brank0 Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 mene juce sjebao antverpen za pare tj. 4 soma,vezao sam ih sa forest greenom,derbijem i deinzeom.A kup uefa tiket mi sjebali standard X i olimpijakos 1,ali dzabe sto sam uhvatio 2ku na metalist,keca na alborg,X na milan,to dzabe sve! Bice nesto od tebe! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 znas me , znam te :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 penzionerski tiket: Shakhtar - Tottenham 3+ FC Copenhagen - Manchester City X2 Fiorentina - Ajax 3+ Marseille - Twente 0-2 NE znam sto sam stavio siti, a ZNAM da ce me prodati... e sada, da li samo oni, nemam pojma :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 (edited) mudro si zborio za totenhem.. A STA RECI ZA OMILJENI MARSEJ, VISE MI NISU OMILJENI U KU*&^$#!!!!!! Edited February 20, 2009 by GibanicA 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 marsen, a.madrid, city, totenhem... sve timovi koje ne mogu a da ne stavim na tiket... a vise su me puta prodali nego sto su mi doneli pare... za danas: Mainz 1 Guingamp 1 Genk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Mattersburg - Reid 1 2.55 Reid igra bez cetiri prvotimca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 prekinuo post jos od kraja decembra jebote.... napokon, hteo da isprobam taktiku, da odigram sto manje fudbala, samo najsigurnije, sto vise sigurica iz drugih sportova i isplatilo se...... san jose 1 (hockey) portland sa 1 (rukomet) man utd real barsa 3+ unicaja heerenveen 3+ 400 --> 3600...steta sto ovo nije ni blizu minusa u kom sam bio tokom januara :( -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 petak samo genk, subota samo fener... mislim na jednom... na sigurnom nisam imao niti jedan pogodak- studgart, milvol, arsenal lol :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 (edited) Fulham - WBA 1 FC Utrecht - NEC 1 Celje - Domžale 1 Osasuna - Numansija 1 Salamanka - Djirona 1 Edited February 22, 2009 by ArktickiMajmun Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 singlirao sam koblenz,docekao milan jos od cetvrtka,a dva tiketa promasena,na jednom marsej i galata(lol) a na drugom me sjebe Drazen Bolic,lik u tipu rekao,moj Lancano u gostima igra rastereceno pa zato tu preporucujem keca na domacina(u prevodu,idemo na izlet) i ladno dobiju 2:1 u gostima i nanesu im prvi poraz gajbi i sjebu me za jos 3 soma. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 marsej, jako :(((((( ali u globalu, nedelja je dosla kako treba, neracunajuci premrtvi galatasaraj... turci su me ukopali ovaj vikend. NIKAD vise... NIKAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 sutra i preksutra cu izgubiti puno paraatralalalalaaaa ali nema veze tralalalalalaaaa jer to je liga sampionaa tralalalalaaaa a ona se mora ispratiti tralalalalalaaaaa :))) dakle..ono sto bi izdvojio je da cu da igram keca na inter i na real.. inter se napalio i mancester se napalio..ko bi jos tu igro nesto..ALI samo cu reci jedno veliko ALI..u prvom mecu ne igra ultimativni car man utda Nemanja Vidic..tako da mislim da johnny evans nije sposoban da u paru s ferdinadom izdrzi ibru i adrijana..i mislim da je murinjo iskreirao akciju za nekih finih 1-0 u prvoj tekmi..sa dosta stekanja s druge strane real mi nekako u zadnjih par nedelja uliva veliko poverenje i samopouzdanje..huande je tu nesto dobro nastelovao..ne znam ko ce proci al cenim da bi mogo real da dobije na guz prvu..bar na domaci teren..i dzekica nece biti u top formi, tek se vraca od povrede a liverpul zavisi od njega umnogomoe..znaci moglo bi tu da bude nekih 2-1 naprimer verovatno cu prsnuti na obe al jutros sam se probudio i zakljucio da moram to da odigram ,pa kud puklo da puklo 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 marsej, jako :(((((( +1 da cu da igram keca na inter i na real +1 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 singliram chelzi na stamfordu, za koji kesh josh nisam odluchio Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 metz - lens over 2 hull - tottenham naravno dvojka st.pauli - kaiserslautern over 2.5 pa sta bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 sta znaci to over 2.5,3+ ? i da ,dal neko zna sta znaci winer u mocartu :O Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Winner 1, ako dodje 1 racuna se ta kvota koju si igrao, ako dodje x kvtota je 1. Inace se zove azijski hendikep u normalnim kladionicama :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Winner 1, ako dodje 1 racuna se ta kvota koju si igrao, ako dodje x kvtota je 1. Inace se zove azijski hendikep u normalnim kladionicama :D. jedna od varijanti AH, ako cemo precizno, jer je npr. 3/4 isto "azijaner". Evropske kladionice to zovu DNB (draw no bet). Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Imam predosetjaj da tje pasti bar 3+ na hal totenhem Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 odgovoreno, over 2.5 je 3+ :))) a btw, nesto sam sjebao u betu, tako da sam odigrao 3x dubl na ona tri para, znaci u sustini 2/3 + sam trebl, tj sva tri para... tako da sam u podnosljuvom minusu, ali sobzirom u kolikom sam mogao da budem nije strasno :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 ukapirao iz tvog posta asmo da si u podnosljivom minusu :O -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 pa kad nisi tr00 booker :D tx za winner ... Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 jebem ti zvezdu mrtvu raspalu, prvi i poslednji put sam odigrao na smesne cigane raspale za 300 din arsenal 1+ prvo atletiko 1+ prvo lion 1+ prvo djokovic <18.5 gemova torki 3+ i mrtva zvezda bez hendikepa u basketu... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 recccccccccciiiiii nashtaaaaaaaaaaa padnem breeeeee iz mozzarta lion barsa 2-4 inter mun utd Xpp arsenal roma 0-2 Bilbao - Sharloa 146> Zvezda - Hemofarm <156 i padneeeee tachnooooo 156 breeeeeeeeeeeeeee :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 cska veliki kec protiv a.vile vila bez devetorice standardnih putuje u moskvu, znaci kechina kao toranj na avali, ali ovaj renovirani :))) kvota sa 2.05 pala na ~1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts