Jump to content

da li je exit sranje?

Veljok

Recommended Posts

Daft punk all the way.... cekam ih u Areni, nadam se bar...

....dajem 100 jura za njih i posle toga idem u ministarstvo rejva

da mi iskopaju karton i upisu da sam otiso u penziju...

PS: topik vam je sranje.

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

za main,standardno se nadam Depechu i Daft Panku ali mislim da se dzabe nadam

od ovih da kazes izvodljivih nadam se Jamiroquaiju,Koldpleju,Mobiju i Royksopu

i moze i blur

new order se raspao,ali opet,i oni ne bili TO,posto bi kasnili 20 'dina.

ako sam jos nekog zaboravio,dodacu kasnije

i call me a gay,ali ako Justin dodje,idem ispred svih ribica u prvi red da drkam karu

a za arenu ne znam

od aktuelnih deadmau5,opet preach ali u nekom udarnom terminu,mylo live,mozda recimo Chris Lake

matori Paul Oakenfold a ne skorasnji

Gabriel&Dresden mogu da prodju

sta ja znam

skontao sam da sam skoro sve sto mi je bitno slusao

a mladost je tek predamnom :(

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

izgleda su supci odustali od neke postene dzitre zbog castle festa

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

@ gruja

ma opusteno, videces vec kako ces sa godinama kapirati da sve vise stvari koje gotivis ne mozes da cujes jer su muzicari ili mrtvi, ili matori, ili su vec bili [:D]

btw blur neces cuti verovatno nikad, tesko da mogu da sviraju bez gitariste :P a i nista novo nisu skoro 10 godina izdali...

wtf za jamira, sigurno je neka glupa buva. valjalo bi ga chuti, krivo mi sto sam ga propustio kad je bio ovde, steta sto vise ni smith, ni zender nisu u bendu...

uf, sta bih ja sve voleo da slusam...apparat live, ellen allien, justice live, garnijea sa bendom, oasis, air, pulp, suede, i jos hiljadu raspalih i nepostojecih bendova, koje nikad nisam, niti cu cuti uzivo...eh.

a brate,meni je vec smor sto su neki artisti dosli u ovoj mnml eri,recimo Tiga.

I ja sam bio maleni seronja kad je Jamiro bio pa sam ga propustio.

Garnijea sam propustio na kalishu jer nisam imao sa kim da idem.Od tad sam rekao da cu ici sam i na more ako treba :(

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

ma opusteno, videces vec kako ces sa godinama kapirati da sve vise stvari koje gotivis ne mozes da cujes jer su muzicari ili mrtvi, ili matori, ili su vec bili [:D]

zato treba napraviti listu za odstrel sada (ili u nashem sluchaju poshto smo matori vetj smo trebali da imamo tu listu i ostatak protokola [:D]) i krenuti po njoj lagano i ako je prilika da chujesh relativno izvodljiva negde u blizini ne sme se propustiti! meni je jedino smor shto za takve akcije nemam na koga da rachunam 100% da me isprati jel su svi prdonje :(( i smor je shto sam ja zbog nekih banana akcija propustio 2-3 benda koja su bila ovde :((

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

jos uvek nisam bila na exitu a ove godine bih htela da dodju:

björk

justice

robyn

the cure

...

Kruko opet se odvezao lanac

:))

gruja novi alen

uf, sta bih ja sve voleo da slusam...apparat live, ellen allien, justice live, garnijea sa bendom,

maaa daaaa, a onda bi u po vajba reko "ma shta ovaj matori smara, dao sam silne pare da rejvujem a ne da slusam ova jazzy iseravanja..." [roflmao]

Garnijea sam propustio na kalishu jer nisam imao sa kim da idem.

MUHWAHAHAHAHAAA !!!! What a pittiful excuse, mortal! Must suffer now!

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!