gruja Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 "Mladi Poljaci su spontano, pred vanredne parlamentarne izbore 21. oktobra, krenuli u duhovitu akciju "sakrij babi ličnu kartu" da bi sprečili da se ponovi situacija od 2005. godine, kada su braći Kačinjski tesnu izbornu pobedu doneli glasovi gubitnika tranzicije - starije, duboko religiozne generacije iz zaostalih, siromašnih seoskih regiona, prenosi Tanjug. Kao kometa poslednjih dana obleće hiljade mobilnih telefona širom Poljske poruka: "Idu izbori. Treba spasavati državu. Sakrij babi ličnu kartu. Šalji dalje. Nije lanac već način da se spase država." ja cu i da ubijem babu hahahahaha :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 hahahahha kako ludoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 a pa da, znam za ovo. al ja babi ne krijem, glasa za ds ;D Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 PA DOBRO,SAKRI MARGIJU gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Nikada ne bih mogao da sakrijem baki ličnu kartu. Previše je poštujem. A i ako bi joj ga sakrio automatski bih prestala da mi pravi moje omiljeno jelo, bečar paprikaš. Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 O BOZE!! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Nikada ne bih mogao da sakrijem baki ličnu kartu. Previše je poštujem. A i ako bi joj ga sakrio automatski bih prestala da mi pravi moje omiljeno jelo, bečar paprikaš. pa ne treba da joj sakrijesh i daj kazhesh : "e baba sakrio sam ti lichnu katu" lol nego da ona ne zna... flo Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Da bre, kao "de mi je lična", "ne znam baba majkemi, skuvaj mi jedan sataraš, možda mi se vrati pamćenje" lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 mnogo se kote politički topici, drugari, bez obzira što je ovo šaljivo i štajaznam http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=48246 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts