Jump to content

testovi za voznju

Recommended Posts

E vidite...situacija je sledeca. sprzio mi se hard na kompu i ja sad vise nemam testove za polaganje voznje na kojima mogu da vezbam.

posto imam dial up stvarno mi se ne trazi po netu gde to ima da se skine pa ako ima neko shirokog srca ko bi share-ovao testove mooooolim vas podajte mi... polazem u ponedeljak,valjalo bi da izvezbam jos malo...a ako neko zna odakle mogu da se skinu besplatno dajte link il sta god...

Arbeit macht Frei.

Hvala Zlajošu za medij, ispade koristan...

Testovi koji se rade na netu - http://testovizavoznju.atspace.com/

http://rs44.rapidshare.com/files/22888035/DSchool.rar

Ovi su testovi koje sam i ja dobio od auto-škole, solidni su, teški su 19 megabajta...

Edited by Zlaja

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

E vidite...situacija je sledeca. sprzio mi se hard na kompu i ja sad vise nemam testove za polaganje voznje na kojima mogu da vezbam.

posto imam dial up stvarno mi se ne trazi po netu gde to ima da se skine pa ako ima neko shirokog srca ko bi share-ovao testove mooooolim vas podajte mi... polazem u ponedeljak,valjalo bi da izvezbam jos malo...a ako neko zna odakle mogu da se skinu besplatno dajte link il sta god...

lol nube,testovi su za picke!!

Edited by Mitch

Bjukenon Mitch

Daj vuduu da ti povrati podatke sa harda :)

znakove ne smes da zaboravis... tu su da ih postujes,a tvoj je izbor da li oces ili ne.ali da ih zaboravis,to je kao da ne znas tablicu mnozenja :)

a drugo je to sto se potpuno promeni nacin voznje kad sednes sam da vozis,jer je ono sto te uce u auto skoli sviranje kurcu.

Bjukenon Mitch

Ne idem ja nigde, nego sam se iznervirao. Mrzim tastere.

I za tebe nisam Floki. Tako može da me zove samo onaj mazo momak.

Floki bas se brzo nerviras....uopste ne delujes tako,ccc

A Floki mi je mnogo bolje nego Flou :pp

@ topic

ne znam,meni testovi nisu bili preterano teski,jedino sto me je malo jebalo su bila ona suva pitanja,prva pomoc i ta njesra...

pa da kad izmisle :D kao budu dva tacna ali jedan je tacniji odgovor..:D ne znam kako moze neko da se zajebe kod raskrsnica kad je to osnovno.....

kako se toga nisam ranije setio :D

-a ti barabesku videces kad popijes ban. i to od admina a ne od moderatora. PA CES DA SE PUSHISH SVE U SHES' !!1

samo se ti zezaj samnom, ja znam admine u stvarnosti, AHA !

al zato ne znas da se sa mnom pise odvojeno !!:D HA

Edited by Kal1mero

Нема  будућности без истине.