Jump to content

Maja Gojkovic

Recommended Posts

mozda neko iz vojvodine moze da potvrdi komentar koji stoji na klipu, oko vise jezika bla bla. u svakom slucaju sramota za novinare, sta ima da snimaju za koga ko glasa...

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

nije tajna da se oni tu vishe kao ne vole,al enshto teshko da je glasala za tadica.

borba protiv kriminala i korupcije, to je jedino shto ds nije radio tokom mandata, pa ne verujem ni da ce uskoro da pochne.

mozda je glasala i za mrkonjica, on je odmah ispod.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

upravo mi je javljeno da je glasala za tadica... i da ce nakon zavrsenih izbora definitivno preci u ds

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

ja sam, samo na papiru do dushe, chlan narodne radikalne stranke. tjale mi je predsednik odbora ovde u zemunu, pre toga je bio njegov kum. znam im celu tu ekipu, i nisam chuo da prichaju o maji. a morao bih, s'obzirom da bi to bila jako bitna stvar za njih :]

i realno, ne vidim kako bi se ona tu uklopila. narodna radikalna stranka fura neku monarhistichku politiku.

Edited by Ramirez