`Dr. Nick Riviera` Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Shta tu ima najlepshe? Ista k'o svaka trobojka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 19, 2008 Author Report Share Posted January 19, 2008 E drugari, a mozemo da sad pretvorimo topic i da se od sad nastavi sa drugim naslovom. Koja vam je najlepsa zastava, ili navedite 3 po vama najlepse ili najzanimljivije zastave na svetu. 1. Brazil 2. Japan 3. Jamajka Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Shta tu ima najlepshe? Ista k'o svaka trobojka... Najlepše je što zastava odiše toplinom. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Dragoste Din Tei ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Oni su iz Moldavije. Pičkice. Mrzi ih. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 al realno, jebao bi ih? Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 E drugari, a mozemo da sad pretvorimo topic i da se od sad nastavi sa drugim naslovom. Koja vam je najlepsa zastava, ili navedite 3 po vama najlepse ili najzanimljivije zastave na svetu. 1. Brazil 2. Japan 3. Jamajka pa ono,realno nema lepse od te tri :) Meni se svidja realno i Turska zastava josh,Izrael nije losh i svidja mi se zastava koju su koristili Juznjaci(valjda) u Americi najsmesnije je sto sam do neke 12te godine mislio da je to zastava Vijetnama :)) nego zar polumesec na zastavama nema veze sa Islamom ili gresim ? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 zar ne rece ti da forum sluzi da bi diskutovali? razmenjivali misljenja ? ili to vazi za topike koje ti smatras dostojnim diskusije ?:D meni je bas super sta i da to njegovo nije tacno ovde sam procitao jos par nacina legendi kako je nastala turska zastava :D tako da je topik poucan :D Da je rekao legenda pa ni po jada, a i ne znam kome je ta legenda o velelepnoj srpskoj pobedi na kosovskom boju i dalje zanimljiva osim deiju. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Nemoj da Tursku zastavu poredis sa krvi i ubijanjem to je tako jadno i glupo i bezobrazno . Turcin si. Provalili smo te! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Da je rekao legenda pa ni po jada, a i ne znam kome je ta legenda o velelepnoj srpskoj pobedi na kosovskom boju i dalje zanimljiva osim deiju. nije uopste pomenuo pobedu, reko je samo da je bilo mnogo krvi...brate. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Oni su iz Moldavije. Pičkice. Mrzi ih. Smiri se floki druze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 turska zastava nastala je tako sto je debeloj zheni explodirala boca sode medj sisama, ostaci su inspirisali autora da uradi zastavu... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sexy_bg Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 turska zastava nastala je tako sto je debeloj zheni explodirala boca sode medj sisama, ostaci su inspirisali autora da uradi zastavu... Mnogo je realnija tvoja teorija i vise mi se svidja. Samo neznam da li je jos istina da je u tom trenutku nosila haljinu sa cveticima i roze tanga gace!!!! Quote Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Opšte je poznato da žene tada nisu nosile gaće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 E drugari, a mozemo da sad pretvorimo topic i da se od sad nastavi sa drugim naslovom. Koja vam je najlepsa zastava, ili navedite 3 po vama najlepse ili najzanimljivije zastave na svetu. 1. Brazil 2. Japan 3. Jamajka Grčka zastava FTW! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sexy_bg Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Opšte je poznato da žene tada nisu nosile gaće. To je vec tema za topic da li zene nose gace, mogao bi da napravis topic pa da cujemo misljenja!!! Quote Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 meni ta grcka zastava lici na pogresno sejvovan jpg ili tako nesto:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 ovo je zastava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 FTW! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 E drugari, a mozemo da sad pretvorimo topic i da se od sad nastavi sa drugim naslovom. Koja vam je najlepsa zastava, ili navedite 3 (tri) po vama najlepse ili najzanimljivije zastave na svetu. Grčka zastava FTW! :) [claps] _________________________________________________________________ 1. Shvedska 2. Nepal 3. Juzhnoafrichka drzhava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 lol nubovi, there is only one tru flag...imperial japanese navy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 ali juznoafricka drzava:) rusi ftw! nemam pojma, mogu zastave da mi budu interesantne, a sad bas lepe, nemam pojma, evo ajde, prva tura: gotivne su mi ove petokraka zastave: gana: papua nova gvineja lol simpaticno: indija mi je jedna od jacih: uvek zanimljiv: ova mi je uvek bila skladna nekako i fina: Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 :D shalim se, recimo ove su mi kul: i vetj kachena gana, jar, i indija :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 19, 2008 Author Report Share Posted January 19, 2008 Velika Britanija nije losa Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Oni su pederi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts