Guest Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 to je hajli pričao za nokiju n95, ne za iphone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 to je hajli pričao za nokiju n95, ne za iphone. exactly, iphone kolko god ja ne volim apple je odlicno uradjen, i osetno je brzi od ostalih mobilnih os-eva Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 (edited) exactly, iphone kolko god ja ne volim apple je odlicno uradjen, i osetno je brzi od ostalih mobilnih os-eva Al po mogucnostima treba porediti S40 i iPhone a ne S60+... Edited March 12, 2008 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 po kojoj to logici? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Meni se uopshte ne svidja iPhone, da kazhem iskreno teshko sranje - ko stvoreno za glupe amerikance jer nekako izgleda...nznm kako da opishem...prosto i kul a u sushtini je najobichniji statusni simbol i to teshko precenjen. cim je najavljen da izlazi proslo leto bacio sam se na recenzije, zvanicne i nezvanicne video promocije itd itd... nakon citanja brda clanaka sa raznih on line gadget stranica skapiro sam da vecina sto apple tvrdi iza toga i stoji glavom i bradom... zatim je isti krenuo u prodaju i tu sam vrebao prve konkretne utiske korisnika... ...nakon toga je usledio moj prvi text o istom uredjaju u RushTM e-zine chasopisu, a pre metar dana konacno sam docekao i svoj primeran iz NY sitija... Sta ja znam, za ovih metar dana, nakon instaliranog najnovijeg firmvera koji ispravlja vecinu nedostataka i nakon instaliranih 30 aplikacija mogu samo da kazem da ovaj gadget APSOLUTNO vredi tih 310eur koliko sada kosta on the spot in da USA... Kad pogledam cene nekih Nokia modela na trzistu koje uveliko prevazilaze ovu cifru normalno je da cu dati svoj glas ZA iPhone. E sad, svaki pa i ovaj uredjaj ima svoje nedostatke i prednosti, ali kad podvucem crtu ovo VREDI para. Na kraju a simple fact: lepo je kada surfujete netom na vasem mobilnom telefonu, ali najlepse je kada to radite na iPhone-u, ko je imao prilike za to zna i zasto! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 po kojoj to logici? Po tome da su ti opcije jednak S40 platformi - plain simple phone - plug and play. S60+ Je kutjni kompjuter u poredjenju sa iPhone-om. Skromno tju izjaviti da ima kurac program za iPhone...da nekretjem u bluetooth, kameru, mms, retardirani touch screen - i nemoj samo da me ubedjujesh ko VjSky da je to mega uber giga super touch screen koji radi na prazhnjenju elektriciteta pa nema boljeg koji moj kurac kad sam seo pipkao taj fon i gori touch screen u zhivotu nisam video - u momentu sam tolko ispizdeo da ga zamalo nisam polomio. @fatboy, ne kazhem da je iPhone obecao neshto shto nije ispunio - samo kazhem da za taj telefon ne bi dao vishe od 150eu za tehnichke strane ajde kazhemo max 200eu i da ostatak bukvalno ide na ime, mislim daj N70 je bolji od iPhone ako izuzmemo Touch Screen A OPET ako ga i ne izuzmemo i dalje tvrdim da je govno (ili je barem na tom primerku koji sam ja drkao) I da nije ni do nozhnih prstiju N95 i N82...da nespominjem Xperiju, Nokia 770, Samsung i780 i G810... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 svako ima ono sto voli... MMS radi na iphoneu, touch screen mi je mega giga kako sljaka, bluetooth takodje SLJAKA samo MORAS DA ZNAS KAKO DA ISTI RAZBIJESH jer je jebeni apple zakljuco i zastitio sve sto moze iz nekih svojih usranih ubedjenja, znaci mora coek da da drnda i pimpuje ali i to ponekad ima svoje drazhi... nekima je naravno sve ovo upravo razlog da ne vole Appleovo chedo... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Po tome da su ti opcije jednak S40 platformi - plain simple phone - plug and play. S60+ Je kutjni kompjuter u poredjenju sa iPhone-om. Skromno tju izjaviti da ima kurac program za iPhone...da nekretjem u bluetooth, kameru, mms, retardirani touch screen - i nemoj samo da me ubedjujesh ko VjSky da je to mega uber giga super touch screen koji radi na prazhnjenju elektriciteta pa nema boljeg koji moj kurac kad sam seo pipkao taj fon i gori touch screen u zhivotu nisam video - u momentu sam tolko ispizdeo da ga zamalo nisam polomio. @fatboy, ne kazhem da je iPhone obecao neshto shto nije ispunio - samo kazhem da za taj telefon ne bi dao vishe od 150eu za tehnichke strane ajde kazhemo max 200eu i da ostatak bukvalno ide na ime, mislim daj N70 je bolji od iPhone ako izuzmemo Touch Screen A OPET ako ga i ne izuzmemo i dalje tvrdim da je govno (ili je barem na tom primerku koji sam ja drkao) I da nije ni do nozhnih prstiju N95 i N82...da nespominjem Xperiju, Nokia 770, Samsung i780 i G810... ne znam ni ko je VjSky, tako da ne bih mogao da te ubedjujem elem, touch interfejs ili kako se zove je odlicno odradjen, i kad se naviknes na njega, stvarno je revolucija u odnosu na druge touchscreen uredjaje (imao sam hp hx4700 i htc tytn), i mogu slobodno da kazem da je ovo dosta preciznije i bolje uradjeno, da ne govorimo da su kasnije svi krenuli da prave takve uredjaje (HTC Touch, koji chak dekra i ime :)) SDK je izasao, mnoge dobre stvari su najavljene za prolece/leto, bice aplikacija kolko hoces, naravno, slazem se da su to trebalo ranije da urade, al jebiga dalje Xperija je iskopiran HTC TyTN sa boljim fensi izgledom, Nokia 770 nije telefon, vec neki tablet, samsung smartphone necu ni da komentarishem :) I da, za 400 dolara (~ 280e) nemas bolji telefon od iPhone-a, zbog kolicine memorije i ostalih mogucnosti. Pa nesretni k850 koshta vishe.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 to je hajli pričao za nokiju n95, ne za iphone. ups za 300 evra bi bilo okej razmatrati iphone ali 500 nema shanse :)) ovde u srbiji mislim xperia izgleda mnogo ubavo sto bi rekao cika kole, i toliko se razlikuje na prvi pogled od HTC TyTN da izgleda za 2 klase bolje kvalitetnije i jos se doda funkcionalnost koja krasi SE i ostalo sto dolazi uz ovo ime (kao i poboljsan svaki deo hardvera, sto je normalno jer tek treba da se pojavi), radosti nema kraja ... moj favorit za sada u izboru za moj prvi smart phone.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 da, ali sam tytn je sad vec skoro 3 godine star, proslog leta je izasao tytn II koji je zver, i po izgledu, i po funkcionalnosti, a bice i novog modela ovog leta Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velicko Posted March 13, 2008 Author Report Share Posted March 13, 2008 Vidim da ima i pozitivnih i negativnih misljenja. Naravno uvek je tako. Ma kupicu iPhone, pa ako mi se ne svidi uvek mogu da ga prodam... (potrazite za koji mesec u oglasima :D) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 pogledah tytn II i ono cudo mi izgleda sve ruznije i ruznije, jbg :) izgleda da sam SE addict Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 iPhone kod nas vec moze da se nadje za 400e kod nekih dilera... znaci 310eur preko, kod nas stotinak jura vishe... to je realno stanje na trzistu u ovom trenutku. S obzirom na to, mislim da nije puno para dati za ajfon... pogotovo sto sam video neke smejurije od telefona za daleko vece iznose... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 (edited) zanima me sledece... internet i iphone. wireless kod iphone-a.gprs,edge... misljenja korisnika. jako sam pogubljen sto se tice te price o wirelessu, jako. Edited March 21, 2008 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 i da, bluetooth. cujem da problen nije resen ili... ?! Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Mac OS X - Jedan od najjacih, da ne kazem, najjaci OS iPhone - OS X prilagodjen njemu, tj. framework sa Mac-a koji koristi tasturu i misa je preradjen za touch i acceleration, maltene svi ostali framework-ovi su zadrzani Zakljucke o tome koji telefon je u stvari racunar u malom mislim da ne morate licno da izvlacite ;) Za detaljniju raspravu cu se mozda jednog dana ukljuciti, ako me ne bude previse smaralo da se naprezem sa nerazumnim ljudima :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 samo mi reci druze, po chemu se to meri "jachina" os-a ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 (edited) :D Sta cu, moram zargonski da se izrazavam ;) Iskreno me mrzi da pisem sve kvalitete i mane Mac OS-a i poredjenja sa ostalim OS-ovima, ko hoce i koga zanima ima brdo informacija na netu :) Ako nekog stvarno nesto vise zanima ili mu treba pomoc, kako za iPhone tako i za Leoparda, nek me PM-uje slobodno. Edited March 21, 2008 by Rejz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 nemoj pogresno da me skapiras, imam jedan macbook u kuci, i znam dobro prednosti Mac OS-a, ali me zanima na chemu to bazirate "najjachi, najbolji, etc" Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 U poređenju s ostalim OS-ovima? To je još jedan Unix sa boljim grafičkim okruženjem od ostalih, nemoj ga tu mistifikovati preko mere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 (edited) Voodoo, upravo to sam i mislio ;) .. btw. procitaj malo bolje moju recenicu, nigde nisam rekao "u poredjenju sa ostalim OS-ovima" :) Pero, daj da odemo na neko pice pa da se ispricamo ko ljudi, zazalio sam mnogo puta kada sam pisao duge postove na forumima.. Edited March 21, 2008 by Rejz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 pa ajd, ja sam uvek za :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 COOL. oce neko meni da objasni taj problem oko bluetootha? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velicko Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 Problem je sto bluetooth moze da se koristi samo za hands free, tacnije ne mozes ga koristiti da saljes bilo kakve file-ove izmedju telefona/kompiutera ili nesto tome slicno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Ne pratish, fatboy je vec pominjao kako je moguce to ispraviti... ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts