-genome- Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Pozz svima koji se secaju ljudi iz stare srpske CS scene, posto nismo dugo igrali nista ozbiljno, a pogotovo neki turnir, pitao bi ljude koji su za varijantu da se vide i dogovore da odigraju neki turnir samnom i Guliverom (ako nas se secate), cisto zezanja radi, da pokazemo ovim klincima sta radi old school...Nek se javi neko ko je zainteresovan, fale nam trojica... Ko hoce da to odradimo nek pise na vuchina_1985@yahoo.com POZZZZZZZZZZZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Kako te se ne bih secao :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face [x3m] Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 auuu jebote...kako se ne bih secao....jel si izrastao jos kojih 10 cm? :DDD stare kuke nikad ne zaboravljaju...nixon geenom i ekipa...ako se ne varam....;) Quote niste ni svesni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 nije izrastao jos 10 cm zato je smrsao 30 kg :D dok se guliver bacio na gruvanje :D i ugojio jedno 15 kg :D kakva te je golema muka naterala na ovaj potez :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face [x3m] Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 tisina bre!! :)) pusti coveka zna valjda on sta je dobro za njega....hihihi....samo se javi ako osh neki mix da opalimo...;) Quote niste ni svesni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 ahahaha genome,sjajno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mija Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 poz i tebi! :) ne secam te se nesto? sala :D Quote First I was afraid I was petrified, thought I couldn't get a frag without you by my side... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 au genome i guliver... dugo vas nije bilo :)) (sweeper) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 au genome i guliver... dugo vas nije bilo :)) (sweeper) sviper gej! josh vam fali phobos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-genome- Posted January 26, 2008 Author Report Share Posted January 26, 2008 Evo nas ljudi tu smo... Hvala na pozz komentarima... Samo odma svima da se izvinem sto ne odgovaram odma na poruke, radim non stop, kako je kewl kad vidim da ima ikog ko je odgovorio na topic, uzeleo sam se starog dobrog CS-a i bilo bi do jaja kada bi neko organizovao neki old fazon turnir, tipa ceo dan u igraoni, samo jedna ekipa igra, ona bleja pred meci i ... ma sta smaram vise, dobro znate kako je to... Ostavio sam vam svima e-mail u prvoj poruci pa ko god posalje nesto u vezi CS-a, dacu mu broj moba pa nek se javi ako hoce da pravimo neku ekipicu... Josh jedan pozzz svima, pa se vidimo nadam se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 jel josh postoji ona igraona blizu paviljona? Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 spomenuo si paviljone ?? ooo neee, pazi se sad... neces moci da spavas ... neeeeeeeee Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
-genome- Posted January 26, 2008 Author Report Share Posted January 26, 2008 Ne znam brate koja je to igraona kod paviljona, bar se ne secam... Mi sad idemo u 70-om bloku u neku igraonu, ali je malo smor, uglavnom se igra ona dota, retko kad neko upali CS, a to me smara do jaja... Ako neko hoce na CS, nek dodje veceras, to je u jedinim belim zgradama u 70-om bloku, "throne" igraona... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 a sta je sa infernom ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 sviper gej! josh vam fali phobos kali siso pa nema te nesto :D... jos mi nisi nabavio sve od FF-a !... ulovicu te jednom a onda ti ni kapoera nece pomoci ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 kali siso pa nema te nesto :D... jos mi nisi nabavio sve od FF-a !... ulovicu te jednom a onda ti ni kapoera nece pomoci ! :D aj cimni me ovih dana, nabavio sam sve (tj. dva dugometrazhna i jedan polusatni) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 jel josh postoji ona igraona blizu paviljona? ne znam ni ja na koju mislis, a ziveo sam u Paviljonima dobar deo zivota? Moze malo preciznije? :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 ja znam za dve igraone :D koje su bile hm obe su se nalazile kod onog tunela kao :D ako znas na sta mislim :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 ja znam za jednu (internet house ili tako nesto), ako ne racunas onu supu 2 sa 2 :D Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 e da internet house :D drzala valjda neka dva brata :D rambo i ne znam ovaj drugi :D pa onda druga nije bila supa mislim :D imala je 8 ili 10 kompova :D jeste bila sranje :D ali dobro nije bilo bas 2 na 2 :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts