Atelas Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Mene je smorilo od kad sam naisao na onaj cow level,upropasti igru ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 ovaj neo sve zna da ne radis kao tehnicka podrska za video igre mozda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 ajde da ne smaram sa novim temama ;p nabavio sam d2 orginal pre neki dan pa planiram da purnjam onako neobavezno, kada imam vremena .. ajde ako ima neko da igra ili hoce da krene novog lika pa da se smaramo neka se javi .. najverovatnije ce i jedan moj ortak poceti pa ce biti mase :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 jel cow level moze da se igra vise puta i jel njega mogu da igram kad predjem na normal i nightmare ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Mozes cow level da igras kolko hoces al ipak je jadno...i ima neka fora sa bossem,ne trebas valjda njega da ubijes tako nesto kada dodjes na nightmare onda ides isto cow ali na teze,onda su zajebane krave :D sve u svemu,nepotreban je cow level... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 lol, ja se naprzio kad sam video onaj trejler za d3 pa uzeo malo da pikam...kako se bese otvara cow level, vidim da sa patchom players8 radi i u singlu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 lol, ja se naprzio kad sam video onaj trejler za d3 pa uzeo malo da pikam...kako se bese otvara cow level, vidim da sa patchom players8 radi i u singlu... Kad ubijesh Baala vratish se u prvi svet, stavish u Horadic Cube Tome of Town Portal i onu nogu(jbm li je, kako se tachno zove) i uradish transmute. Tad ti otvara portal za cow lvl... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Virtovu drvenu nogu i tome of portal. I onda koljesh krave. I jeste, kad jednom ubijesh Cow kinga ne mere vishe da se udje na toj tezini. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 I jeste, kad jednom ubijesh Cow kinga ne mere vishe da se udje na toj tezini. Od kad bre ovo deda :) Ja se secam da sam cow level cistio milion puta, sa sve kravljim kraljem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 mozda sa novim pechom...cek, samo mi jos mi objasnite gde da nadjem tu nogu, jel to bese u tristramu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 mozda sa novim pechom...cek, samo mi jos mi objasnite gde da nadjem tu nogu, jel to bese u tristramu... Pada u prvom svetu, kad oslobodish Caina, promuvaj se tuda malo, ima lesh koji dropuje nogu. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 U tristramu je, dobijes ga sa lesa koji lezi na drugoj strani grada, od one na kojoj si usao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Pa uvke ebemliga. Kad odbijesh cow level sa sve kraljem i izadjesh iz igre, sledetji put kad metnesh nogu i tome u kocku i upalish prijavi samo da su pogreshni reagenti i ajzdravo. Barem je takvo moje iskustvo :) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 u pravu je deda, ne moze, sad sam probao...btw, zajebane one krave, ajd sto su zajebane, nego sto ih ima milion:)...al dobre iteme daju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Brate, od kog to pecha ne moze vise? Hell krave ce dobro pamtiti moju amazonku, slozila ih je stotine na gomilu. S obzirom da nisam igrao diablo 2 preko neta, posle prelaska na hellu sam obitavao samo na kravljem nivou. Nemoguce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Mozes ti da ides na cow level koliko puta hoces iako ubijes kralja,ali onda ne mozes ti vise da otvaras portal...tako sam ja skapirao,uvek onaj koji otvori portal (na bnetu) spamuje "dont kill king,dont kill king" i posto nas boli qrac jer nismo otvorili portal mi ubijamo kralja i onda ovaj sto je otvorio izadje :p Meni je taj cow level kao cheat neki,dobijas extra iteme od svake trece krave... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 ^ vidimo se u cow levelu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts