Stator Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Super trka bas mi je drago za kubicu (koji je ruzan ko lopov ali ajde :P ) Ono obilazenje mase je bilo epsko tako mi svega mislio sam da ce sada da se skrljaju. Camuga je banana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 jeste, masa je pokazao da je car. baš su mi gotivni ferarijevi vozači, i dosta su se očistili od šumijevih kadrova, još malo pa ću moći mirne duše da navijam za njih. meklaren se, s druge strane, sve više i više blamira. ceo hajp oko konkurentnog engleskog vozača u konkurentnom engleskom timu je neizbežan, ako uzmemo u obzir britanske tabloide i činjenicu da čitava nacija ima jednog i po uspešnog sportistu, ali razumno je očekivati da tim sa takvom istorijom uspeha ume da se ponaša kada se nalazi u žiži, i ume da ostane profesionalan. umesto toga, posle ove bananerije u montrealu, ponašaju se isto kao kada su ih uhvatili sa rukom u ferarijevom džepu - vajnuju kao male sisice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Ovo je bila jedna od onih trka koje krenes sa pivom i onda se pretvori u nedeljnu popodnevnu dremku :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Masa je natchovek kad je vozhnja po kishi u pitanju... Svaki put je sve gori i gori. :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 word. kome posle ove trke nije jasno da je heiki #2 u meklarenu, neka pogleda start ponovo. a situacija u šampionatu je mega :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 shteta shto je kubica ispao. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Ne mora ni start da pogleda samo pogleda tabelu hamilton 48 bodova heiki 24 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 nije heiki #2 u meklarenu, samo je bulja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 da, zapravo on ne ume da startuje, nije dobio od tima nalog da zadržava kolonu dok hamilton sa četvrtog mesta izbije napred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Jebote ovu dvojcu crvenih treba otpustiti jer taksiraju celu jebeni trku pa prokleti niger pobedi :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 da je shumi tu on ne bi taksirao :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 "Niger" dobro vozi i ima zver makinu. A u Ferariju je neshto riknulo i mislim da je to vezano iskljuchivo sa odlasnom Zhana Toda... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 tod i shumi su otisli u prekratkom vremenskom razmaku a oni su bili 2 od 3 noseca stuba. Tako da su dobro sto i ovako prolaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 jeste, masa je pokazao da je car. baš su mi gotivni ferarijevi vozači, i dosta su se očistili od šumijevih kadrova, još malo pa ću moći mirne duše da navijam za njih. meklaren se, s druge strane, sve više i više blamira. ceo hajp oko konkurentnog engleskog vozača u konkurentnom engleskom timu je neizbežan, ako uzmemo u obzir britanske tabloide i činjenicu da čitava nacija ima jednog i po uspešnog sportistu, ali razumno je očekivati da tim sa takvom istorijom uspeha ume da se ponaša kada se nalazi u žiži, i ume da ostane profesionalan. umesto toga, posle ove bananerije u montrealu, ponašaju se isto kao kada su ih uhvatili sa rukom u ferarijevom džepu - vajnuju kao male sisice. aj sve, al' ovo si bas odvalio Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniblas666 Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 steta im ga Alonso neda po picici................ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 aj sve, al' ovo si bas odvalio prosvetli me? imaju hamiltona i mareja koji je škot pa se ne računa skroz. ne znam za neke poluanonimne sportove, al od onih koji su u britaniji popularni, u fudbalu su ispušili, u ragbiju ih je navodno sudija pokrao u nekakvom finalu sa australijom, tako štampi ostaje da duva u dupe hamiltonu i mareju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 nevezano za ovu diskusiju al u rubrici "poznati britanski sportisti nakon 80te" nalazi se samo limford kristi =o) a bekam je shminker a ne sportista ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 (edited) Mrzi me sad da slikam/skeniram. Do jaja članak o Hamiltonu u Sat-plusu. : Naradio se kao crnac je naslov :D Edited July 25, 2008 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne verujem jebeno ne verujem :(((((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 baš mi žao mase :( dva najbolja poteza čitave sezone (ono dvostruko obilaženje u montrealu i današnji start) su njegova, baš je zaslužio da pobedi danas :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Fak, da juche je Masa bio nesrecnik dana... Al' mi je drago da je Kovalajnen "skinuo mrak" iako nije neshto narochito vozio. Nije mi bash jasno kako je Kimi uspeo da obidje Alonsa preko box-a?!? Hamilton je popio zajeb sa gumom ali je ipak pokazao da je bajomir - to je ono shto nema Kimi u ovoj sezoni - kad padne na neko 10-15 mesto pa se popne na 1-5 mesto. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 kimi u ovoj sezoni i nije padao na ta mesta, srbo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Ochigledno je bachena crna magija na Ferari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 ne znma shta se ova dva debila pale enshto, ovo ej najruznija staza kaju sam video u zivotu, sad govorim shto se tiche krajolika i svega, kakvi bre kadrovi kakve gluposti, kao da voze u kavezu bre. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts