Jump to content

Kladionice

Lucky

Recommended Posts

ja vezao st.kickerse i manchu,tu uzeo kintu.Ali sam plakao na kraju,mendzi zna,sjebo me mancester 3+ na 100 kinti za 25 soma.Jebote,kako nijedna nije usla interu,a da ne pricam o onoj O Shejovoj shansi,koji plach.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ae ako neko ima predloge za sutra...2-3 kvota, nebitan broj utakmica...ostalo mi jos 4k a hitno mi treba jos 5k...ne pitajte samo ono :)

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

mene upravo srusio gol u 90+ iz penala.Mrtvi klermon.Ali ajde to,nego sto cekam anderleht,ali naravno da se idiot od Rnica pobrinuo da ne uzmem pare.Pa ko ga bre stavi da igra.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

tiket 1k ---> 5k za subotu pored nekog ocajnog od 500 za danas...i sve u subotu da se ne cimam da sutrai dem... i na taj tiket stavim i fener...ostalo je poznato...da bog da nikad ne uzmu prvenstvo

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

kolko sam se smorio sad :( napisao mi matori 4 para da mu uplatim tiket kad budem isao na trening. Ja uplatim i dolazim kuci on sav srecan kaze dosla mu sva 4 para. Ja mu dajem listic kad ono umesto Hiberniana 1 koji je zavrsio 1:0 ja stavio Aberdin 1 koji igra sad u 16h. Samo neznam dali sam ja pogresnu sifru prepisao ili je onaj radnik lose ukucao :S pojescu se ziv ako ovi ne pobede

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

u trenutku kad si napisao ovi dadose gol :)

▲

▲ ▲

Juce imao tiket na 1k fener + partizan+sarloa+lierse+st truiden i puknem fener i resim da ne stavim nijednu od ostalih...

i odigram danas na poslednjih 1k bajern 3+, leeds, wolves, herenven, st. gallen, rapid v. 3+ 1k----> 8700 da sam stavio i ono od juec eeeeeh :) i ovako me ovih 9k usralo ne daj boze :)

▲

▲ ▲

od sad definitivno

dan nakon dobitka nikad ne igram jace tikete...samo 200-300 din i to je to....ne moze doci ali nema sanse..

▲

▲ ▲

na glavnom milan, barsa i ajaks na soma tri i po

drugi salzburg, celzi, hamburg, barsa i ajaks na 500 tri i po

treci sam imao milan, rasing, lion i lacio, koja sreca sto sam dva promasaja stavio na isti tiket :))))

sve u svemu gg za zadnje pare!!!

\o/

udri kladzu po glavi bre!

danas rekreaciju stavljam sent etjen, marseja 3+ i ciriha 3+

danas odigrao 7 tekmi 700--->3700 posto sam pukao (srecom pametno :) ) sav prihod od prethodne nedelje tako da sam odigrao sa poslednjim parama...za sada partizna i dinamo 3+ dosli...

▲

▲ ▲

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...