Jump to content

Savet u vezi kupovine misha i tastature

reiser

Recommended Posts

Dakle resio sam da kupim neku bolju tastaturu i misha, maybe i podlogu za istog.. Prevashodno za igranje FPS igrica, ali i da budu udobni za duze kuckanje, programiranje itd. Posto verovatno wireless misevi imaju sporiji odziv, hteo bih neki sa kablom, isto vazi i za tastaturu. Ne moraju da imaju neke ultra-features, recimo kao Logitechova G15 tastatura sa ekrancicem, to mi nije bitno uopste.

Za sad, od miseva su mi favoriti Logitech G9 ili Razer DeathAdder, mozda i neki od drugih Razer miseva, mada mi se ovaj cini kao najbolji izbor.

Od tastatura Logitech G11 ili Razer Lycosa.

Zanima me da li ima neko iskustva sa gore navedenim misevima/tastaturama ? Ili mozda da uzmem neki drugi model ? Sve preporuke su dobrodosle :)

Sto bas G5 ? Jel bolji od Deathaddera ili.. ? Posto mi se cine prilicno "jednaki" (ipak bih uzeo razera pre logitecha, jer sam jedan vec posedovao ranije, mx510 valjda beshe).

Jel ima neko da poseduje lycosu ili deathaddera ? Zanimaju me iskustva sa ovim chudima :D

Edited by reiser

Imam ih ja na poslu ali samo sam ih drzao ( ne mogu da ih koristim naravno ) i mogu ti reci da je lycosu po meni najbolji od razera ali je naravno i najskuplji , lepo lezi u ruci onako na prvi put a i death adder je vrh isto tako da pitanje je samo koliko novaca imas :D

Inace svi od razerovih i logitechovih gaming miseva su super , neces pogresiti bilo koji da uzmes , sad ima dobar , bolji , mnogo bolji i najbolji :)

Imam ih ja na poslu ali samo sam ih drzao ( ne mogu da ih koristim naravno ) i mogu ti reci da je lycosu po meni najbolji od razera ali je naravno i najskuplji , lepo lezi u ruci onako na prvi put a i death adder je vrh isto tako da pitanje je samo koliko novaca imas :D

Lepo lezi u ruci kazes? lycosa je tastatura :)

@Ivan: jel ima negde u Srbiji da se kupi taj "Das Keyboard" ?

imam deathadder mis je extra sve preporuke... sto se tice lycosa ima ortak kuckao sam na njoj ovo ono i naravno da vredi samo tako ali jbg nema se kes da se kupi... uvek bih uzeo radije razer nego logitech, jednostavno ne podnosim njihov hardware...

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."