Jump to content

SLEJER U BEOGRADU

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

lol nub, odakle meni martinke.

a i mator sam za takve gluposti. što ne naprave negde da može da se sedne :P

zajmim ti ja martinke (cirka 2kg) za sto kinti, al da mi vratis ciste [:D]

i kako to mator si, kad sam ja nemetalac mogao sa 26 godina da skakucem na satanu i drugarima lol onda ti mozes na slejaaa bez problema;)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

stare stvari > nove stvari

A i brate, ne tražim Black Magic i slično, ali jebo koncert bez Raining Blood ili At Dawn They Sleep.

Osvrnucu se samo na ovo sto si napisao , ali ima nas kojima je jedino dobro sto je slayer napravio upravo taj prvi album. Koji je po meni neuporedivo bolji ( cak i svaka pesma individualno ) od ostalih albuma.

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

"Postovani,

Kao sto kaze stara dobra pesma grupe Idoli - "glasine se brzo sire, a kad puknu tu je kraj" - prica da Slayer dolaze u Beograd su 100% tacne.

Glavni "krivci" za proslogodisnji dolazak Iron Maiden-a u Beogradu, Avalon Produkcija iz Skoplja i Talent Box iz Beograda potvrdjuju koncert banda Slayer-a za 24. Jun u Beogradu.

Za sada je odabran Tasmajdan kao lokacija za ovaj koncert zbog provereno vruce atmosfere koja se uvek stvara na tom prostoru i zbog ekskluzivnosti jer ce to biti najmanji stadion na kojem ce Slayer moci da se vidi tokom ovog leta. Osim beogradskog koncerta svi ostali koncerti koje ce Slayer raditi ovog leta ce biti na velikim festivalskim scenama.

Beogradski koncert ce biti celovecernji, a ne festivalski nastup i bice jedini koncert na Balkanu ovog leta.

Ulaznice za koncert ce biti pustene u prodaju 19. marta, a o njihovoj ceni cete biti obavesteni 16. marta.

Avalon Produkcija i Talend Box se trude da obezbede cenu koja ce biti prihvatljiva jer je kapacitet Tasmajdana ogranicen.

S postovanjem

Maja Pasuljevic

TALENT BOX

Beograd"

\o/

Jes da Taš praktično i nema ogradu, tako da se ispred čuje ko i unutra :D al nećemo biti cigani, kupićemo kartu :)