Jump to content

SUBOTA 1. MART GIGA REJV @ ANDERGRAUND

exile

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ako imash pare, nema nikakve frke da ti izbacimo Turbo Hip Rythm 'n' Folk Hop Album - svi ljudi koji su potrebni su tu, samo pare trebaju :)

ja samo hocu da radim sa Playas!!!

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

haha prvo sam bio u vipu, onda otisho u main de je acim, al se malo smorio i vracam se nazad

ulazim u vip kad ono havarija loshmi vrti EUROPU (Simbora)... bash je bilo dobro

video i kjuta:D

mada nisam rejvovao, zabo se sa "drugaricom" u separe posle...

E pa da ja sedeh preko puta tebe i kao gledamo se i kao nishta :D A ono "jel to neko promenio ribu" je bilo upuceno na tebe :P

ja samo hocu da radim sa Playas!!!

Nema frke, 500eu ceo dan su tvoje (ja sam samo u blizini da ih seksualno ne zlostavljash, ali za 300eu mogu da odem da kupim sebi hranu u nekom momentu) - samo shto su se raspale al sad je u prichi jedna nova plavusha umesto one crne i bogme ta mala je bolja od oba dve a i mladja ahahahahaha kreten.

P.S. Juuuuu kolko sam korumpiran [:D]

poz voz 2011

ali ajde realno i iskreno

jel im pricas price pa ih karas?Ono kao,samo mi popusite kurac i bicete mega zvezde?

:)))

nego,Drej,si ti onaj u crnoj majci,nabildovan,sto igra kao da ima dva kofera u ruci :))))))))))))))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

ali ajde realno i iskreno

jel im pricas price pa ih karas?Ono kao,samo mi popusite kurac i bicete mega zvezde?

:)))

nego,Drej,si ti onaj u crnoj majci,nabildovan,sto igra kao da ima dva kofera u ruci :))))))))))))))))

Ne bre - za shta ti mene smatrash, ja sam poslovan chovek sa chvrstom polisom poslovanja [:D]

Svidja mi se taj fizichki opis [:D] al nisam [:(] Ja sam papan u crno-beloj motorskoj majici Yohiji Yamamoto Y-3...blejao uglavnom kako je bi RUR pa malo prema ulazu pa tu neki sto preko puta "separea"

poz voz 2011

Ne bre - za shta ti mene smatrash, ja sam poslovan chovek sa chvrstom polisom poslovanja [:D]

Svidja mi se taj fizichki opis [:D] al nisam [:(] Ja sam papan u crno-beloj motorskoj majici Yohiji Yamamoto Y-3...blejao uglavnom kako je bi RUR pa malo prema ulazu pa tu neki sto preko puta "separea"

A onda sam te video,ali nisam znao da si to ti

hahaha, to mislish na nightkina valjda. onaj visoki momak shto je stajao za nashim stolom? :]]

Ne mislim na njega nubaro :)

Reko ti vec Ivan :)

gruja novi alen