Jump to content

Kladionice

Lucky

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

prekinuo post jos od kraja decembra jebote....

napokon, hteo da isprobam taktiku, da odigram sto manje fudbala, samo najsigurnije, sto vise sigurica iz drugih sportova i isplatilo se......

san jose 1 (hockey)

portland sa 1 (rukomet)

man utd

real

barsa 3+

unicaja

heerenveen 3+

400 --> 3600...steta sto ovo nije ni blizu minusa u kom sam bio tokom januara :(

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

singlirao sam koblenz,docekao milan jos od cetvrtka,a dva tiketa promasena,na jednom marsej i galata(lol) a na drugom me sjebe Drazen Bolic,lik u tipu rekao,moj Lancano u gostima igra rastereceno pa zato tu preporucujem keca na domacina(u prevodu,idemo na izlet) i ladno dobiju 2:1 u gostima i nanesu im prvi poraz gajbi i sjebu me za jos 3 soma.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

sutra i preksutra cu izgubiti puno paraatralalalalaaaa

ali nema veze tralalalalalaaaa

jer to je liga sampionaa tralalalalaaaa

a ona se mora ispratiti tralalalalalaaaaa :)))

dakle..ono sto bi izdvojio je da cu da igram keca na inter i na real..

inter se napalio i mancester se napalio..ko bi jos tu igro nesto..ALI samo cu reci jedno veliko ALI..u prvom mecu ne igra ultimativni car man utda Nemanja Vidic..tako da mislim da johnny evans nije sposoban da u paru s ferdinadom izdrzi ibru i adrijana..i mislim da je murinjo iskreirao akciju za nekih finih 1-0 u prvoj tekmi..sa dosta stekanja

s druge strane real mi nekako u zadnjih par nedelja uliva veliko poverenje i samopouzdanje..huande je tu nesto dobro nastelovao..ne znam ko ce proci al cenim da bi mogo real da dobije na guz prvu..bar na domaci teren..i dzekica nece biti u top formi, tek se vraca od povrede a liverpul zavisi od njega umnogomoe..znaci moglo bi tu da bude nekih 2-1 naprimer

verovatno cu prsnuti na obe al jutros sam se probudio i zakljucio da moram to da odigram ,pa kud puklo da puklo

ukapirao iz tvog posta asmo da si u podnosljivom minusu :O

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

jebem ti zvezdu mrtvu raspalu, prvi i poslednji put sam odigrao na smesne cigane raspale

za 300 din

arsenal 1+ prvo

atletiko 1+ prvo

lion 1+ prvo

djokovic <18.5 gemova

torki 3+

i mrtva zvezda bez hendikepa u basketu...

▲

▲ ▲

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...