Jump to content

Pekara izgorela, postavljeno na JuTub

Recommended Posts

meni ovo nije nista cudno bilo je jos slucajeva da su polupane i spaljene shiptarske pekare u ns-u...

jel vi ljudi svesni da srbi imaju najmanje prava u svojoj drzavi???!!!!!

Edited by hpo

potreban shalter za rad na devojci!!

A jeste vi svesni da ovo deluje (ne kazem da jeste, mozda nije platio reket ili whatever pa su "naplacivaci" bili duhoviti) kao etnicki i rasno motivisano nasilje. U osnovi, to jeste no-no. (da znam da velike sile ustvari zabole za ljudska prava i da je sve samo interes, ali eto ja sam idealista...) Policija bi morala da pokusa da ih nadje i preda nekome sposobnom da ih osudi pravosnazo.

realno koga boli kurac za jebenu pekaru, neka gori... fora je sto su se oni setili da to okache na youtube a mi ne mozemo toliko da mrdnemo dupetom da okachimo slike svih porushenih manastira, svih proteranih ljudi, kako zive dole u enklavama i sl....

da treba popaliti sve siptarske lokale po gradovima, da treba ih proterati jer su oni rak rana.... bio je neki intervju u kojem su pitali neke shiptare glavonje kako najlakshe odvojiti srpsko selo u preobratiti ga u shiptarsko? oni su samo rekli kupite najvece lokale u centru sela i za 10 godina to je to...

brate pripisacu ovaj post svom sranju koje te je snaslo danas

prosto mi je nemoguce da ovako zaista razmisljas

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ajde svi soroshevci i cedisti da se malo nahasate svojih..................Em sto imena mladica nisu preterano srpska,al sto svi rekose bole me kur%ina za pekaru nekog zvalavog shiptara em sto su uhvaceni,zaboravio sam koliko je vrle potlacene aljbanske omladine uhapseno za ono sranje pre neku godinu kada su popalili sve sto je srbin dotakao.............

" Rudolf R. (20), Holik N. (21) i maloletni M.M. (17), svi iz Novog Sada, u noći između 2. i 3. septembra razbili su bezbol palicom izlog pekare, polili unutrašnjost benzinom i ubacili zapaljenu baklju, navodi se u saopštenju policije.

Kako se navodi, na to ih je podstrekivao Jovan Š. (28) iz Novog Sada, koji je angažovao i Bojana J. (26) da kamerom snimi paljenje pekare, a čiji snimak je polovinom januara ove godine objavljen na internet sajtu www.youtube.com. "

ostatak teksta:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yy...p;nav_id=281840

GOT MIT UNS

podstrekivačima imena zvuče prilično srpski, tako da ne vidim šta si ti zapravo rekao.

druga je stvar što je ovo izolovani incident od kojeg bi pojedini elementi našeg društva da naprave prevelik problem. srbija neguje izuzetan nivo poštovanja prava manjina, i mogli bismo po tome da služimo kao primer mnogima.

pa problem je zato sto su svi skocili kao srbi stoka ubice tako nam i treba,zbog 3 mentola realno i da su sva trojca srbi (npr neki mentoli iz zemunskog parka) bitno je da odma krece raspece i generalizacija,zbog 3 degena koji su umislili da su filmska mafija i jos se snimaju ffs.................a i ta fora podstrekivac,kako to funkcionise sta je hipnotisao Rudolfa,Djulijanija i ekipu da pale u ime srpstva............najverovatnije je namerno napravljeno zbog mentola iz nvo i slicnih da bi se srbi jos oblatili jer ja licno ne vidim da sam srbin recimo i sada ce mene da neki albanac podstrekne da ja uzmem i zapalim makedonsku pekaru.........nece bas ici tako

GOT MIT UNS

kolko godina ti imas? ajde prerasti to nvo placenici molim te

i pun mi je kurac vise prica tipa pa sta palili su i nama ubijali su i nas. te stvari treba da osudimo i kaznimo zbog nas samih da ne bi vise dozivljavali vreme da omladina misli da je kul tuci madjara i paliti albansku pekaru. i mene najvise boli to sto haradinaj seta slobodan, ali to nije razlog zbog kojeg cu ja reci da je ratko mladic heroj

@ ivan - ja sam odrastao s uverenjem (ucenjem) da je uvreda reci nekome da je madjar. cak i danas tesko prevalim preko usta za svog prijatelja 'on je madjar' kad pricam o njemu. to je tuzno. tuzno je i to sto kad cujemo dva coveka da pricaju na stranom jeziku kazemo 'jebem im ja mater takvu i takvu nek idu tamo i tamo i pricaju tako'. slazem se da smo po onome sto pruzamo manjinama sigurno jedna od vodecih zemalja u svetu, ali svakako ima mesta za poboljsanje situacije

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

imam 11 ipo godina,a 12 punim za 3 meseca i 5 dana..................

Da se ja pitam svi iz nvo bi bili optuzeni za veleizdaju i obeseni na sred terazija istog trena kada su ono protestvovali jer "srpski narod" kao narod medjunarodni sud oslobodio krivice za genocid u bosni,tako da nema o cemu da raspravljamo nemacki narod nije proglasen za genocidan u WWII, ali je bitno da su se nvo odma oglasile i osudile takvu presudu?!.............strani placenici ili neka lazna glupa moralnost proizasla iz biblijskog fazona ako mene neko gadja kamenom ja cu da ga gadjam hlebom ste odneli na totalno drugi nivo i rekli ako mene neko gadja kamenom ima da mu dam hleb da lepo jede i da sam sebi izrazbijam glavu kamenom......................sa sve osmehom na licu.

edit:Tu treba da se doda i vas glavni crusader krvopija kandic2.jpg

Edited by marxus
GOT MIT UNS

ovom porukom samo si utemeljio ono sto je i bilo ocigledno - da o nvo-u znas koliko i o rudama na marsu

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

bilo bi jako kad bi postojao neki RUR fight club gde bi se okupljali svake nedelje ili meseca i shibali oni koji su se svadjali na forumu, bilo bi extra gledati marxus vs dvnitycker. Ja roflujem samo dok gledam njihove avatare(svaka cast), ne moram da citam postove. Ovaj baca bombu a ovaj sa retardiranim kineskim pogledom vice "YOU MISSED" i tako sve u krug rofl :)

There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see".

Breaking news!!!11

NVO: Vlast podstiče zastrašivanja (wow............omgz teh conspiracy )

Dakle neverovatni ste treba da dobijete nagradu za palamudjenje,titranje muda i mlacenje prazne slame

i delovi clanka:

Grupa NVO optužila aktuelnu vlast, oličenu u "narodnjačkoj koaliciji", da je odgovorna za napad na Istorijski arhiv Beograda.

Vlast, kako navode, svojom politikom podstiče napade i zastrašivanja svih onih koji u Srbiji zahtevaju "radikalan raskid sa prošlošću i isporučivanje osumnjičenih za ratne zločine Tribunalu u Hagu"

NVO su zatražile od Vlade i da prekine sa "relativizovanjem ekstremističkih pojava u društvu", prekine sa praksom skrivanja zločinaca ili se "konačno nedvosmisleno svrsta na njihovu stranu".

Saopštenje su, osim Žena u crnom, potpisali Komitet pravnika za ljudska prava, Centar za kulturnu dekontaminaciju, Helsinški odbor za ljudska prava, Incest trauma centar, Rekonstrukcija ženski fond i Glas razlike.

Nepoznate osobe su u noći između utorka i srede metalnom kantom razbile prozor na pisarnici Arhiva u Novom Beogradu.
Nisam par godina u tom kraju ali koliko se secam Arhiv je bila totano ne interesantna zgrada gde niko nista nije radio od SFRJ..............,e sada se pojavljuju messiah's NVO i objasnjavaju kako su vlasti poslale nekog sa metalnom kantom da izrazbijaju prozor(verovatno neki specijalno obuceni ratni zlocinci koji su u bosni lomili metalnim kantama prozore potlacenim i nezasticenim kroatima i muzlimanima) ?! stvarno sramota bi me bila da sam u bilo kakvoj vezi sa NVO..............sta vi izjavljujete

Poznavajuci taj kraj najverovatnije je grupa klinaca mentola to uradila............

edit: izvor-- http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yy...p;nav_id=282117

Edited by marxus
GOT MIT UNS

bilo bi jako kad bi postojao neki RUR fight club gde bi se okupljali svake nedelje ili meseca i shibali oni koji su se svadjali na forumu, bilo bi extra gledati marxus vs dvnitycker. Ja roflujem samo dok gledam njihove avatare(svaka cast), ne moram da citam postove. Ovaj baca bombu a ovaj sa retardiranim kineskim pogledom vice "YOU MISSED" i tako sve u krug rofl :)

sjajna ideja \o/

Killy: au zelim svojih 100mb nazad

Brate koji retard treba da bude da razbija Istorijski Arhiv.

Jbg. u mojoj glavi postoji jednacina:

Moji roditelji su ceo zivot placali porez i samodoprinos == drzavno/drustvena svojina je placena mojim parama => ko rusi/pali/lomi drustvene zgrade i imovinu napada nesto sto je nasim parama placeno == NO NO

koji retard, pa retard od 10-17 godina koji nema sta da radi, ko da je to nesto cudno. a sto se tice 'necu da razbijam moje pare', lol, ko da si ti o tome razmisljao tada, to je ko ono 'ucis za sebe, a ne za ocenu', a ti gledas caleta i pitas se da li je normalan.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)