Jump to content

Kladionice

Lucky

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja sam hteo da plachem.Odigrao sam ujutru dva tiketa,jer sam bio toliko umoran kad sam dosao sa sljake da sam znao da cu da prespavam ceo dan.I elem,odigrah za soma monpelje,bervik i charlton.Dodje 4 soma.Drugi tiket 500 kinti uplata,werder,wolfsburg,liverpul,totenhem,charlton,bervik,nant,okser,monpelje i MRTVI TUZHNI JEBENI GENK!Dobitak 24 soma.Probudim se u 7 tachno na francuze,proverim rezultate i skontam da je sve preko dana doslo.Od preostalih,Nant poveo odmah 2:0 bez brige.Drugo poluvreme pocinje,tu povede okser,genk pocela tekma odmah poveli i cekam samo monpelje na oba tiketa.U tom skache monpelje 1:0 ja vristim od srece,i tresem se dok se ne zavrshi.Privremeni hepi end i cekam naravno da genk privede rutinski kraju tekmu,da ostvare prvu pobedu gajbi protiv najgore ekipe i to je to.I naravno 90+,jebeni shok.1:1.I propade mi prelepi jebeni tiket.Smorio sam se previshe,i udarih odmah po pivdzani da ublazhim bol :(

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ovo je najcrnji dan u mojoj istoriji kladjenja..imao sam jedno 10 tiketa..na otprilike 5 sam imao barsu 2+ prvo i barsu 3+ a na ostatku sam imao arsenal iz keca..tu i tamo poneki midlzbro i inter..

najveca kazna od svega je sto sam gledao multiprenos u kladzi..

u 45. minutu mesi izlazi sam ispred gola, sutira kao purovic lopta se od golmana odbija i muja neke akrobatike izvodi, prebaci shovkovskog koji je stigo bata da ustane i skine loptu iz gola..

o kolicini i intenzitetu arsenalovih sansi koje sam proplakao ne vredi trositi reci..

ode niz bunar 15 soma, sutra moram da se vaidm kako znam i umem

POVRATAK GIBE ^

DZEKO ME NIJE IZDAO

mancester gg

real 1

bordo 1

7000 -> 21000

cska

mutd 3+

bordo 1

porto 1

2000 -> 12500

povratio sam se posle jucerasnjeg pakla..kad se sabere i oduzme u plusu sam 100 jura..a da je juce mesi bio manje pickica i da se nije sprdao i dao 2+ prvo sad bi ih zatvorio..

i tek sad videh, igrao sam rekreativno real - marsej iz 2-1 za 500 i glupi nijang je mogao to da obezbedi kad je izaso sam..ali crnac uvek ostaje crnac

a dok sam cekao bordo na multiprenosu srce je telo da me izda..

samo nemoj niko da kachi nista na rur,imam do jaja ideje za danas :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...