M!ST!CX Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 (edited) Nemo' Boru da mi mesate sa ovim diletantima :))) @mitch aj sto ne moze da dohvati pedale(tu u pomocj stize Morton Benson recnik),vecj sto se oblaci u BEBA kids :)))))))))) p.s. ako neko nadje na netu ceo borin spot neka mi plz javi na PM ili neka postavi link ovde,to mora da se ima,prajsles Edited February 1, 2008 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Dadada to su ti spotovi :D:D prvi: ROFL :D drugi: Stvarno je odvratni kepec treci: majstorski :D:D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 1, 2008 Author Report Share Posted February 1, 2008 Treci mi je u fazonu,jbte gde je kafana i pijani drugari? :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 (edited) mada kada malo bolje pogledam ipak...zakon svih zakona....je srpski Nikolas Kejdz ,odmilja nazvan Nesko ...on je realno prejebao sve ove...ja sam se obezdanio kad sam shvatio da je to njegovo pravo (umetnicko) ime IDEMOOOO DE ME NADJE (pa flasom u glavu) btw a lice ko zaba i detlicj Edited February 1, 2008 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Meni je ova pesma tu tu tu do jaja, i crno mece, sad jebiga spotovi jesu katastrofa, ali dobro ja sam seljacina, idem u dva galeba :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 1, 2008 Author Report Share Posted February 1, 2008 1.Crno Meche je odvratna pesma. 2.Dva Galeba su do jaja kafana. 3.Tu tu tu ima svoje momente. :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Kao "vidi ovaj spot" , "a pazi tek ovaj" , a ovamo to sve slushate kad izadjete @Longley: Respect za tebe shto si iskren :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 crno mece? mislite Petros Imbrios - Rosiki Rouleta ?? http://fliiby.com/file/13687/vuqdebbz1b.html slicne pesme....zar ne? Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 (edited) Kao "vidi ovaj spot" , "a pazi tek ovaj" , a ovamo to sve slushate kad izadjete @Longley: Respect za tebe shto si iskren :) Jebiga brate, ja nikada nisam imao taj trip, da me je sramota necega, naravno da ja to ne slusam kuci ali volim i da se nacugam sa ekipom i da odem na narodnjacine :), jos kad cujem ovo "oko mene pijani drugari, a ja samo tebe dozivam", zlo :0 Edited February 1, 2008 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 pa nisam ja nista rekao za pesmu da se razumemo... slusa se to naravno,cela skola se lozila na tu pesmu jedno vreme,ali sam tek skoro video spot koji nema veze sa pesmom.pa rekoh da okachim :) realno,kad bi se nacugao i kawasaki bi bio dobar,da se ne lazemo Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Kad se nacugamo mozhe samo da padne Valentino Kanzyani - Flying Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 1, 2008 Author Report Share Posted February 1, 2008 "oko mene pijani drugari, a ja samo tebe dozivam", zlo :0 \o/\o/\o/ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 el ovaj crno meche gledao svoj spot? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 naleteh i na ostatak Kawasaki pesme, sa nekim retardima na snimku http://www.youtube.com/watch?v=NiCc14FVtqw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 stvarno katastrofa ...ali in vivo majka ..jeste da pesma nema veze sa spotom ali Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 1, 2008 Author Report Share Posted February 1, 2008 naleteh i na ostatak Kawasaki pesme, sa nekim retardima na snimku http://www.youtube.com/watch?v=NiCc14FVtqw Ja nabavio celu pesmu u mp3 a imam i remix Ako neko bash 'oce nek me cima na MSN( savke88@hotmail.com) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 UbaciJo sam te,pesma se mora imati:))))))))))))))) Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=GPAK_Z4to2k Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Ja nabavio celu pesmu u mp3 a imam i remix Ako neko bash 'oce nek me cima na MSN( savke88@hotmail.com) Kawasaki je prava stvar. Ako te ne mrzi posalji mi pesmu mejlom. drvodelja_junk@yahoo.com PEDERI STOP! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 1, 2008 Author Report Share Posted February 1, 2008 ahahahaha :D Poslacu cu ti sutra,zurim sad :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Ahaahah majstor ahahahaha ne secam se kada sam se smejao ovako :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Ma ok sto se reci tice i spota, nego cuj onaj solo sto ide na kraju ovog isecenog klipa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 2, 2008 Author Report Share Posted February 2, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=GPAK_Z4to2k Ja tek sad video ovo :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Našao sam hit na DC-u, uživajte! http://rapidshare.com/files/88637585/Boro_Majstorovic_-_Kawasaki_-_www.FolkoTeka.com.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 svaka ti dala! :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts