Jump to content

Leto na Krfu

Recommended Posts

Planiram u junu na Krf, pa me zanima da li je neko od forumasa bio, kakvi su saveti, preporuke, utisci, preko koje agencije, generalno tips.. zahvalan :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

pilauda said:
koga boli uvo za engleze

Ljude koji su na krfu. Toliko su ogavni da su gori i od nas. Odvratni su

Krf je ekstra, nemoj ici blizu kavosa (grad pun engleske gamadi), ima par ekstra plaza (glifada kao zvanicna i pored mitriotisa kao nezvanicna i prelepa - sa dosta bodiguza, al nisu navalentni, naravno ima jos puno ok plaza), jagnjetina je kod janicisa vrh....sve preporuke :)

I da ako nemate auto, 80 posto zabave umire.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

sve ali bukvalno sve sto je Fatso rekao, sa naglaskom na to da ma kako klise i glupo zvucalo, kola su potrebna za obilazak koji je veoma

bitan jer je ostvro prelepo. Ne mora se obici celo ostrvo ali bar glavni grad.

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

I ja sam bio u Kasiopiju...dobro je, kola uzeti po obavezno, obici glavni grad i gore muzej...

Sa istocne strane ostrva su pescane plaze (i duva vetar pa su i talasi veci), a tu je i Paleokastrica - fina plaza....

Sa severne strane takodje ima nekoliko finih plazica.

Treba obici i onaj Aqualand (blizu je glavnog grada - 13km valjda), ili kako se vec zove - on je bas dobar...

U principu zapadna strana ostrva je na magistrali (veci deo), tako da, ako hoces da izadjes na plazu moras da je pretrcavas - meni se to nikad nije svidelo...na toj strani je i vecina hotela koji imaju svoje plaze - tu nisam bio, tako da ne znam...

U zdravlje....

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

f4ts0 said:
Ljude koji su na krfu. Toliko su ogavni da su gori i od nas. Odvratni su

Krf je ekstra, nemoj ici blizu kavosa (grad pun engleske gamadi), ima par ekstra plaza (glifada kao zvanicna i pored mitriotisa kao nezvanicna i prelepa - sa dosta bodiguza, al nisu navalentni, naravno ima jos puno ok plaza), jagnjetina je kod janicisa vrh....sve preporuke :)

I da ako nemate auto, 80 posto zabave umire.

oces da kazes da si copr nesto?

prevelik ti avatar m8

bio sam dvaput na krfu i to su mi najbolja letovanja u lajfu

sad, zaboravio sam pola stvari tipa gde smo bili i tako to ali cu ti ja javiti

uostalom nismo ni ishli na glavne plazhe vec nadjemo neki god forsaken kamen pa se tamo zabodemo

neka osoba glupak hehe