Crno-Sunce Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 dakle treba mi naizgled glupa pomoc, ali ako neko moze to da iskopa bicu mu dosta zahvalan u pitanju je emisija "dobrodosli u..." sa b92 ono sto meni treba je odjavna spica. znaci od kad kazu "emisija dobrodosli kaze vam dovidjenja" pa do kraja spice... e da jos jedno nepovezano pitanje? kako se zove voditeljka koja vodi doticnu emisiju? natasa? Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Predlazem ti na b92 forumu da pogledas, secam se da sam odavno tamo video topic sa dzinglovima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 A uvek mozes da pozoves redakciju, trazis te ljude i pitas ih. Mozda deluje suludo ali je bilo slucajeva kada je to bio najbrzi i najbolji nacin za saznavanje informacija takvog tipa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 ta voditeljka je idiot. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 mislim da ti je urgh dao najpametniji savet !!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts