gruja Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 KOJI SI CAR Gruja izađe iz Pančeva, ali Pančevo iz Gruje ne! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 meni ono bilo mekano suvishe Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Ako imash pare, nema nikakve frke da ti izbacimo Turbo Hip Rythm 'n' Folk Hop Album - svi ljudi koji su potrebni su tu, samo pare trebaju :) ja samo hocu da radim sa Playas!!! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 a je li ima neki snimak ?:D hocu ja da znam sta to pustas :D pa da znam da li da dolazim inace ili ne ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 haha prvo sam bio u vipu, onda otisho u main de je acim, al se malo smorio i vracam se nazad ulazim u vip kad ono havarija loshmi vrti EUROPU (Simbora)... bash je bilo dobro video i kjuta:D mada nisam rejvovao, zabo se sa "drugaricom" u separe posle... E pa da ja sedeh preko puta tebe i kao gledamo se i kao nishta :D A ono "jel to neko promenio ribu" je bilo upuceno na tebe :P ja samo hocu da radim sa Playas!!! Nema frke, 500eu ceo dan su tvoje (ja sam samo u blizini da ih seksualno ne zlostavljash, ali za 300eu mogu da odem da kupim sebi hranu u nekom momentu) - samo shto su se raspale al sad je u prichi jedna nova plavusha umesto one crne i bogme ta mala je bolja od oba dve a i mladja ahahahahaha kreten. P.S. Juuuuu kolko sam korumpiran Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 ali ajde realno i iskreno jel im pricas price pa ih karas?Ono kao,samo mi popusite kurac i bicete mega zvezde? :))) nego,Drej,si ti onaj u crnoj majci,nabildovan,sto igra kao da ima dva kofera u ruci :)))))))))))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 E pa da ja sedeh preko puta tebe i kao gledamo se i kao nishta :D A ono "jel to neko promenio ribu" je bilo upuceno na tebe :P Ma nisam te izvalio veruj mi, inache bih se javio jbg Nismo se videli dugo:D Pa loshmi, shta bi? Jel ce da bude neka rezidentura? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 ali ajde realno i iskreno jel im pricas price pa ih karas?Ono kao,samo mi popusite kurac i bicete mega zvezde? :))) nego,Drej,si ti onaj u crnoj majci,nabildovan,sto igra kao da ima dva kofera u ruci :)))))))))))))))) Ne bre - za shta ti mene smatrash, ja sam poslovan chovek sa chvrstom polisom poslovanja Svidja mi se taj fizichki opis al nisam Ja sam papan u crno-beloj motorskoj majici Yohiji Yamamoto Y-3...blejao uglavnom kako je bi RUR pa malo prema ulazu pa tu neki sto preko puta "separea" Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 nego,Drej,si ti onaj u crnoj majci,nabildovan,sto igra kao da ima dva kofera u ruci :)))))))))))))))) hahaha, to mislish na nightkina valjda. onaj visoki momak shto je stajao za nashim stolom? :]] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 ne brate, bio je 2m od nas neki nabildovani dement. da si ga video, znao bi. nkin jeste nabildovan al nije ko karikatura.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Ne bre - za shta ti mene smatrash, ja sam poslovan chovek sa chvrstom polisom poslovanja Svidja mi se taj fizichki opis al nisam Ja sam papan u crno-beloj motorskoj majici Yohiji Yamamoto Y-3...blejao uglavnom kako je bi RUR pa malo prema ulazu pa tu neki sto preko puta "separea" A onda sam te video,ali nisam znao da si to ti hahaha, to mislish na nightkina valjda. onaj visoki momak shto je stajao za nashim stolom? :]] Ne mislim na njega nubaro :) Reko ti vec Ivan :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts