Radule_ Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 daj bre pitaj tog kurac sto nemoze na gazdu isti je ruke. A tako ako vec nemoze termin , kada je uplatu za zadnji Quote ToSsGirL fighting ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
riO) Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 daj bre koji vam kurac ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 para neozbiljan si do yaya... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 ahahahah rur ftw :-) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 Duke uplati sada, i kada uplatis nazovi me na mobilini.0649413323 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 niste normalni Kaze mi covek mora preko racuna jel mi neveruje da ce da dodjemo,smejao sam se 2 sata ali nema veze vidimo se na nekom drugom turu caos amigo's Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke[FED] Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 lool , a ti treba da verujesh da kad uplatish nece da te skiluje za kesh ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 ali razumem ga .....uklanja konkurenciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 skiluje za kesh ^^ WMAHAHAAHAHWHAHWMAWMAHAHAWHWAMAMAHAHAHAHAhahahaawhahahahahhwHHAHAHAH [:D] LOOLOLoololo11one duke kralj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymou5 Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 (edited) Veliki problemi ... Inace uplata na racun traje citava 2 min nije tesko ... Uplatio sam ja za klan fed tako da eto nas poz ... Edited March 27, 2008 by Anonymou5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Oces li dati info kada se dolazi? :S Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 postovacu mare lane moje ovih dana nego jel znate sta nastane kad se kresnu konj i zec(thedoors). ZEEEEKONJAAAAAAAA chaj od majcine ti dusice U onom zutom bunaru supmora mozes bombu napraviti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 OVIH DANA ?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!? BRATE DOLAZIM IZ NISH NA TURU :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO sutra do 5 moram da znam kad treba budemo tamo..................... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 recu ti nobe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 eeee jos kad bi bilo posle 14 00 BILO BI EXTRA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Silencio ae sutra posto tesko da cu biti blizu kompa da pogledam rur napisi mi poruku kada mi treba da budemo tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Ovih dana rofl:P Inace reko mi mare da vam kazem da 4gl nece doci, silentcat ima grip a lcf ispit u subotu , tako da ono jbg , al nema veze bice opet zanimljivo. Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 cekaj kolko sam ja svatio bice po grupama...jedna grupa ujutru jedna popodne... ae brate ako moze (posto moja ekipa dolazi sa strane) da nas stavis u tu drugu grupu jer ja i onako radim do 4 ujutru u petak tako da u ns pre 12 ne mogu da stignem i da ocu VIKTORE NEMOJ ME SJEBES PLS!!!!!!!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 SJEBI BUDALU STO PRODAJE ZA OBSA I BARONISE ME ....... A TI DAMKE PICU CU TI POLUPATI PICKETINO JEDNA. Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 da prodajem za obsa,stavi se u moju situaciju sad... radim 4 dana pa sam 2 dana slobodan ne znam de mi je glava zadnjih 10 dana i dolazim da igram dotu od 19 00... dota konacno pocinje u 19 30 posle raznoraznih zajebancija (posto joca nije mogo ggc zezao ga nesto prebacujemo se na bnet) onda imamo jedno 10 rmk-a,za svo to vreme 10 coveka iz fl mi spamuje neke gluposti na /f m onda dodjes ti i pricas nesto a ja sam u sred ban/picka I OCEKUJES DA TI ODGOVORIM , ja ti kazem nema obsa da te odkacim i ti kazes ok,posle wispujes jovicu jel sam pito za obsa... on naravno kaze da nisam (jer i nisam) i onda ja ispadam fer i drugar i pitam likove za obs,oni odmah kazu "no sry,no obs" ja ti odgovaram ti mi se nesto duris kao pacer....(a usput zaboravljas to sto si ti mene za obsa ispalio vise puta) tako da duri se ti kolko oces nisi u pravu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 lazhe bre nije papan pitao ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICUBRILO Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Nadam se da ce se znati grupe do sutra... Quote Zvonchica Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Izvini hasane, mozes slobodno da me izbrises iz fl-a wispujem te vise nikad. Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 viktore gledaj da do nedelje izbacis grupe Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICUBRILO Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Pa ljudi turnir je 29-og marta 2009. godine Quote Zvonchica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts