grb1tj Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Juche odigrao na 50 dinara shpanije 7+, st patrik iz x-x i jebeni shelburn ix x-2 i dodje iz 1-2 ... No, danas mi techa iz Crne Gore rekao da je chuo da je Petrovac 2 ( kvota 5.5 ) eventualno X2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 jel ispratio neko ?!?! 1:2 doshlo \o/ lepe pare sam uzeo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Svaka cast, ja nisam imao kesha, a verovatno ne bih ni igrao. Jebe me sad ovaj rendzers mrtvi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 sutra igram ozbiljnije. uvece postujem da kazem na sta sam pao :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 ali se zato veceras svi mozemo osvetiti.. VALENSIJA KEC RURE STAVICU TI JAJA NA OCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 jel devedeseta minuta? :)))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 ja sam hteo da plachem.Odigrao sam ujutru dva tiketa,jer sam bio toliko umoran kad sam dosao sa sljake da sam znao da cu da prespavam ceo dan.I elem,odigrah za soma monpelje,bervik i charlton.Dodje 4 soma.Drugi tiket 500 kinti uplata,werder,wolfsburg,liverpul,totenhem,charlton,bervik,nant,okser,monpelje i MRTVI TUZHNI JEBENI GENK!Dobitak 24 soma.Probudim se u 7 tachno na francuze,proverim rezultate i skontam da je sve preko dana doslo.Od preostalih,Nant poveo odmah 2:0 bez brige.Drugo poluvreme pocinje,tu povede okser,genk pocela tekma odmah poveli i cekam samo monpelje na oba tiketa.U tom skache monpelje 1:0 ja vristim od srece,i tresem se dok se ne zavrshi.Privremeni hepi end i cekam naravno da genk privede rutinski kraju tekmu,da ostvare prvu pobedu gajbi protiv najgore ekipe i to je to.I naravno 90+,jebeni shok.1:1.I propade mi prelepi jebeni tiket.Smorio sam se previshe,i udarih odmah po pivdzani da ublazhim bol :( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 usrao me inter x-x x-2 :P danas lagano gluposti igram kao i inace i znam da necu dobiti ali cu se barem nervirati :(( detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 maxi rodrigez u 90m za mnogo para.. i sto je najgore od svega tuzni tuzni marsej u koga sam velike nade polagao pred vikend mi je zabo noz u ledja.. a danas sam nashao jos jedne alfa bednike.odazivaju se na ime espanjol 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 na kraju nista ozbiljno nisam odigrao, nisam stigao, cisto penzionerski tiket za 300din, 2/3 ... al dobro je, posto vidim sve neki rezultati boze me sacuvaj :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 ^^ espanjol je morao da proda,ulazio je 2 kola,dosta im je bilo,samo sam preskocio tu tekmu Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 juce odigrao 3 tiketa, uplata 500 prosao jedan, bran+city, obe iz keca, na 150>1000 :D taman za danaske dima da se digra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 lion 2 inter 2 barsa 1 arsenal 1 az 3+ sevilJa 3+ unirea 3+ ili stut 2 500~ 10000 detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 ima dodigram sto tiketa veceraske mora bar jedan proci!!! bacam uvece sta sam odigro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 pao na onaj tiket al smo bucko i ja zaboli 30k shefild u 3+ wba 3+ lyon 2 sevila 2 barca 2 3k ~ 30K detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 ovo je najcrnji dan u mojoj istoriji kladjenja..imao sam jedno 10 tiketa..na otprilike 5 sam imao barsu 2+ prvo i barsu 3+ a na ostatku sam imao arsenal iz keca..tu i tamo poneki midlzbro i inter.. najveca kazna od svega je sto sam gledao multiprenos u kladzi.. u 45. minutu mesi izlazi sam ispred gola, sutira kao purovic lopta se od golmana odbija i muja neke akrobatike izvodi, prebaci shovkovskog koji je stigo bata da ustane i skine loptu iz gola.. o kolicini i intenzitetu arsenalovih sansi koje sam proplakao ne vredi trositi reci.. ode niz bunar 15 soma, sutra moram da se vaidm kako znam i umem 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 ajoj a ja kukam sto sam puko soma dindzi, ono sto sam dobio juce :\ uglavnom sam igrao sisteme, na jednom rubin 1 i kijev x2 omasim na drugom iz keca milvol izmedju ostalog... sve u svemu pokopao me je haken iz keca (dosao iz iksa) i milvol kec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Mrtvi milan :@ CSKA Milan Bordo Mancester Celzi Real Porto 500>5300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 i mene milan oborio, ali isto tako i cirih, posto sam igrao 2-3 pogodio celzi 0-2 i juve-bajern od 0-2 3+ real i keca bordo .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 POVRATAK GIBE ^ DZEKO ME NIJE IZDAO mancester gg real 1 bordo 1 7000 -> 21000 cska mutd 3+ bordo 1 porto 1 2000 -> 12500 povratio sam se posle jucerasnjeg pakla..kad se sabere i oduzme u plusu sam 100 jura..a da je juce mesi bio manje pickica i da se nije sprdao i dao 2+ prvo sad bi ih zatvorio.. i tek sad videh, igrao sam rekreativno real - marsej iz 2-1 za 500 i glupi nijang je mogao to da obezbedi kad je izaso sam..ali crnac uvek ostaje crnac a dok sam cekao bordo na multiprenosu srce je telo da me izda.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 koji si car :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 e i imam jedan lep fix za sutra..za sve vas NEMOJTE NISTA DA IGRATE..:) liga evrope sluzi da bi se klubovi i kladze dogovarali i zaradjivali na nama kretenima.. to sam shvatio proslo kolo kada je SVE palo.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Iiiiiiiiiiiiiiillllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiii... odigras sve suprotno i jebesh im mame :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 kup uefa,liga evrope je raj za igru gg :) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 samo nemoj niko da kachi nista na rur,imam do jaja ideje za danas :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts