manager Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 ajde da probamo da razbijemo rur curse!!!!! -2 rusija, srbija, bih, holandija, argentina, brazil Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 juce bristol (poslusao davitkov tips ko bolid) 1k --> 3800 danas korintians,botafogo,madjari,danci,svajcarci,holandjani, i riberi koga ovom prilikom ljubim u glans penisa....2k---> 7500... i da reci cu vam da nisam bio siguran za poljake u hendiju :D 10:0...blam za mene kao kladionicara :D izbegao sam i ostale hendi utakmice, nisu ni dosle...jbga, danas svako uglavnom igra fudbal........sem san marina.... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 ja sam ih oshurio,uplatio tri tiketa sve doshlo.Dobra stara igra ko ne daje gol,igrao sam i poljake u hendikepu,i belgija druga liga dosla kako treba,i nashe keca,samo kad mi je saudijska arabija preokrenula :))) Uzeo sam oko 9 soma,na soma uplate. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 barsa + real pa sta mi bog da :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Auu kakvo fudbalsko,kladionicarsko vece,opasno po zdravlje.... cekao botafogo madureira 1....21400 na 1000dinara 0:1 prvo poluvreme...drugo uzmem da gledam na justin tv-u....oko 60. minuta izjednaci botafogo, bukvalno ih pojeli , POJELI, ovi dva napada nisu sastavili..napadaju napadaju i napadaju...81. minut botafogo vodi...pucam od srece...drugi napad na utakmici, madureira slobodnjak na 30 metara ovaj ga zavlaci, ja prebledeo ne znam sta da radim uzmem staru gitaru i izlomim je kao u filmu bukvalno...poslednji napadi, 4 minuta nadoknade...treci minut lik sa 7-8 metara mashi slobodan sut...ja vec prso skroz...poslednji napad na mecu...lopta se nekako promuva do napadaca botafoga ovaj je nekako smuva u donji desni u kurac ga ljubim...razdro sam se kao manijak...nijedan derbi niti bilo sta me nije ovoliko potresao :D krajnji bilans, zovu iz supa ladno neko od komsija prijavio...sam sam kuci ja samo kazem da je uredu i kraj..... ja sam ovo morao sa nekim da podelim...i eto :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 bravo vlado! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 (edited) jedi govna :) Edited April 3, 2009 by vLaDa_ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 ? cemu to? ja sam bio iskren... debilu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 (edited) stavio sam smajli, nemoj da mracis... :P ne mzoes da ocekujes da te na ruru neko shvati dobronamerno na prvu :P i sam znas :) Edited April 3, 2009 by vLaDa_ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 stvarno si odvratan vlado . Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 ma sajsi ga, alpha :p danas na 500 > 2500 milvol, lion i barsa \o o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 bah..cekam jos mancester ili verder da odigraju iz 2-1 za moj omiljeni 3/9 sistem.. a koliko sam se radovo kad je pelisije dao go za kjevo u prvom pol..tolko sam plakao kad ga dao u 90m..sad bi imo 15k minimum i jos bi ceko mancester ili verder za novcanu rapsodiju 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 samo a.vila X2 za isplatu :\ :\ :\ kao i a.madrid na 2 .... smor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Uzeo sam im svaki dan pare :)))) Boleshtina sta sam sve hvatao.Da sam imao jos malo srece,tj. da ga betis nije primio u 95om,da monako nije resio da zakomplikuje sebi situaciju,da iraklis nije prodao bod,imao bih jos jedno 10-15 soma.Ali kako do jaja dan danas,kad ga Makeda strpao ja mislim da su svi u kladionici skochili:))))))Najsmesnije mi bilo sto smo ga pljuvali konstantno 20 minuta.A i Krileta smo dotakli neposredno pred gol:)))Posle sam iskoristio poklon kvotu 1.57 protiv Novaka,i singlirao na odvratnu shkotinu dosta jako,i tako.Svi navijaju za Noleta u kladzi,a ja se radujem u sebi :)) Ako sam dobro sracunao 150 jura plusa vikend. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 ja preskocio vikend...da se iskuliram, potrosio se sav profit koji je bio fin :) srecom pametno....jbga sad kad porastu apetiti tiket za 500 din mi je malo -.- -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 de pametno,vikend nikad realniji :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 da,realno,vikend nikad bolji,samo da na "sigurica tiketu" nisam stavio juve,bilo bi GG,ovako je samo gg Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 de pametno,vikend nikad realniji :) pametno sam potrosio pare :) daleko od toga da mi je drago sto nisam igrao nista :( -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 lejton-lids 3+ i obe lige sampiona 3+ za 500... koji smor :\ a cek, niasm gledao, niti pratio, jel to viljarealu ponisten bio jedan gol? video sam samo da je fabregas dobio zuti zbog onog pre vremena izvedenog slobodnjaka koji je usao ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 singlirao barsu u hendikepu i odigrao barsu keca,celzi x2,rendzerse i VELIKU HANZU x2! RUR CURSE,MRSH U KURAC! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 sad kad bajern uvali 3 komada i pool izjednaci :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 kako me je ukenjalo :) ali tako je to kad tiket odigras a u mislima si vec pukao i boli te kurac barsa 3+ (bio sam ubedjen da sam stavio 4+, kad sam pogledao tiket opet bilo mi cudno ali nebitno) rangers 2 lpool Xpp essen 3+ celtic 4+ 200---3k -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 upravo me sjebao inter za 12k na 1200 ulozenih...jos sam ga zaokruzio jos na halfu......jebo im pas mater -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 i mene inter,jako :( igram fudbal i samo mi ortak javlja,2-1,2-2,raspao sam se,nisam ga bas zaokruzio al sam bio iz fazona ma cekam jos samo celzi jebo ih pas Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 danas je stvarno sve doslo realno, prosto neverovatno.. ne racunam mrtvi inter, ko jos igra na inter pogotovo gajbi :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts