loshmi Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 (edited) Jeeeeeeeeeeeeeebote, cekao sam taj pec ko ozebao sunce, tri puta sam presao igru i konacno je deinstalirao i sad oni kao izbacuju patch 1.6....svaka ima cast lol a u principu tips i spoiler... ne morate da prelazite igru tri puta sve je gotovo identicno kojeg god boga da izaberete...kod ovoga je ubi ovoga i onoga, a kod ovog drugoga ovoga onoga i jos onoga...i onaj ending seq kod koje ti u sva tri slucaja postajes bogat i mocan , Milten postaje najmudriji u sva tri slucaja, Diego u dva slucaja postaje najbogatiji na svetu sem ako si birao Beliara kad ti postajes najbogatiji a Diego ti bude blagajnik...ORci u dva slucaja popuse osim ako odaberes unistavanje itema onda kao nauce da zive u miru...Lee postaje Genereal u sva tri slucaja...mislim stvarno se nisu potrudili narocito kad na kraju seq heroj kaze "one is certain,all will go well" u sva tri slucaja, cak i ako odaberes boga Tame Beliara..ladno Edited February 10, 2008 by loshmi Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 (edited) ladno americki!!!!11 bog tame je pussy Edited February 10, 2008 by Joe Kerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 (edited) Ovo je pravi lifesaver za sve one koji ne mogu da pronađu određene likove, monstere, lokacije na osnovu debilnih instrukcija iz questloga: "da, da, White Ripper ti je, sinko, daleko na Severu", yeah, right, olizao sam sve planine uzduž i popreko na severu igre, čak sam ga i sa ovim teško pronašao, ali vredi i za mnoge druge stvari. http://aeons.planetquake.gamespy.com/rpgs/...tana_quest+npcs Edited February 12, 2008 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts