Veljok Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 da bog da pao na chelzi :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 http://www.skysports.com/football/match_pr...2959722,00.html http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_3421082,00.html Travare evo ti malo info o utakmici :) Inferno debil :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 a jbg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Evo ti mali pregled tekme i neke analize :) Chelsea StartersN° Name Role 40 Hilario H. Goalkeeper 35 Belletti J. Defender 6 Ricardo Carvalho Defender 26 Terry J. Defender 3 Cole A. Defender 8 Lampard F. Midfielder 5 Essien M. Midfielder 13 Ballack M. Midfielder 24 Wright-Phillips S. Midfielder 11 Drogba D. Striker 10 Cole J. Midfielder Wigan Athletic StartersN° Name Role 1 Kirkland C. Goalkeeper 17 Boyce E. Defender 2 Taylor R. Defender 18 Scharner P. Defender 25 Mario Melchiot Defender 8 Kilbane K. Midfielder 28 Palacios W. Midfielder 24 Skoko J. Midfielder 16 Valencia L. Midfielder 9 Heskey E. Striker 23 Bent M. Striker Forma u poslednjih 6 meceva : CHELSEA 16 5-1-0 16-6 3-3 drugi po formi u ligi WIGAN 8 2-2-2 4-5 5-1 deveti po formi... Kao neka istorija Match 2006 2007 2008 Chelsea-Wigan 1-0 4-0 - Wigan-Chelsea 0-1 2-3 0-2 Chelsea kuci 10-5-0 32:10 sto je ujedno i 4 rezultat lige bolji domacini su Manchester Utd,Arsenal,Liverpool Wigan kao gost 1-4-12 10:33 sto ga svrstava na 17 mesto u ligi po osveojenim bodovima u gostima bolji su jedino od Boltona,Readinga i naravno Derbya Ti se sada odluci :)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Chelsea - Wigan 1:1 izgubise titulu nisam uplatio, prelep osecaj infernown retard si ali opet <3 sto si mi sacuvao 5k din -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Koje iznenadjenje jbt... Ni ja nisam uplatio, hvala bogu :) Da sam naleteo ovde ranije Travare, savetovao bih te da uplatis ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 U POSLJEDNJOJ utakmici 34. kola Premiershipa, Chelsea je na Stamford Bridgeu protiv Wigana odigrao tek 1:1, čime je bitno umanjio izglede za naslov prvaka. Skromnim rezultatom protiv Wigana, Chelsea je ostao na pet bodova zaostatka za vodećim Manchester Unitedom. Namrgođeno lice menadžera Avrama Granta jasno je pokazivalo njegovo razočaranje propuštenom prilikom. U prvom poluvremenu Chelsea je, očekivano, imao puno veću inicijativu, ali nije uspio svojim pritiskom slomiti goste. No, od samog početka u nastavku, domaćin je krenuo puno agresivnije. U 53. minuti John Terry je pogodio vratnicu, a dvije minute kasnije Chelsea je napokon poveo. Anelka je iz šesnaesterca odigrao povratnu loptu na Michaela Essiena, koji je preciznim udarcem, između dvojice gostujućih nogometaša, sa 17 metara pogodio desni kut vrlo dobrog gostujućeg vratara Chrisa Kirklanda, bivšeg golmana Liverpoola. Bio je to peti Essienov pogodak ove sezone u engleskom prvenstvu. Chelsea je do kraja utakmice nastojao povećati svoju prednost i osigurati pobjedu. U tome nije uspio, a na kraju je u sudačkoj nadoknadi primio pogodak koji je vjerojatno jednako oraspoložio navijače Wigana i Manchester Uniteda. Gosti su tek u završnici utakmice pokazali nešto veću ambiciju za postizanjem pogotka. Prvu odličnu priliku imali su u 87. minuti, ali je vratar Čech, koji je bio prilično nezaposlen cijelu utakmicu, sjajno zaustavio prizemni udarac Sibierskog s desetak metara. Međutim, u 2. minuti sudačke nadoknade gosti su uspjeli izjednačiti. Nakon odličnog centaršuta Koumasa s lijeve strane, Emile Heskey je krasnim volejem s pet metara svladao Čecha i donio gostima jedan bod. Dodatni razlog zadovoljstvu za Heskeya može biti i činjenica da je utakmicu s tribina promatrao i izbornik Engleske Fabio Capello. Wigan u dosadašnjih šest međusobnih utakmica, računajući i jednu u FA Cupu, nikad nije uspio osvojiti niti bod protiv Bluesa. Premiership, 34. kolo: Chelsea - Wigan 1:1 (Essien 55 / Heskey 90+2) Redoslijed: 1. Manchester United 80, 2. Chelsea 75, 3. Arsenal 71, 4. Liverpool 66... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 ajde bar kopi pejstuj sa nekog domaceg sajta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 ajde bar kopi pejstuj sa nekog domaceg sajta... pa tebi i jeste sa domaceg... fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 (edited) Pa ne daju nasi te vesti, rado bih postovao @topic Za danas tiket onako posle skole bzvz :D Edited April 15, 2008 by arct!c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 hvala travare, hvala Heskey ftf Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Prosao sam ovo 0-1 na francuze sada cekam ove engleze skoro sve x i jednu 2 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 herta x-x werder x-2 wolsburg x-1 na 50 din 5200 al sam iznerviran Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 sve sam pao pogodio samo porto od preostalih sa tiketa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 i amiens- dijon!! ;) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 (edited) nvm glup post brisi ga :D Edited April 15, 2008 by arct!c Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 jebote danas je bio savrsen dan.Samo sto sam ja uplatio jedan tiket i dodao jednu moju buvu,i sad nju cekam sutra,a velike su sanse da ne dodje.Jebote ko me jebe kad nemam para kad treba:( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 vratio sam se na online kladjenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Cenim da Stutgart veceras da otpise ove beduine Ninberg za svagda... Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Kao sto vec rekoh, spremio sam double za danas Bordeaux - Sedan 1 (1.4) Malmo - Gefle 1 (1.6) Uvaticu sa 1000 din, pa da vidimo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 wtb punoletstvo :( -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Bayern 4+ Celtic 0-2 Inter x-1 Zvezda 0-2 1800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 vise se u derbiju bogami ne zna....ako bude 0-1 gola do poluvremena valjda prolazi...al isto moze da se desi da se pune ko majmuni -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 pa razmishljao se izmedju 3+ i 0-2..ne znam ni ja sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts