vlada92 Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 lion ... ajax mnogo para sad da se nadam da nece holandjani druga da odigraju odlozeno i uzecu nesto... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 uh..izvinjavam se javno fudbalerima intera i juvea sto sam i pomislio da su na istom nivou jadnosti sa ajaxom..od njih jednostavno niko ne moze da bude gori..milsim da ih je betandwin kupio i sad upravlja njima da bi nama nesretnicima uzimo pare.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 galatasaraj ako az dodje 3+, herenven 4+ (a dolaze obe vec), real 1, ode 15k, na 200 din.... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 jel sma ja jedini lud pa sam odigrao milan iz 1-1.. ono kao cuo sam za milan..igraju kaka, ronaldinjo, pato, bekam.. za redjinu znam da igra najnesposobniji napadac na svetu bernardo koradi..to mi dovoljno govori o stepenu nesretnosti te ekipe.. I ONI SU IGRALI NERESENO 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 gibanaja ... :(((((((((((((((((((((((((((((((((( ako i dalje verujes milanu ... a da, galata i 90. me pokopali jako! a hteo sam samo da uzmem dubl manC i inter za crvenu .... ali, ALI, predomislio sam se, uzeo sam dva jebena tiketa, pojacana, koja nisu dosla, tj. nije dosla ona treca sto sam dodao na oba ..... tuga pregolema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 JEBENI WIGAN!!! :( man city 1 everton 1 sunderland 1 wigan 1 :( heereveen 1 toulose 1 kvota: 27.72 :) i jebeni wigan me proda, mogao sam da uzmem pare, da se pochastim malo :) radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 a brate nije da verujem nego ono kao morali su da pobede..jbm mu mater..aj da je bio neko iole ozbiljniji za protivnika odustao bi sigurno..ali ovo..aaaa 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 koji plach od dana. ovo je tuga, velika. ja ne znam sta da kazem. ostao sam bez teksta. a i para, mnogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 ima neko info kada ce onaj premierov sajt napokon da proradi ili sta vec...vidim na premier listi pozadi 2 scrn shota bice i online kladjenja statijaznam, a adrese nigde, google nista :P -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 juche jebeno padnem na frosione parma, igrao 0-2 i 90 minut primishe gol iz penala .. hokej djurgaden timra <5.5 hamburg <5.5 tenis soderling 20.5> kosarka orleans 195.5> fudbal Lil 0-2 Parma 0-2 :( za ~ 4k Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 dajte nesto za veceras neki userski hint mi treba, para niotkuda, a dugova kolkoces.. cenim da ce olympiacos da dezintegrise st.etienne i da bi mrtvi hsv morao da dobije prosecnu ekipu holandskog prvenstva kakav je nec..da je ovaj svet normalan i milan bi trebao da pobedi nesretni nesretni verder al njih vise ne pipam..i jedni i drugi su jadni 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 e, ako se vadis na kupu uefa, onda si ga zasigurno ugasio :))) preskoci danas, tj odigraj neki penzionerski tiket, posto znam da ne mozes da iskuliras kup uefa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 haha uvek ista prica kad dodje kup uefa.uvek se neko vadi na njemu i nikad se ne izvadi :D Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 za kup uefa ne mogu da ti pomognem :D ,ali za mutd-fulam igraj TM2NG(tim 2 ne daje gol) kolko znam ima u mocartu i meridijanu,u merid je uvek veca kvota,meni je to najrealnije,mutd ima rekord u ne primanju (golova lol ) dok je fulam ove sezone dao samo 3 gola u gostima... kvota je u mocartu 1.7 tako da je verovatno u meridijanu 1.8 mozda i vise ;) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 ja veceras par gg-a odigrao i fixic neki za 400 din pa ako dodje ~4.5 k meni fino -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 kao sto rekoh, nije kup uefa za vadjenje :))) sjajni rezultati u prvih pola sata!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 ^e sad si ga usr'o -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 ok, nije ovo za mene.. jebeni grci 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 waasland gg za novce :/ serem im se u kolevku -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 (edited) jbte,sve mi proslo i kao aj stavim i sao paulo (1.35 kvota) koji sam majman,a bas sam ono odigrao penz tiket 10 parova :D Edited February 19, 2009 by alfa_muzjak Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 mene prodao samo oly, kako se ispostavilo kasnije... a lepo sam zabadao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 ostalo danas jos malo parova za gubljenje novaca :)) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 leh 1 fjore 1 kopenhagen gg marseLJ 0-2 fortuna den bos 4+ sahtjor 1 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 mene juce sjebao antverpen za pare tj. 4 soma,vezao sam ih sa forest greenom,derbijem i deinzeom.A kup uefa tiket mi sjebali standard X i olimpijakos 1,ali dzabe sto sam uhvatio 2ku na metalist,keca na alborg,X na milan,to dzabe sve! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Shakhtar - Tottenham 1 ili 1-1 ili 3+ Fiorentina - Ajax 3+ Marseille - Twente 0-2 samo ne znam sta da odaberem shahtjor... posto tham igra sa trecim timom fazon, nikome iz prvog tima nije palo na pamet da se udostoji i otputuje za ukrajinu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts