Jump to content

EXIT 2008

Guest

Recommended Posts

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne mogu da skontam ove likove iz organizacije, koji ce im kurac ministry ffs...

kad se vec cimaju oko metal bendova, neka dovedu neki bolestan black/death metal sastav ali da vredi jebeno i .

ljudima je pun kurac ovih sranja, svima treba nesto sto ce da digne mase ali nesto bolesno, a ne neki jebeni industrial shit xD

daj bre voodoo/ch1zro bacajte neki hejt [:D] [:D]

eh da, i smem da se kladim da za pare koje ce dati sex pistolsima mogu da dovedu i emperor i mayhem i da im ostane neka kinta (sta kazes voodoo)[haha2]

matori, jebiga zajebo si se... [:D]

mene je odusevilo sto dovode Ministry.. ustvari, samo zbog njih cu i otici na Exit, koji sam do sad evade-ovao :]

elem, skupa karta karta majke im ga steram, moram ASAP d'uzmem, inace ode cena u kurac u nebesa... :\

np: Ministry - Thieves "The Mind Is A Terrible Thing To Taste" [1989]

\m/ [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

brate lik sere na ministry i primal scream. o cemu pricamo.

ne serem ffs (ma serem), ali jednostavno nisam zadovoljan izborom, pa prvo sto mi dodje da pljujem jesu zapravo gore pomenuti ... :)

treba nesto zestoko na exit-u da se dovede ... a dosadasnji izbor sux hard i to svi kazu ..!..

Edited by XT3X[C]ha0s

pa jebiga matori, i ja iako bi voleo da je exit strogo metalfest, nije to...

i ja da pravim nesto tih razmera, naravno da bi dovodio himove i tokio hotele, 'cause to puni kasicu prasicu, a ne deathgoreslaymurdergrrrrr bendovi...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

pa jebiga matori, i ja iako bi voleo da je exit strogo metalfest, nije to...

i ja da pravim nesto tih razmera, naravno da bi dovodio himove i tokio hotele, 'cause to puni kasicu prasicu, a ne deathgoreslaymurdergrrrrr bendovi...

preterao sam znam, ministry su ok ... i imace svoje mesto na explosive stage/mainu ili gde vec ...

ali trazio sam samo da se na explosive stejdzu pojavi neko ko ce da napravi lom, tipa bendova koje sam ranije pominjao, nista vise od toga!

do exita ima josh puno ... tako da, optimista sam _ bez obzira sto su najave malo zacudjujuce.

e a Kruko,kazi mi koji fazon rade primal scream na koncertu

posto ne ocekujem onu chillijanu kao rebel dub :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

uuush

ako bidne nightwish, pa se skupe one male goticharke bez sisa al dupetom ko lubenica i zeljom u ochima da ''istraze nove dimenzije''..

piff... ^^

bilo bi dobro kad bi doveli serja tankiana, kad vec ne mogu system, taman da promovishe novi album i da oni malo osveze taj line up.

Bjork ne dolazi

Kontroverzna pop zvezda sa Islanda Bjork definitivno ne dolazi u Novi Sad. Poslednjih nedelja bilo je mnogo spekulacija oko njenog (ne)dolaska na festival „Egzit“, a kako „Blic“ saznaje, popularna pevačica neće se pojaviti na Tvrđavi.

U jebote do jaja,deep dish,bili su kod nas samo shest puta,nijednom kompletno,samo nek se zaori arenom my girl wants to party all the time,do jaja,bice ledilo bratori.

Edited by gruja

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.