dR.No0 Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Vidite... Na ggc-u je pre nekoliko dana otvoren novi kanal.. www.dota-gaming.com Postavite vouch request,mnogo dobrih igraca igra tamo (mada i nekoliko nubova :P).Igre su kao cw,liga sa rankom...Uglavnom,bolje je od pubova ili hlr gameova,nekoliko srpskih igraca je registrovano (Lw momci,x3m~h34dHuNt3R-,stoickhow,prodg,JA...:D).Ajde prijavljujte se i GL! pozz Quote [0:51:9]dR.No0 Say: rekao ja dota-angelu [0:51:16]dR.No0 Say: brate ja sam icefrog [0:51:25]dR.No0 Say: ako mi ne das menagera, gasim sve [0:51:31]4Sale-_- Say: LOL [0:51:35]dR.No0 Say: i jos mi da 1000 eura na ruke [0:51:55]4Sale-_- Say: kako bre 1000 eura"? [0:52:7]4Sale-_- Say: na karticu? [0:52:21]dR.No0 Say: na ruke brate [0:52:28]4Sale-_- Say: on prso brate Link to comment Share on other sites More sharing options...
h34dHuNt3R Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 nekoliko srpskih igraca je registrovano (Lw momci,x3m~h34dHuNt3R-,stoickhow,prodg,JA... Stoitchk0v i nije srbin nego bosanac :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 pa i prodg je jordanac srpskog porekla i ?: ) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 nije lose ali nije ni mnogo dobro... ja ne igram ali igra irl drugar i kaze da su noobetine teske :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
h34dHuNt3R Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 taj drugar te laze:D ima par nubara (koji su usli preko veze) ali ima i mnogo dobrih igraca, pa ona fora sa rankom nije losa.. sve u svemu bolje nego ijedan pub i sve igre zahtevaju ventrilo ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riO) Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 ma neseri da je bolje od puba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 dota arem pro only banlist on > all Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 (edited) E stvarno je odlican kanal. Partije stalno idu,hostovi su extra i igraci sasvim pristojni. I sto je najvaznije,NEMA nafuranih kretena koji prosipaju pamet cim malo pomere vrat. Ostajem :) Edited February 18, 2008 by HellioN- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radule_ Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 E stvarno je odlican kanal. Partije stalno idu,hostovi su extra i igraci sasvim pristojni. I sto je najvaznije,NEMA nafuranih kretena koji prosipaju pamet cim malo pomere vrat. Ostajem :) U sve pare da ce se nafurani kreteni pojaviti? Nema nijedne zajednice (pogotovu dota) bez nafuranih kretena. Ako ih jos nema, il ce se prikljuciti il ce se stvoriti iz tih "pristojnih" ljudi. Quote ToSsGirL fighting ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
h34dHuNt3R Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 ama naravno da ima kretena ali u ogranicenom broju :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 mesto gde je rudirandom voucher ili sta vec ne moze biti dobro... Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 on je admin tamo,i btw on je extra s obzirom na to da su ostali jos gori TT ps: rudi mi u fl,ako ti ortak on je mnogo normalniji nego ovako ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Boli me kurac,nek dodju kretenu,do tada cu ja vec biti Co-Admin!!!!!111 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 (edited) E, sklepao sam Vouch Request za tamo, pa ae supportujte me, gogogo! Link!! [edit]Ne mora drugari, vouchovali me...[/edit] Edited February 20, 2008 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 (edited) Doso vam sleki sta cete vise kretena? :D Edited February 20, 2008 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Doso vam sleki sta cete vise kretena? :D !support Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riO) Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Poslao sam vouch req, na dota-gaming.com... da vidim kakva je liga i ako ima neka partija sa srbima da odigram. ako neko hoce support Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Ma dobices vouch,evo ja sam ti sredio jednog admina za supp. Kapiram da ces vec danas biti vouched. .....e,da....dodjes mi 50e!!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riO) Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 brate nemam nista sitno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unSkiLLeD_RideR Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 (edited) Ma ova soba je sranje ima previse malverzacija )) , mislim likovi koji su najvece debilcine su admini voucheri itd. Lik za kojeg je dokazano da je maphacker aka. -dvdd-Night je censor , abusovi na sve strane , igram tu samo dok me ne vouchaju za sP , a tu kad napravim malo bolji replay idem u ihcs :D , evo sad sam video vouchali me u sP jebes ovu ligu gde hacker upadne i delete mi stats od 20 : 11 i 5 u top Edited February 25, 2008 by Nennad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 A jer ima negde gde mi ne traze prokleti ripley na ovom ggcu :), posto sve ozbiljnije partije igram iz igraona, a kuci samo pikam na ggcu pub, tako da smor. Quote Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Brate uopste nije problem da poneses USB u igraonu i zavrsis posao jednom-za-uvek. A tamo gde ti ne traze replay...hmm...pa mislim da nije vredno igrati. Ovaj kanal je jako jako dobar i igraju se dosta zajebane partije. Bas nema nubova,cak kapiram da su bolji igraci nego na IHCS2(kad pogledam ko sve tamo igra). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 ^Ih, ovo kazu ljudi za svaku ligu . Realno IHCS1>IHCS2>>>>>>>>>>>>sve ostalo. Govorim samo o kvalitetu igara i igracha. Shto se ostalih stvari tiche, ima raznih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unSkiLLeD_RideR Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 ma joj helion channel pun nubara nemoj tako da pricas , mislim mozda ih jos nisi sreo ali ima ih minimum dvadesetak koji su i na vecoj poziciji od usera a flamuju nubare su teske i misle da su neki uber pro igraci samo jedno ime > Black_Yuri decko je damin u ligi a nema pojma o cemu se radi u doti ... ali ipak ima i finih igara i igraca tako da i nije toliko lose ali nije ni toliko dobro koliko hellion prica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Ne kazem ja da nema nubara,al njih niko ne uzima za dobru partiju. Ja samo kazem da covek moze da odigra svasvim pristojne partije tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts