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 (edited) @J ae siso, ja sam za Djavol anytime //edit btw videh nigera... jbt nhf, al ona muzika sto on psuta... ja se nikako ne pronalazim u tome :) ak ocemo vec neki tuctuc, daj SUN Proj - Dance of the witches ili nesti tipa Chakra @Edi Mis - X - files sad odo na dotuuu... jbt pijan sam ko picka, ima da me banuju svi nocas Edited May 18, 2008 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Opet bilo extra veche u gradu, sprdnjaaaaaaaaaaa :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts