gruja Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 singlirao st.etjen,vezao everton i ljuti koren ren,ispeglao valjadolid,valensiju i sosijedad gde me OPET prodala valensija,i ispeglao bolonju,milan i napoli gde me OPET prodao napoli..ali dobro,uzeo sam im,to je jedino bitno.. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 E kad me Chelzi proda ... Bajern 1-1 3.00 Juve - Chelzi 2 2.75 Liverpul - Real 1 2.35 Pana - Vilja 2 2.70 Na 100 din, 5.5k dobitak i Beleti promashi onakvu shansu minut pre kraja. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 mene vuci prodase bajern 3+ piterboro 3+ liiiiiids 1 rushden 1 shefild 3+ ali ispratio za 200 tako da je manje bitno ali moglo je i doci :p -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 milvol, bajern i dzhilingem u 90. iz penala \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 vidim drzis do rechi :)))) Mene prodao riding.Nije mi jasno,kako i zasto,kao da ne zele da udju u premier ligu. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 brate.... ja sam izdrzao da ne odigram petak koji je bio jako JAK i subotu, gde ima milijardu tekmi, znaci to mi je ko da nisam igrao mesec dana.. ta subota :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 boze poserem se na reding Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 ja sam nekim cudom izbegao reding..mada je bio kec ko kuca.. ali sam zato uvatio juve 0-2 :( sutra KUCA I IMANJE na arsenal..niko ne igra romi - nema totija, derosija, perote, sisinja..a arsenal se napalio sa povratnikom hrvatarom..ne vidim nista pred ocima osim pobede na olimpiku mozda povezem s portom.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 ja planiram da stavim sve sto mi je ostalo - oko 4k da arsenal prolazi jel zna neko koja je kvota? -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Roma vs Arsenal 2.45 - 1.42 u lavovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 a sto ne javljas kada si u minusu? vec samo plus?? :)))) da ljudi ne misle DA SI NEKI KLADIONICAR OPASAN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 danas dva basketa i arsenal za crvenu ---> 4,5k pa sta bude, za arsenal sam ispratio gibanicu pa ono :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 povezo arsenalishku i porto..za 2milje 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 moglo bi se probati barsa lion 2+ | -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 (edited) Usao u kladzu i odigrao Manchester 0-2, Romu 0-1, Barsu 0-2 i Atletiko 2-3 A onda izasao i kupio pljuge za te pare koje sam hteo da stavim ! baksuz sam ako prodje :( Edited March 11, 2009 by ArktickiMajmun Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 ili si kupio boks sobrania :D ili nema za sta da se nerviras a i ne prolazi ti :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 jebote igrao sam 4-6 barselonu a ovo kako je krenulo bice 9+ Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 predlog za 2+| barca dosao naravno, me so horny dosli pao i cska...ae sad da me prokenja fino pa da dodje arsenal..jel gleda neko ili sl. kako igraju? -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 moglo bi se probati barsa lion 2+ | moglo bi :) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 ako jos jednom zaokruzim nezavrsenu utakmicu jebes mi sve musko i zensko od sedmog kolena ka ovamo jebem ti grke mrtve -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 jebote igrao sam 4-6 barselonu a ovo kako je krenulo bice 9+ :( igrao x na inter,navijacki :/ barsu golove 4+,porto 0-2 i fulam 2-3 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 ^lol za barsu 4-6...taman sam krenuo da pametujem kako sam znaooo, i ako bude mnogo golova u prvom u drugom ih nema ili bude 1.... :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Tranmere - Lester 1X Barsa 3+ Montepaski < kosheva Roma Arsenal 1-2 gola I Atl madrid 1+I :( na 200-2.2k :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 dodigrao 3 tiketa za po sto dinki... i pre nego sto sam uplatio znao sam da ne moze da dodje, zato sto jednostavno nisam imao par koji mi je bio, kao, siguran. sem cesterfilda 3+ koji je dosao u drugom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 jebena Barselona i jebeni golovi, a i jebo me trenutak kada sam stavio 4-6 Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts