Jump to content

Transferi


dULEYM4N

Recommended Posts

  • Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da bre znam da je na nekoj pozajmici ili tako nesto.

Aston villa odbila 22m evra od Liverpula za Gereta Berija

komedija. odrace ih ko macke za jednog prosecnog igraca..samo zato sto je englez.

onaj klinac Remzi iz Kardifa je odabrao pravi put i preshao u arsenal za 5m funti..samo nisam shvatio sta igra - dal je zadnji vezni ili tako nesto..Pricha se da bi Roke Santa Kruz mogao biti sledeca Vengerova kupovina

Amantino Mansini navodno pred potpisivanjem za Inter. cena oko 15m evra..pocinju pregovori izmedju istih klubova o transferu Alberta Aquilanija (p.s. Nije da mi nije drago ali zashto Roma prodaje svoje najbolje igrace konkurenciji? Prvo Kivu sad ova dvojca..ne kapiram.sta je sledece? de rosi u milanu?:)

Link to comment
Share on other sites

Mančester Junajted je u toku prošle noći dobio novo pojačanje.Radi se o Davidu Petruciju Italijanu koji je najviše obećavao u Romi.Sedamnaestogodisnjak je impresionirao sve u klubu igrajući za Romine rezerve ali je ipak odbio trogodišnji ugovor koji mu je bio nudjen.Zbog toga on je dobio zabranu dolaska na treninge u trajanju od tri dana kako prenose Italijanski mediji.Medjutim to je iskoristio Mančester Junajted koji je mladom Italijanu ponudio ugovor što je Petruci i prihvatio.Petruci je postigao 14 golova u 19 mečeva prošle sezone i bio najbolji strelac Rominog mladog tima.On je takođe nastupao za Italijansku reprezentaciju do 17 godina. Junajted će Petruciju plaćati na ime plate 95 000 funti godišnje dok će Roma će na ime obeštećenja primiti oko 200 000 funti.Petruci koji je iz San Basilija doveden u Romu smatran je za budućeg Totija.U Romi je sada nastala uzbuna zbog toga sto se desilo upravo ono čega su se plašili.David je krenuo stopama Federika Mecede koji je na sličan način napustio Lacio prošle sezone.

EAT MY SHORTS

Link to comment
Share on other sites

A KAD SMA PRICO NIKO NIJE TEO DA ME SLUSA

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

  ▲

▲ ▲

Link to comment
Share on other sites

najzad neko ko misli da je adebajor mentol

ma da..i onih 30 golova koje je dao u sezoni to je sve cisto sranje..i sreca..

dajte ljudi jeste i spor i sebican ponekad ali covek zna da da gol..i da se nadje de treba i da skoci i da gurne..i ima 23,24 godine..sasvim dojaja napadac..niko ga nije ni poredio sa anrijem ali covek zna dovoljno..i sledece sezone garant daje preko 25 golova.

mada ako predje u milan neverujem..tamo ce se raspasti..a ako kvarezma moze da kosta 40m moze i adebajor..

Link to comment
Share on other sites

Ferguson za Berbatova 25 miliona funti

Engleski list "Tajms" objavio je da je na pomolu "brak" između Mančeseter junajteda i Dimitrija Berbatova.

Menadžer šampiona Evrope odavno želi bugarskog reprezentativca iz Totenhema i sada je blizu ostvarenja želje. To će "crvene đavole" koštati 25 miliona funti (više od 30 miliona evra).

Ferguson je prošlog leta nudio klubu sa "Vajt hart lejna" istu svotu za Berbatova, ali Totenhem je tada odbio ponudu. Ovaj put će verovatno ta suma biti dovoljna da se napad Mančester junajteda pojača najboljim fudbalerom Bugarske.

EAT MY SHORTS

Link to comment
Share on other sites

Vila kupila Sidvela za 7 milki.Hahahhaa,najgluplji transfer ikada,narocito jer ga je celzi uzeo kao slobodnog igracha.Jebote kakav jad od igracha kosta 7 miliona.Strasno.I posle kukaju kako su pretrpani.Pa jebem li vam mamu ima da igrate svaki dan da biste mene zabavili.I svetsko i evropsko prvenstvo svake godine :)

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...