Litt Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Treba da ga kupi Liverpool i otera Kina u penziju, i uzme tu titulu vise Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Arshavin je def stigao kod Vengera.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 zanimljiv je ovaj Mijat.. Zilijen Fober je prebachen u madrid iz wh.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 odlichan je fober meni u fm-u :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Koji je ovaj venger kralj,hteo je da kupi arshavina za £10m hahaha :))))) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Fauber je i sam mislio da je shala,ni kriv ni duzan covek zavrsio u Realu :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 (edited) mnogo mu je realno.. edit: el se to oni sale za robi kina da se vraca nazad..koji bi to show bio.. Edited February 2, 2009 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 neka se vrati ionako nista ne zna, bacenih 20 mil Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 mnogo mu je realno.. edit: el se to oni sale za robi kina da se vraca nazad..koji bi to show bio.. mrtvi ozbiljni. nude 15mil Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Jo je stigo u everton na pozajmicu.. da ne mora vise kejhil da se cima na spicu:) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Stigao i Arshavin. napokon. Keane u Totinhemu za 15mil :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 jebote..kao navijachu intera mi je drago sto ce nas neko osloboditi bede zvane Quaresma.. ali kao covek koji voli i prati pl intenzivno nejasno mi je KOJOM MAGIJOM ce on zavrsiti u Totenhemu/Celziju.. koja je to mafija jebote.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 hvala bogu da se Rafa ratosiljao Keane-a, to je toliki promašaj da je to strašno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 hvala kurcu da je neko za njega dao toliko, da rafa spasi kolko se spasti mozhe. realno za tih 5mil izgubljenih na kinu (kupljen za 20, prodat za 15) mogo je dovesti owena koji je em tri puta bolji igrach em je dete kluba i bio bi sjajan marketinshki potez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 breaking news people ! izgleda da je Arshavin deal propao http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/t...nal/7831046.stm Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 ono sto ipak mislim da je glupo , bez obzira na ociglednu kinovu nesposobnost da daje golove, je prodati napadaca u situaciji u kojoj je liverpul - igra 3 takmicenja, tores je nekako povrediv lako a spiceva nema puno..tu je jos samo kajt i ngog..posoto babel kapiram da se ni sam ne seca kad je igro spica zadnji put.. ali ipak mi je kvarezma uvaljivanje veka.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 spominje se villa na kraju sezone, pa su se zato otarasili keana. ipak su sad mrsavi u napadu. al dobro.. kvarezma pozajmljen chelziju do kraja sezone. hm hm hm... Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 ovaj totenhem je presmesan.Nek vrate i Robinsona i Bunjevcevica i Jirgen Klinsmana.Kakvi debili bozhe mili. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 meni je ovaj poslednji dan prelaznog roka, sto se premier lige tice, roflmao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Jadan Keane, krivo mi ga.Dosao je u klub koji voli a dobio tretman kao govno.Ajde RAfo uzmi titiulu pa idi u Valensiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 kvarezma pozajmljen chelziju do kraja sezone. hm hm hm... nisam obratio paznju, ja skapiro kupili ga.. pazi kao zamena za dzo kola, gori je jedno 100 puta..samo zna da centrira spoljnom i da pada ko pickica..sto mu u engleskoj nece suditi a ocekivao sam i berbatova nazad u totenhemu..I DA ONDA ISPADNU ONAKO SVI ZAJEDNO:) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 hahahah inace, defo je opasno povredjen, te ce ici na operaciju, povratak je tek aprila. tako da mislim da je keane lepo uleteo. NEGO, nije fora u napadu, sta je sa pozicijom DESNOG BEKA? Corluka,Chimbonda, Hutton. corluka je standardan, al ga je ovaj weekend zamenio chimbonda i odma napravio 2 assistencije. hvala bogu pa je haton povredjen, inace bi bila presmesna situacija :/ Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Jadan Keane, krivo mi ga.Dosao je u klub koji voli a dobio tretman kao govno.Ajde RAfo uzmi titiulu pa idi u Valensiju. da, tako to ide u profesionalnom sportu, svi vole klubove za koje tek potpišu, i živi se od te "ljubavi". Ae molim te nemoj da si smešan Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Pa da,kako Kezman,u koji god klub da je otisao,sanjao je kao mali da je igrao tamo :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 (edited) kin po meni je ok igracha ali jebenih 20 miliona funti?!?! pa da li su oni jebeno normalni... razumem da su te pare date za nekog mladog i dobrog napadacha tipa huntelaara, teveza, younga itd ali matorog raspalog kina... rafa me razocharava vec neko vreme, vishe transfer politikom nego taktikom, voleo bih da vidim murinja na klupi liveprula. Edited February 3, 2009 by darko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts