Jump to content

Anonymou5

The X
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Anonymou5

  1. Anonymou5

    TUR u NS

    Nemojte prozivate silencia ima vas sve izljubi pa ste najebali. Evo mejhe se jos nije oporavio
  2. Anonymou5

    TUR u NS

    Veliki problemi ... Inace uplata na racun traje citava 2 min nije tesko ... Uplatio sam ja za klan fed tako da eto nas poz ...
  3. Informisi se malo ako vec oces da se raspravljas, pogledaj post od raduleta na drugoj stranici . Nismo izgubili od B13 nego od tih likova E. nesto jbg zaboravio sam tacno ime zapamtio sam ih kao KGB. I ne vidim kakve veze ima sto smo izgubili od njih partiju kad smo sledece 2 dobili za tipa 20-30 min ,a prva je trajala tipa sat i nesto i imali smo po beyond godlikove i branili jednu preostalu baraku tipa pola cuke ... U svakom slucaju svaka cast momcima do jaja su odigrali i bila je extra partija mada ne vidim kakve sad veze to ima sa bilo cim ... Ako je duke mogao da uzmima turnire u wc3 iz losera da li moze da se desi da mi dobijemo vas ako smo izgubili partiju od nekoga na turniru ? ? ?
  4. Vec smo utvrdili da ono nisu kineska sranja vec sranje made in somalija . A sto se tice tih prozivki ko je kakav covek mislim da nije u redu da to radis preko foruma,ako vec imas priliku da to radis uzivo a da ne pricam da nikoga od nas ne znas ( barem mene ),tako da nemas ideju ko je kakav, a pogotovo da ne pricamo da nemas nikakvih razloga za to ... Ili nisam u pravu ? A sto se mene tice najbolje bi bilo da se turnir odigra sad u nedelju i da se sa glupostima zavrsi . . .
  5. Mi nismo hteli da igramo finale ? Partija je bila napravljena(vi ste bili host)ceo moj tim je usao, ja pisem go to traje tipa par minuta,vi govorite cekajte u chatu igrici, ja izlazim iz prostorije vidim helion kako prica sa nekim likom kazem njemu ae idemo krecite ,helion kaze cek sekund ... Cekamo jos tipa jos koji minut jer VAS host nije startovao igru ,duke odlazi do vas i kaze kako se nece igrati finale zbog nagrada ... Sad ako ja lazem neka kaze helion ... A ti se zapitaj zasto mi "nismo hteli da igramo"
  6. Mislim da su pored solidarnosti "mali" uticaj imale i nagrade :)
  7. Brate kinezi ne bi napravili onakv krs mp3 ... Ono je made in Somalia u najmanju ruku
  8. Ma ludi smo ... Znaci ono lici na sve sem na mp4 ... Ono cak nije ni kineski mp3 ilzgleda kao nesto sto su sklapali aboridzini .... Sto se tice ostalog smorio sam se od 9 am do tipa 3 am da posle ne bi ni igrao filnale jer nagrade realno nisu vredne gubljenja jos 2 sata ... Void- Aka FGi.Dzogani
  9. Zadnji put kad sam gledo sfera blokira ulti od drveta a tu je i bkb,medusa i massa diffusala pa ono go go go drvo.
×
×
  • Create New...