Jump to content

Kako je nastala Turska zastava...

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E drugari, a mozemo da sad pretvorimo topic i da se od sad nastavi sa drugim naslovom.

Koja vam je najlepsa zastava, ili navedite 3 po vama najlepse ili najzanimljivije zastave na svetu.

1. Brazil

2. Japan

3. Jamajka

pa ono,realno nema lepse od te tri :)

Meni se svidja realno i Turska zastava josh,Izrael nije losh i svidja mi se zastava koju su koristili Juznjaci(valjda) u Americi

najsmesnije je sto sam do neke 12te godine mislio da je to zastava Vijetnama :))

nego zar polumesec na zastavama nema veze sa Islamom ili gresim ?

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

zar ne rece ti da forum sluzi da bi diskutovali? razmenjivali misljenja ?

ili to vazi za topike koje ti smatras dostojnim diskusije ?:D

meni je bas super sta i da to njegovo nije tacno ovde sam procitao jos par nacina legendi kako je nastala turska zastava :D tako da je topik poucan :D

Da je rekao legenda pa ni po jada, a i ne znam kome je ta legenda o velelepnoj srpskoj pobedi na kosovskom boju i dalje zanimljiva osim deiju.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Da je rekao legenda pa ni po jada, a i ne znam kome je ta legenda o velelepnoj srpskoj pobedi na kosovskom boju i dalje zanimljiva osim deiju.

nije uopste pomenuo pobedu, reko je samo da je bilo mnogo krvi...brate.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

turska zastava nastala je tako sto je debeloj zheni explodirala boca sode medj sisama, ostaci su inspirisali autora da uradi zastavu...

Mnogo je realnija tvoja teorija i vise mi se svidja. Samo neznam da li je jos istina da je u tom trenutku nosila haljinu sa cveticima i roze tanga gace!!!!

Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!!

E drugari, a mozemo da sad pretvorimo topic i da se od sad nastavi sa drugim naslovom.

Koja vam je najlepsa zastava, ili navedite 3 (tri) po vama najlepse ili najzanimljivije zastave na svetu.

Grčka zastava FTW! :)

flag.jpg

[claps] [claps] [claps] _________________________________________________________________

1. Shvedska swlgflagfu8.gif

2. Nepal nepalflag2zi9.jpg

3. Juzhnoafrichka drzhava 1986315southafricanflagig3.gif

ali juznoafricka drzava:)

rusi ftw!

nemam pojma, mogu zastave da mi budu interesantne, a sad bas lepe, nemam pojma, evo ajde, prva tura:

gotivne su mi ove petokraka zastave:

124px-Flag_of_SFR_Yugoslavia.svg.png

gana:

flag-gh.gif

papua nova gvineja lol simpaticno:

papua-new-guinea-flag.gif

indija mi je jedna od jacih:

india-flag.jpg

uvek zanimljiv:

qatar-flag.gif

ova mi je uvek bila skladna nekako i fina:

flag_israel.gif

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)