goran.rs Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Izdavačka kuća "veseli četvrtak" pod Narodnom bibliotekom Srbije poče ponovo da izdaje moje junake iz detinjstva Jutros kupih Zagora,epizode su nove. Niste ih nikad čitali Sutra izlazi Dilan Dog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 A ja mislio da neko dovodi Serđa :) Nove epizode? Koliko para? Mada imam veliki broj papirnih izdanja i skenove (skoro) svega što je izašlo, stvarno ne znam šta bi novo mogli da smisle :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted February 13, 2008 Author Report Share Posted February 13, 2008 (edited) 150 din. strip Kako šta bi novo mogli da smisle? Zagor i ostali nisu ni prestajali u Italiji da izlaze Edited February 13, 2008 by goran.rs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Hoću reći, pretresli su sve moguće teme, od života na divljem zapadu preko zombi-mumija u Egiptu do najluđih epizoda sa Helingenom i svemirskim brodom sa sve Manituom. Odakle im bre ideje za nove scenarije? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Gde ima da se skine zagor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Hoću reći, pretresli su sve moguće teme, od života na divljem zapadu preko zombi-mumija u Egiptu do najluđih epizoda sa Helingenom i svemirskim brodom sa sve Manituom. Odakle im bre ideje za nove scenarije? :) Pa nisu iscrpli sve teme Na primer dilan dog se registruje kao novi clan na rur. Tu bi umesto ksabarasa imao novog vijekovnog neprijatelja kjoota. Takodje umesto majora sveznalice ili one baba-medijumke moze se uvesti lik ololo-crnci-Koleta. Mogucnosti su neiscrpne Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 3. chetvrtak ide Dampyr, to je relativno novo, o liku koji je (gle chuda) dampir, dakle neki polu-vampir, koji lovi vampire. Prve epizode pochinju u Bosni u vreme rata. Krug se zavrshava Mr. Noom. Shto znachi da su za mene 2. i 4. chetvrtak. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobia Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 ja sam iz dosadasnjeg skontao da ce stripovi izlaziti cetvrtkom, samo ne razumem da li se prodaju na svim kioscima ili samo na nekim odredjenim mestima? Quote Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner! Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted February 13, 2008 Author Report Share Posted February 13, 2008 ja sam iz dosadasnjeg skontao da ce stripovi izlaziti cetvrtkom, samo ne razumem da li se prodaju na svim kioscima ili samo na nekim odredjenim mestima? Da četvrtkom izlaze. Mislim da se prodaju na svim kioscima.Trebalo bi da idu ovim redom 1. Zagor 2. Dilan Pas 3. Dampyr 4. Mister No Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 dao bih levu nogu za nove epizode Bleka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted February 13, 2008 Author Report Share Posted February 13, 2008 Gde ima da se skine zagor? Izvini što moram da primetim ali post ti je veoma glup. Konačno se neko odvažio da počne ponovo sa izdavanjem stripova i sad treba da ih tako uništavamo. Kupi strip, uvek je lepše čitati u papirnom izdanju. Btw, na hrvatskim forumima na kojima se mogu skidati skenirani stripovi ludensa i nekada slobodne dalmacije važilo je nepisano pravilo da nema skeniranja godinu dana od izlaska stripa. Time se čuva izdavačka kuća, inače ih neće nikako biti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 (edited) Pored ovog Veselog četvrtka, treba spomenuti i neku striparnicu iz Zemuna, mislim da i oni izdaju Zagora, ili su barem to radili pre neku godinu. Imam i par brojeva negde ali ih trenutno ne mogu naći... E da, Gorane, jel si sto posto siguran da je ovo nova epizoda, još neobjavljena? Mogao bih da kupim, a ionako imamo iste skenove na onoj gomili DVD-ova pa verovatno znaš da li si tu epizodu već video... Edited February 13, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted February 13, 2008 Author Report Share Posted February 13, 2008 (edited) Pored ovog Veselog četvrtka, treba spomenuti i neku striparnicu iz Zemuna, mislim da i oni izdaju Zagora, ili su barem to radili pre neku godinu. Imam i par brojeva negde ali ih trenutno ne mogu naći... E da, Gorane, jel si sto posto siguran da je ovo nova epizoda, još neobjavljena? Mogao bih da kupim, a ionako imamo iste skenove na onoj gomili DVD-ova pa verovatno znaš da li si tu epizodu već video... Ne, ovo je novo. Znam i koja je epizoda. 469. po italijanskom redosledu. Ili 9 ispred poslednje Ludensove koja je izašla. Btw, ovo je Narodna Biblioteka Srbije Edited February 13, 2008 by goran.rs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 i kakav je prevod :) ja kupujem dilana sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 i kakav je prevod :) ja kupujem dilana sigurno I jesi ga kupio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 zatvorena trafika od kancelarije do kuce :D sutra uzimam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 :D ROFL Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted February 21, 2008 Author Report Share Posted February 21, 2008 Jel kupio neko ovog Dampyra?Kakav je? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted February 29, 2008 Author Report Share Posted February 29, 2008 Kupih juče Mister Noa, i stvarno sam se iznenadio. Baš dobra priča Pojavljuje se otac Mister No-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobia Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 ja sam do sada kupio samo Zagora, jurim po trafikama i tog Mister No-a ali ne mogu da nadjem... jos samo da krene i Teks Viler i bilo bi fenomenalno! Quote Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner! Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 Kupih juče novog Zagora. Najavaljuju uskoro novog junaka, verovatno Teks. Takođe najavljaju i Zagorov specijalac uskoro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts