dULEYM4N Posted May 6, 2008 Author Report Share Posted May 6, 2008 Jel zna neko sta ce biti sa Ronaldom na letu dali ostaje u Milanu barseloni... :) verovatno si pomesao posto treba da predje u milan! :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 brate ti si ziv i nisi se promenio do jaja :)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted May 6, 2008 Author Report Share Posted May 6, 2008 ko brate? ice q, killy ili ja? :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Dule pomesao si Ronalda i Ronaldinja Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted May 7, 2008 Author Report Share Posted May 7, 2008 jesam, moja greska :) sry ice q :P Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 ice q :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Chelsea striker Didier Drogba has agreed a three-year deal with AC Milan to link up with boss Jose Mourinho, who is likely to replace Carlo Ancelotti next season. (The Daily Mirror) Chelsea are ready to bid £20m to take striker Dimitar Berbatov from Tottenham. (Daily Express) Man Utd are lining up a move for Brazilian striker Luis Fabiano who has scored 33 goals in 38 games for Sevilla this season. (Daily Mail) Ajax forward Klaas-Jan Huntelaar will be a £16m target for Manchester United if they cannot lure Berbatov from Spurs. (Daily Express) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 bolje da uzmu klasa nego ovog dmitra.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 :)) ma vazi...Bugarin je izmislio fudbal za Huntelara.Za Fabijana mislim da ce poludeti ako dodje u Mancester...jbt kosice sve pred sobom. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 dimitar je realno hit leta (uz zubatog)..ko ga uzme ima garantovanih 20 golova.. al on je totenhemu jedina nada.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 :)) ma vazi...Bugarin je izmislio fudbal za Huntelara.Za Fabijana mislim da ce poludeti ako dodje u Mancester...jbt kosice sve pred sobom. ok, ako tako mislis. ne kazem ja da je klas daleko kvalitetniji od dimitra, vec da mi se jednostavno vise svidja kao tip igraca, mada su i slicni. univerzalni su i jedan i drugi, al dimitar igra u najzrelijim godinama za napadaca, klasu to tek predstoji a trenutno nije daleko iza berbatova. o tome ti pricam, mali ima jos dosta prostora za napredak, jos ako ode kod aleksa.. pa vidite sta tevez trenutno radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Ma ok to nego kad pogledas sta sa loptom radi Berbatov i kakve asistencije pravi,ne verujem da ce Huntelar ikad tako nesto moci.On mi pre ima potencijala da postane nesto slicno kao Nistelroj,sto opet nije lose a moze i da propadne kao mnogi igraci koji su dosli iz holandske jadne lige sa 100 golova u 100 utakmica.Sa druge strane,kad pogledas i nije tako velika razlika u godinama,samo 3:) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Smesno ih je trenutno uporedjivati, Dmitar je za njega izmislio fudbal... Huntelar je naravno mladji tako da moze da postane bolji igrac, ali sto bi klubovi rizikovali sa Huntelarom kad se Dmitar vec dokazao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 al je Dimitar solidno i skuplji Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 imaju oni para, ne brini se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 ja isto stajem na Bugarinovu stranu,prosto iz razloga sto on dolazi na svoju polovinu po loptu,mnogo se vise krece,bolji je asistent,a mozda Klas ima samo za nijansu bolju realizaciju,ali opet,jos uvek ga nismo videli u jachoj ligi tako da ni to nije neki pokazatelj. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Bosingwa Porto --- > Chelsea 16.2m funti 20m evra Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 usrecili ste se u picku materinu.Fereira,Beleti ili Bosingwa,ne zna se ko je gori. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 nemoj tako, nije bosingwa losh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 usrecili ste se u picku materinu.Fereira,Beleti ili Bosingwa,ne zna se ko je gori. koji crni fereira brate. sto je najgore zaboravio si i mocnu rezervu baneta, koji kida u rezervama, al nije ni blizu klupe :D ne znam, nista ne znam.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 pa ja sve pljujem ove da bi pravio mesta za Baneta :)) Ali svejedno i dalje stojim iza pljuvanja:)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Ko je ono bese pricao da je Bane potpisao ugovor po kojem mora da igra u prvom timu?hahaha Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 e a cekajte,zasto on zapravo nije igrao ove sezone ? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 kad je doshao povredio se i ima pehove svo vreme.. fitnes trener je u fazonu da je spreman 75% :S Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 nije tacno, jednostavno mu treba vremena da se prilagodi engleskom nacinu zivota/igre.. tako su bar oni rekli, sto znaci da sledece sezone moze ocekivati sansu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts