markotod91 Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Ovako, zelim misljenje ljudi koji misle da su shadow priest i lock nepobedivi u areni i onih koji kazu suprotno (ja) !!! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 nisu ako je u protivnickom timu mohican,u bilo kojoj kombinaciji,oni gube Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 O boze.. , samo ne opet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 ja volim da diram svoju pishu cesto da li sam normalan ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 26, 2008 Author Report Share Posted January 26, 2008 hmm.. valjalo bi kad bi ljudi bar malo pokusali da ODGOVARAJU na topic a ne da spamuju :(( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkEeToOlJkO Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 (edited) ako ti zapadne killy puko si kako god da okrenesh :c Edited January 26, 2008 by SkEeToOlJkO Killy: au zelim svojih 100mb nazad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 ja volim da diram svoju pishu cesto da li sam normalan ? Dokle god je tvoja pisa u pitanju onda je ok, a kad budes poceo da diras tudje onda se zabrini [:D] Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 zato sam i napisao svoju :D jer znam nasta ce odma da misle ljudi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkEeToOlJkO Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 realno ja mislim da jesu imba ako ih igraju marlena + mohican Killy: au zelim svojih 100mb nazad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 hmm.. valjalo bi kad bi ljudi bar malo pokusali da ODGOVARAJU na topic a ne da spamuju :(( Izabrao si pogrešan forum nube Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkEeToOlJkO Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 voodoo pawnuje na hard :c Killy: au zelim svojih 100mb nazad Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 26, 2008 Author Report Share Posted January 26, 2008 Izabrao si pogrešan forum nube Ti voodoo cak i ne igras WoW tako da ne znas ni sta je spriest ni sta je lock :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kshaja Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 PRICELESS xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Ti voodoo cak i ne igras WoW tako da ne znas ni sta je spriest ni sta je lock :D Ti ćeš da me učiš, ja sam bre gledao slike iz WoW-a dok si ti vukao učiteljicu za suknju da pogleda kako si lepo nacrtao slovo "A"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 26, 2008 Author Report Share Posted January 26, 2008 Ti ćeš da me učiš, ja sam bre gledao slike iz WoW-a dok si ti vukao učiteljicu za suknju da pogleda kako si lepo nacrtao slovo "A"! Nema sto, posedujes iskustvo, ipak je tvoj najveci lvl 21. a moj 70. :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 kazem ja ovaj novi beograd pun komunista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 pa da i ja sam komunjara... al eto da ne budem idiot , da odgovorim na topic... resto druid i warlock biju dosta dobro :P http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ficok Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 PRICELESS xD Lolololol A vidi ime slike: obozewl1 bhhhaahahaa Kad sam bio mali, poklone mi slali iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 26, 2008 Author Report Share Posted January 26, 2008 pa da i ja sam komunjara... al eto da ne budem idiot , da odgovorim na topic... resto druid i warlock biju dosta dobro :P Ali se i 1v1 biju dobro :D Imam SC borba lock i resto dr00da u 2v2 traje 5 sati i 15 min :)) Mislim sta reci.... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 to je crtani film... resto druid i warlock izadju sa 100% iz arene http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 najjachi je pwn ovih sto ne igraju wow "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
libra Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 resto dr00d i arms warr su isto mnogo dobri... samo treba da znaju sta da rade... znam jedne likove koji kidaju arenu tako... dr00d je u stelthu svo vreme dok warr ne padne na jedno 50%-30% hp i onda izlazi iz steltha i hiluje... dok warr za to vreme olesi ove ostale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 kao sto reche covek bilo koja klasa ja i mohi PWNUJEMO :D @topic da, spop i warlock su jedna od najjachih combo za 2v2 arenu atm p.s. prime ispravi ako je nesto gramaticki neispravno napisano :) NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Kaze se: "Mohi i ja"... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts