HaAsAn Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 k teste-tura je TESTE(ra) - TURA JESAM JA DRVODELJA ILI NISAM?! ako su TESTERATURE u funkciji onda ok,ne pada mi na pamet da nosim testeturu od kuce :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Trebalo bi onda da dodjemo. Mix DeuS + FE :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 k teste-tura je TESTE(ra) - TURA JESAM JA DRVODELJA ILI NISAM?! ako su TESTERATURE u funkciji onda ok,ne pada mi na pamet da nosim testeturu od kuce :O u jebote nemoj samo da nosis tastaturu iz nisa, probaj da nosis ceo komp + stvari za 12 dana iz srbije u francusku :D Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 ma necu nosim da bi vam dao prednost :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted March 25, 2008 Author Report Share Posted March 25, 2008 danas uvece bi trebao da postujem uplate... jebe me sto nemam neta... i nemojte se zajebavati sa tim uplatnicama, cuvajte to, necu da bude posle smaranja oko tih gluposti...Ima i tastatura i miseva i ja svaki put igram na drugoj i ne smeta mi, ali rekao sam da ponesete jer necu da cujem da se neko zali.Slusalica nema, duke je vikao prosli put omfg wtf omg wtf kako da cujem kada mi zabadaju sentry... tako da ponesite svi svoje...Cujemo se veceras... p.s. mislim da ima jos koje mesto... www.shkilllll.co.yu/viktor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 duke je vikao prosli put omfg wtf omg wtf kako da cujem kada mi zabadaju sentry... Hahahaha...jebiga iskustvo je iskustvo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke[FED] Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 E,prijavljujem ekipu FED bla bla, fora je sto nismo stigli da uplatimo veceras,pa cemo sutra,nadam se da nije frka,mrtva posta radila do 18:30 :( p.s doctor ovde,aj neko iscima nekog admina,ne mogu da vidim subforum dota kad se ulogujem na Docy,vidim ga samo kad nisam ulogovan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 To znaci da si se skoro regovao, moras da sacekas da prodje par dana ;) sutra je zadnji dan za uplate tako nije prob, I FEDOVCE SA NAMA U GRURU! Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Mare mnogo si se zahuktao, moracu ti zunem jedan laksativ u sok pa cu da vidim onda kako ce da igrate. Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 tt, nisam te lepo izdresirao ali sve se da ispraviti -.- Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 2. crno Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted March 25, 2008 Author Report Share Posted March 25, 2008 SUTRA SVI UPLACUJTE~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VRBASS STOKO SELJACKA UPLACUJTE SUTRA AJ LAKU NOC . MOZE DUKE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted March 26, 2008 Author Report Share Posted March 26, 2008 Za kuju ekipu igra Rudan? ili tako nesto? irl name, nije nick... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted March 26, 2008 Author Report Share Posted March 26, 2008 (edited) To znaci da si se skoro regovao, moras da sacekas da prodje par dana ;) sutra je zadnji dan za uplate tako nije prob, I FEDOVCE SA NAMA U GRURU! crni marko ne vabi djavola! :) Edited March 26, 2008 by Silencioo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted March 26, 2008 Author Report Share Posted March 26, 2008 Helione i momci iz Mitrovice jel ste uplatili? DAMKE nazovi me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Alo jel moze da se daju pare na ruke i jel ima jos mesta?Odgovori odma sada odma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted March 26, 2008 Author Report Share Posted March 26, 2008 Helione nazovi me za 1 min 0649413323 Ne mogu para pare na keru. mora ovako rece gazda... ima jos 2 slota... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Uplatio sam ali sam upisao moje ime da znas kao uplatilac nigde se nespominje inferno > Zovem se Andrej pa znaces i adresu kada vidis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 daj bre pitaj tog gazdu sto nemoze na ruke isti je kurac. A ako vec nemoze tako , kada je zadnji termin za uplatu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 daj bre pitaj tog gazdu sto nemoze na ruke isti je kurac. A ako vec nemoze tako , kada je zadnji termin za uplatu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambale Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 daj bre pitaj tog gazdu sto nemoze na ruke isti je kurac. A ako vec nemoze tako , kada je zadnji termin za uplatu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 ako si mu reko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 (edited) daj bre pitaj tog gazdu sto nemoze na ruke isti je kurac. A ako vec nemoze tako , kada je zadnji termin za uplatu Edited March 27, 2008 by Damke.RZVE Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke[FED] Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 daj bre pitaj tog gazdu sto nemoze na ruke isti je kurac. A ako vec nemoze tako , kada je zadnji termin za uplatu :) i nama bi to bilo lakshe - mi josh nismo uplatili jel ok danas da se uplati to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 daj bre pitaj tog gazdu sto nemoze na ruke isti je kurac. A ako vec nemoze tako , kada je zadnji termin za uplatu oO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts