Guest account 5 Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Primal Scream na EXIT-u ... hahaha pa BOZE reci mi de ide ovaj svet ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 sere mi se od ovogodishnjeg lineupa. Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 smejem se a plakao bih :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 ne mogu da skontam ove likove iz organizacije, koji ce im kurac ministry ffs... kad se vec cimaju oko metal bendova, neka dovedu neki bolestan black/death metal sastav ali da vredi jebeno i . ljudima je pun kurac ovih sranja, svima treba nesto sto ce da digne mase ali nesto bolesno, a ne neki jebeni industrial shit xD daj bre voodoo/ch1zro bacajte neki hejt [:D] eh da, i smem da se kladim da za pare koje ce dati sex pistolsima mogu da dovedu i emperor i mayhem i da im ostane neka kinta (sta kazes voodoo) matori, jebiga zajebo si se... mene je odusevilo sto dovode Ministry.. ustvari, samo zbog njih cu i otici na Exit, koji sam do sad evade-ovao :] elem, skupa karta karta majke im ga steram, moram ASAP d'uzmem, inace ode cena u kurac u nebesa... :\ np: Ministry - Thieves "The Mind Is A Terrible Thing To Taste" [1989] \m/ Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 (edited) brate lik sere na ministry i primal scream. o cemu pricamo. ne serem ffs (ma serem), ali jednostavno nisam zadovoljan izborom, pa prvo sto mi dodje da pljujem jesu zapravo gore pomenuti ... :) treba nesto zestoko na exit-u da se dovede ... a dosadasnji izbor sux hard i to svi kazu ..!.. Edited March 14, 2008 by XT3X[C]ha0s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 brate pa ti onda napravi svoj festival! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 pa jebiga matori, i ja iako bi voleo da je exit strogo metalfest, nije to... i ja da pravim nesto tih razmera, naravno da bi dovodio himove i tokio hotele, 'cause to puni kasicu prasicu, a ne deathgoreslaymurdergrrrrr bendovi... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 pa jebiga matori, i ja iako bi voleo da je exit strogo metalfest, nije to... i ja da pravim nesto tih razmera, naravno da bi dovodio himove i tokio hotele, 'cause to puni kasicu prasicu, a ne deathgoreslaymurdergrrrrr bendovi... preterao sam znam, ministry su ok ... i imace svoje mesto na explosive stage/mainu ili gde vec ... ali trazio sam samo da se na explosive stejdzu pojavi neko ko ce da napravi lom, tipa bendova koje sam ranije pominjao, nista vise od toga! do exita ima josh puno ... tako da, optimista sam _ bez obzira sto su najave malo zacudjujuce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Ocemo Zvonka Bogdana! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 e a Kruko,kazi mi koji fazon rade primal scream na koncertu posto ne ocekujem onu chillijanu kao rebel dub :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 uuush ako bidne nightwish, pa se skupe one male goticharke bez sisa al dupetom ko lubenica i zeljom u ochima da ''istraze nove dimenzije''.. piff... ^^ bilo bi dobro kad bi doveli serja tankiana, kad vec ne mogu system, taman da promovishe novi album i da oni malo osveze taj line up. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 bilo bi dobro kad bi doveli serja tankiana, kad vec ne mogu system, taman da promovishe novi album i da oni malo osveze taj line up. +1 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 bolje da dovedu MUSTAFU SANDALA TEBRA,DA SE OSVEZHI LINE UP! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 bolje da dovedu MUSTAFU SANDALA TEBRA,DA SE OSVEZHI LINE UP! sto si ti okrutan covek, pa ako vec nameravaju MUSTAFU SANDALA ONDA MORA I EMINA JAHOVIC U DUETU SA NJIM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Bjork ne dolazi Kontroverzna pop zvezda sa Islanda Bjork definitivno ne dolazi u Novi Sad. Poslednjih nedelja bilo je mnogo spekulacija oko njenog (ne)dolaska na festival „Egzit“, a kako „Blic“ saznaje, popularna pevačica neće se pojaviti na Tvrđavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 ^ Sad necu spavati, zasto o zasto bjork ne dodje :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 idemo dalje... Jedan od najpoznatijih i najcenjenijih dueta u svetu elektronike Deep Dish i belgijski dvojac 2 Many DJ's potvrdili su nastup na Exitu 08. http://www.exitfest.org/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 opaaa...pocinje vec da lici na nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 idemo dalje... Jedan od najpoznatijih i najcenjenijih dueta u svetu elektronike Deep Dish i belgijski dvojac 2 Many DJ's potvrdili su nastup na Exitu 08. http://www.exitfest.org/ AAAAAAAAAAAAAAA [:D] Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheridan Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 (edited) lepo lepo i za DD i za 2many DJS DD za kraj :] Edited March 17, 2008 by Sheridan Quote this is a journey this is a journey this is a journey Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 (edited) U jebote do jaja,deep dish,bili su kod nas samo shest puta,nijednom kompletno,samo nek se zaori arenom my girl wants to party all the time,do jaja,bice ledilo bratori. Edited March 18, 2008 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Do jaja za DD :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 U jebote do jaja,deep dish,bili su kod nas samo shest puta,nijednom kompletno,samo nek se zaori arenom my girl wants to party all the time,do jaja,bice ledilo bratori. grujo, pricas o jednom dubfireu. SHOW SOME RESPECT WOULD YA Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Ma neka puste flashdance samo Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Jedino gotivno na ovom exitu po najavama do sada je sto bjork NE dolazi :] Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts