Jump to content

iPhone

Velicko

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

to je hajli pričao za nokiju n95, ne za iphone.

exactly, iphone kolko god ja ne volim apple je odlicno uradjen, i osetno je brzi od ostalih mobilnih os-eva

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

po kojoj to logici?

Meni se uopshte ne svidja iPhone, da kazhem iskreno teshko sranje - ko stvoreno za glupe

amerikance jer nekako izgleda...nznm kako da opishem...prosto i kul a u sushtini je najobichniji statusni simbol i to teshko precenjen.

cim je najavljen da izlazi proslo leto bacio sam se na recenzije, zvanicne i nezvanicne video promocije itd itd...

nakon citanja brda clanaka sa raznih on line gadget stranica skapiro sam da vecina sto apple tvrdi iza toga

i stoji glavom i bradom... zatim je isti krenuo u prodaju i tu sam vrebao prve konkretne utiske korisnika...

...nakon toga je usledio moj prvi text o istom uredjaju u RushTM e-zine chasopisu, a pre metar dana

konacno sam docekao i svoj primeran iz NY sitija... Sta ja znam, za ovih metar dana, nakon instaliranog najnovijeg

firmvera koji ispravlja vecinu nedostataka i nakon instaliranih 30 aplikacija mogu samo da kazem da ovaj gadget

APSOLUTNO vredi tih 310eur koliko sada kosta on the spot in da USA... Kad pogledam cene nekih Nokia modela

na trzistu koje uveliko prevazilaze ovu cifru normalno je da cu dati svoj glas ZA iPhone. E sad, svaki pa i ovaj uredjaj

ima svoje nedostatke i prednosti, ali kad podvucem crtu ovo VREDI para. Na kraju a simple fact: lepo je kada surfujete

netom na vasem mobilnom telefonu, ali najlepse je kada to radite na iPhone-u, ko je imao prilike za to zna i zasto! [:D]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

po kojoj to logici?

Po tome da su ti opcije jednak S40 platformi - plain simple phone - plug and play. S60+ Je kutjni kompjuter u poredjenju sa iPhone-om.

Skromno tju izjaviti da ima kurac program za iPhone...da nekretjem u bluetooth, kameru, mms, retardirani touch screen - i nemoj samo da me ubedjujesh ko VjSky da je to mega uber giga super touch screen koji radi na prazhnjenju elektriciteta pa nema boljeg koji moj kurac kad sam seo pipkao taj fon i gori touch screen u zhivotu nisam video - u momentu sam tolko ispizdeo da ga zamalo nisam polomio.

@fatboy, ne kazhem da je iPhone obecao neshto shto nije ispunio - samo kazhem da za taj telefon ne bi dao vishe od 150eu za tehnichke strane ajde kazhemo max 200eu i da ostatak bukvalno ide na ime, mislim daj N70 je bolji od iPhone ako izuzmemo Touch Screen A OPET ako ga i ne izuzmemo i dalje tvrdim da je govno (ili je barem na tom primerku koji sam ja drkao) I da nije ni do nozhnih prstiju N95 i N82...da nespominjem Xperiju, Nokia 770, Samsung i780 i G810...

poz voz 2011

svako ima ono sto voli... MMS radi na iphoneu, touch screen mi je mega giga kako sljaka, bluetooth takodje SLJAKA samo

MORAS DA ZNAS KAKO DA ISTI RAZBIJESH jer je jebeni apple zakljuco i zastitio sve sto moze iz nekih svojih usranih ubedjenja,

znaci mora coek da da drnda i pimpuje ali i to ponekad ima svoje drazhi... nekima je naravno sve ovo upravo razlog da ne vole

Appleovo chedo...

Po tome da su ti opcije jednak S40 platformi - plain simple phone - plug and play. S60+ Je kutjni kompjuter u poredjenju sa iPhone-om.

Skromno tju izjaviti da ima kurac program za iPhone...da nekretjem u bluetooth, kameru, mms, retardirani touch screen - i nemoj samo da me ubedjujesh ko VjSky da je to mega uber giga super touch screen koji radi na prazhnjenju elektriciteta pa nema boljeg koji moj kurac kad sam seo pipkao taj fon i gori touch screen u zhivotu nisam video - u momentu sam tolko ispizdeo da ga zamalo nisam polomio.

@fatboy, ne kazhem da je iPhone obecao neshto shto nije ispunio - samo kazhem da za taj telefon ne bi dao vishe od 150eu za tehnichke strane ajde kazhemo max 200eu i da ostatak bukvalno ide na ime, mislim daj N70 je bolji od iPhone ako izuzmemo Touch Screen A OPET ako ga i ne izuzmemo i dalje tvrdim da je govno (ili je barem na tom primerku koji sam ja drkao) I da nije ni do nozhnih prstiju N95 i N82...da nespominjem Xperiju, Nokia 770, Samsung i780 i G810...

ne znam ni ko je VjSky, tako da ne bih mogao da te ubedjujem [:D]

elem, touch interfejs ili kako se zove je odlicno odradjen, i kad se naviknes na njega, stvarno je revolucija u odnosu na druge touchscreen uredjaje (imao sam hp hx4700 i htc tytn), i mogu slobodno da kazem da je ovo dosta preciznije i bolje uradjeno, da ne govorimo da su kasnije svi krenuli da prave takve uredjaje (HTC Touch, koji chak dekra i ime :))

SDK je izasao, mnoge dobre stvari su najavljene za prolece/leto, bice aplikacija kolko hoces, naravno, slazem se da su to trebalo ranije da urade, al jebiga

dalje

Xperija je iskopiran HTC TyTN sa boljim fensi izgledom, Nokia 770 nije telefon, vec neki tablet, samsung smartphone necu ni da komentarishem :)

I da, za 400 dolara (~ 280e) nemas bolji telefon od iPhone-a, zbog kolicine memorije i ostalih mogucnosti. Pa nesretni k850 koshta vishe..

to je hajli pričao za nokiju n95, ne za iphone.

ups

za 300 evra bi bilo okej razmatrati iphone ali 500 nema shanse :)) ovde u srbiji mislim

xperia izgleda mnogo ubavo sto bi rekao cika kole, i toliko se razlikuje na prvi pogled od HTC TyTN da izgleda za 2 klase bolje kvalitetnije i jos se doda funkcionalnost koja krasi SE i ostalo sto dolazi uz ovo ime (kao i poboljsan svaki deo hardvera, sto je normalno jer tek treba da se pojavi), radosti nema kraja ... moj favorit za sada u izboru za moj prvi smart phone....

fallout_table.gif

da, ali sam tytn je sad vec skoro 3 godine star, proslog leta je izasao tytn II koji je zver, i po izgledu, i po funkcionalnosti, a bice i novog modela ovog leta

iPhone kod nas vec moze da se nadje za 400e kod nekih dilera... znaci 310eur preko, kod nas stotinak jura vishe... to je realno stanje na trzistu u ovom trenutku. S obzirom na to, mislim da nije puno para dati za ajfon... pogotovo sto sam video neke smejurije od telefona za daleko vece iznose...

Mac OS X - Jedan od najjacih, da ne kazem, najjaci OS

iPhone - OS X prilagodjen njemu, tj. framework sa Mac-a koji koristi tasturu i misa je preradjen za touch i acceleration, maltene svi ostali framework-ovi su zadrzani

Zakljucke o tome koji telefon je u stvari racunar u malom mislim da ne morate licno da izvlacite ;)

Za detaljniju raspravu cu se mozda jednog dana ukljuciti, ako me ne bude previse smaralo da se naprezem sa nerazumnim ljudima :P

samo mi reci druze, po chemu se to meri "jachina" os-a ? [:D]

:D

Sta cu, moram zargonski da se izrazavam ;)

Iskreno me mrzi da pisem sve kvalitete i mane Mac OS-a i poredjenja sa ostalim OS-ovima, ko hoce i koga zanima ima brdo informacija na netu :)

Ako nekog stvarno nesto vise zanima ili mu treba pomoc, kako za iPhone tako i za Leoparda, nek me PM-uje slobodno.

Edited by Rejz

nemoj pogresno da me skapiras, imam jedan macbook u kuci, i znam dobro prednosti Mac OS-a, ali me zanima na chemu to bazirate "najjachi, najbolji, etc"

Voodoo, upravo to sam i mislio ;) .. btw. procitaj malo bolje moju recenicu, nigde nisam rekao "u poredjenju sa ostalim OS-ovima" :)

Pero, daj da odemo na neko pice pa da se ispricamo ko ljudi, zazalio sam mnogo puta kada sam pisao duge postove na forumima..

Edited by Rejz

pa ajd, ja sam uvek za :)