pilauda Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 ne, ja glasam dnevno samo za bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 8mi oO sjeba nas ova situacija sa kosovom izgleda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 (edited) Nije nego je sad malo dana ostalo, pa sad svi zapeli kad treba, a mi po obicaju frulamo bobana...\ Edited February 18, 2008 by ChemerBoy Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Alo ljudi svi nas prejebashe, 9. smo! Jebo kosovo, bitan je Monopol1!!11 Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 LDP-ovac :D :D :D :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 xaxaxa : ))) ajd.. da glasamo josh.. , nije frka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 10i smo mrtvo :(((... pa ladno smo pali 5 pozicija za jedan dan... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Ljudi ne glasaju... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 pa jebiga zaboravli svi imamo vece probleme :D ili su muje krenule da glasaju za sve samo ne nas ;D nesto jeste :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 a) rekoh da ce ljudi prestati da glasaju kad pomisle da je "sigurno in" b) realno mladi srpski rodobljubi trenutno imaju precha posla od glasanja za monpol c) to "omg pali za 6 mesta" ne pije mnogo vode...pogledajte procente glasova - da dobijemo 0.4% popeli bi se na 3. mesto, da izgubimo 0.9% pali bi za samo jedno... so d) chill & vote when you can ;o) edit e) dal ce iko od nas da kupi taj monpol kad izadje? ofc not =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 e ja bas ocu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Nije palenta u tome da li cemo ga mi kupiti, nego sto ce nam to nadrkati turizam ...11! Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 aj dajte mi link gde mogu da vidim ko je na kojoj poziciji Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 spisak vodecih gradova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Trenutno smo deseti :S ... Ima josh 9 dana za glasanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 10i smo i dalje :( Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Shta ste se bre razmazili jebem vas u usta :D. Do jcuhe je bio fenomenalan uspeh ako udje Bg sad kao "daj jebote deseti smo" :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 nemoj da kvarish ljudima raspolozhenje, pusti onog jednog sto ce da kupi monopol da se iznenad kad skapira da raspored boja na listi nece biti raspored boja "na tabli" ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 thanks pilauda Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 nista ^ @topic, ukopali smo se na ovih 3.2% i ne mrdamo :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Ja imam dojam da su nam blokirali glasove... Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 objashnjenje za posetioce sa jeftinijim ulaznicama - niko nikome ne blokira glasove nego sad nakon mesec dana glasanja su veliki brojevi u pitanju i nema vishe tolikih oscilacija - na primeru sidnija koji je pre par dana imao 3.2 a sad je 3.0 se vidi da se i dalje glasa i da svi glasaju manje vishe isto samo oni koji ne glasaju toliko padaju na listi a oni koji se penju glasaju baaash mnogo (turci i kanadjani najvishe, i ostalih top 10 donekle) znachi samo se lepo glasa kao do sada i bgd ce biti ti gde je sada... +3/-1 mesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 da,u pravu si tu skroz,ali meni je opet neobjasnjivo kako smo za jedan dan pali sa 5. na 10. mesto?! ali dobro,nastavimo da glasamo,i bice valjda sve ok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 tog dana kad smo "pali" su zapravo ovi ostali ispod nas pocheli da glasaju...a bili su svi na 0.1% ispod nas ili manje (isti procenat ko mi) i ti koji su nas "presli" su uradili to za samo 0.1 ili 0.2...tj mesto nije pokazatelj koliko broj tj procenat...tj mi smo sad 10ti, 0.9% iza prvoplasiranog... 11ti je sidni sa opet 0.2% manje...ali 12ti je vankurev sa 1.1% manje OD NAS...znachi vishe glasova treba bankuveru da se popne sa 12tog na deseto nego nama da postanemo prvi na listi... naravno posto su vrednosti dimanichke - stalno ljudi glasaju za sve - zato se chini da se nista ne deshava/da neko stoji na mestu, mozda bi bilo bolje da pokazuju apsolutne vrednosti u hiljadama glasova no realno to nije bitno...samo kad imash vremena bacish svaki dan koji glas i bolteuvo...ko sto rekoh, ionako ce gradovi biti poredjani po tabli drugachije nego na ovom spisku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 A zasto ce biti drugacije poredjani nego na ovom spisku? Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts