Jump to content

Puzzle Quest - Challenge Of The Warlords

pantasd

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Yep, nije forging toliko heavy kad se uhodas, mislim oce poneki item da zeza i tek iz 5.og puta da te usere ali nije tako strasno... najgore sto mi se ikada desilo je bilo da nisam uspeo da napravim item iz 30ak pokusaja, u medjuvremenu sam odspavao :) Mislim da nije cak ni bio najtezi, insane ili tako nesto... almost legendary sam napravio iz 2 pokusaja koliko se secam... igram sad knighta tek sam lvl15 i ono... jebena imba klasa... ko da igraš single player slaganje kuglica, sa onoliko HP'a možeš komotno da ignorišeš sve protivnike +10 nivoa iznad...

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

• 2 weeks later...

yup, death gaze je najubavija magija jer od nje ovi 600 hp likovi plachu ;oP

u principu za sve spelove princip je isti - pazish da ne pravihs 4ke i 5ice po celoj tabli nego samo tamo gde vec imash skrolove jer skrolovi na sve strane blokiraju tablu...a da traje traje...ja sam ga izuchio negde zimedju 10og i 15og pokushaja...mozda i izmedju 15-20og...nije bilo pola dana al je trajalo =o)

yup, death gaze je najubavija magija jer od nje ovi 600 hp likovi plachu ;oP

u principu za sve spelove princip je isti - pazish da ne pravihs 4ke i 5ice po celoj tabli nego samo tamo gde vec imash skrolove jer skrolovi na sve strane blokiraju tablu...a da traje traje...ja sam ga izuchio negde zimedju 10og i 15og pokushaja...mozda i izmedju 15-20og...nije bilo pola dana al je trajalo =o)

Hvala Kole, probaću taj tvoj sistem. Na početku sam probao da taktiziram ali sam se smorio posle nekoliko neuspešnih pokušaja, pa sam onda samo kliktao po ekranu sa nadom da će da me usere koji "Heroic Effort". Problem je što trenutno igram sa druidom koji osim Entangle nema ni jednu korisnu magiju. Za razliku od knighta sa kojim sam završio igru bez problema, igranje sa druidom je pravo mučenje.

@pantasd: Hvala za topik, ne sećam se kada sam se ovako navukao na neku igru.

Screw You Guys, I'm Going Home!

lvl 50 + josh jedno 20ak lvla worth of stat poena mozhe da se pazari

a mp je "navataj protivnika u mashinu pre nego sto on to uradi tebi" =o)

tj ne smesh prevideti nijedan potez na tabli

pokusavash da kontrolishesh manu protivniku

izaberesh predmete koji najvishe odgovaraju tvom stilu igre

imash spelove koji se oslanjaju na vishe skola magije da ne budesh go ako on mozhe tebi da kontrolishe neku od mana

izuchish par stunova i heavy hitter magija i napravish kombo onih sto kostaju malo i mnogo mane

nemam josh predloga...dodace neko josh nesto no za pochetak si sa ovim ok

Smorilo me da istražujem sve ove Very Hard magije, pa kontam da malo varanja neće škoditi. Sklepao sam

jednostavan mod pomoću kojeg je za forging svih predmeta potreban jedan anvil, a za research magija

tri skrola.

Download

Instalacija:

Otpakujte arhivu Assets.zip koja se nalazi u folderu od igre, pa je posle toga obrišite. Zatim

otpakujte ovaj mod.

Ako sam slučajno promašio koji spell, otvorite odgovarajući .xml fajl u Spells folderu pomoću nekog

text editora, pa promenite vrednosti pod score, masks i keys u 260 1 2.

Edited by Myst

Screw You Guys, I'm Going Home!

evo malo da pomognem oko skill poena

-> 0 - - - - - - - - - - - - - - - - - 3

-> 1 - - - - - - - - - - - - - - - - - 4

-> 8 - - - - - - - - - - - - - - - - - 5

-> 21 - - - - - - - - - - - - - - - - 6

-> 50 - - - - - - - - - - - - - - - - 7

-> 83 - - - - - - - - - - - - - - - - 8

-> 117 - - - - - - - - - - - - - - - - 9

-> 150 - - - - - - - - - - - - - - - 10

Edited by pantasd