vlada92 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 1. tiket prodao me man utd, cekao bih barsu za 4500, dao 500 2. tiket da izvadim prvi, za 100 dinara, dobitak 700, pukao psv 3+ ( 2:0), u sustini mnogo lose -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 e aj samo pisite sta cete da igrate ili dajte slike dobitaka...da sad svi whine-ujemo smoricemo topic :/ fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 atletiko 7+ poluvreme,pitam se da li postoji kvota na to i kolika bi bila...200? :)) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 + 2 crvena za almeriu :D i smell 20 goals :d -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Valencia.Neka umru svi.Villa dodji u Liveprool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Cuti Shule,do jaja je i sa whineovanjem :) Nego Gibajo,koji crni Bohum i Midlzbro.Timovi koji su najvise para doneli kladzama ikad su Monako,PSG,Notingem Forest i recimo Betis. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 danas sam pogodio oba tiketa sto sam odigrao, sto bi uz jucerasnji dobitak bilo ukupno 3/3 !!! u plusu sam, cistom, 4k !!! 1. fiora, atl madrid, sosijedad i ajaks 2. marsej lion 3+, sporting, ajaks grafsap 4+, lask rapid 3+ i galata 2 prosto mi nije za verovati... skener nemam, a rado bi podelio srecu sa vama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 pa hocu i ja da pravim tikete sa kvotom 3 i dam 1k din i milina :( -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 mendzi jel vidis kako dobijas cim cutis :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 ali prosto neverovatno... onaj prvi je na 400-2k drugi na 100-2.1k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 ja ne mogu da verujem sta se dogodilo sa lensom u shoku sam i plache mi se A cisto da spomenem pao sam na 4 tiketa na lens tako da mu jbem mter u pcku sinoc marsej-lion 4+,boavista-benfika 0-1 i barsa -getafe 1 smesan sam sam sebi i vise se ne kladim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 (edited) sva chetiri para lige shampiona x-1 , sistem 3/4 , a gore mi je makabi - barsa 1 i cska - olymp 1......1000din zbir uplata Edited April 8, 2008 by Spils Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 veceras ja mislim da vredi pokusati mozda chelsea 1-1 ili cak 4+ , i lpool tacan rezultat 0:0 -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 ajde daj pishite neshto, nemam ideju za vecheras :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Chelsea Fener 2 Liverpool Arsenal e to ne znam, navijacki 1 ali i realno 1 zato sto je Wenger imbecil preforsirao tim a Anfield ce ih oduvati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 chelsea - fener 2? mislim, kapiram, postoje likovi, koji vole da iskenjaju nesto ovako i primaju se tipa chelsea je ranjiv, ovi motivisani ali ovo je glupost.....pokrices se kad budes video konacan rezultat....mislim, nisam ja neki chelsea fanboy, ali su i u prosloj utakmici mogli da ih napune -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 chelzi fener x Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 igrao liver x-2 celzi 1-1 west hem x pa sta bude al morao sam na arsenal :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 bravo, iskusni, chelsea x i 2... ja pukao veceras iskusno, mada sam i na silu odigrao....od vikenda 1050 u minusu ... :( -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 NEMOJ TOLIKO PUNO :))))) u stvari,treb'o bih da placem gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Votford - Barnsli 0:3 atm -.- kakvo je bre ovo izdrkavanje -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
strax_su Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Kad bude Zenit vs Leverkuzen igrajte na Leverkuzen Za Subotu: Wolfsurbg:Hannover 3+ Blackubrn:Tootenhem 1X Arsenal:Liverpool 0-2 Salzburg:Sturm 1 Boca juniors:Banfield 1 Roma:Genoa 1 Sta sam rekao za Zenit Leverkuzen kvota bila 3.3 dao 1000 din sad imam 3300 Mr.Raser: "Sliver is noob" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 ja singlirao bajern gledao tekmu i tragikomican smeh sve vreme sta su sve promasili,sta su im ponistili,kakav gol prime i na kraju prodju a navijao sam da puknu sve vreme,kad sam video da nece odraditi ono sto sam uplatio gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 odigrao 4 2 i mrtvi getafe mora da mi uzme novce po ko zna koji put Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 nemoj da je neko postovao danas na topiku,ima da molim Lakija da brishe postove :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts