mncu Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Uoči poslednjeg Vidovdana, šestogodičnjem Novaku Šimunu, koji je 1999. godine izbegao sa porodicom sa Kosova, doktori su utvrdili da boluje od malignog tumora sarkoma (meta pulmonum). Kako je bolest zahvatila mnoge vitalne organe, bilo je neophodno da Novak bude hitno prebačen u Beograd na transplataciju koštane srži, nakon čega se njegovo stanje pogoršalo. Lekari su savetovali lečenje na specijalizovanoj onkološkoj klinici u Švajcarskoj, a za lečenje je potrebno 100.000 evra, koje sedmočlana porodica Šimun nije u stanju da plati. Mole se svi ljudi dobre volje koji žele da pomognu Novaku da novčani prilog uplate na dinarski žiro-račun Komercijalne banke na broj 908-20501-70 poziv na broj 50700-1026061024 ili na devizni račun 908-20501-70 poziv na broj 542700-FT-1227536121 uplatite koliko god možete, 100, 200, 300.... din. kada bismo svi uplatili makar po 100 din, uspeli bismo da prikupimo pomoć. Zamislite, to je nečiji život, a nama jedan čips, čokolada... budimo humani. samo zamislite kako je njegovim roditeljima, braći i sestrama... Dok sam se vratila iz skole da ste uplatili!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Uplatio, čisto ko bude išao, ne ide preko obične uplatnice nego mora neki nalog za blagajnu ili tako nešto, uglavnom pitajte tetu na šalteru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 ako uplaćuješ u komercijalnoj, samo odeš na šalter i kažeš da hoćeš da uplatiš novaku, pa ako pitaju onda daš broj računa. u drugim bankama treba uplatnica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Ja cu uplatiti. Nego, mozda je glupo primetiti (kad su takve stvari u pitanju), ali kako je sestogodisnji, ako je izbegao 1999? Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 koja prevara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Jebiga, ako je prevara, njima na dušu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 15, 2008 Author Report Share Posted April 15, 2008 i ja to nisam shvatila... ili je njegova porodica izbegla 99. ili ej on imao 6 godina tada :| svejedno, verujem da nije prevara da je dete bolesno i da mu treba pomoc. ja sam ovo izvukla iz novina i tu ima i slika... jel jos neko uplatio mozda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 sta je bilo sa ovim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 Uzela Marinica kesh i vrh! HEHAHEHAHEHHAE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Realno, sve teme ove vrste treba da idu kroz neku vrstu provere od strane modova pre nego sto se uopste i stave. Kapiram ja mentalitet "Jao, jadno dete ajde da mu pomognemo" ali 1)Lopova ima mnogo 2)Naivnih jos vise. Ne kazem da je sad ovo fake, iskreno i ne jurim da saznam, nego cisto upirem prstom na gresku u sistemu. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts