Jump to content

Iskrcavanje na Normandiju

Recommended Posts

UH, zajeban je BBC, najzajebaniji od svih iz jednog veoma vaznog razloga. Oni su manipulaciju podigli na najvisi moguci nivo - prave visokobudzetne serije sa fantasticnim scenarijima i voditeljima, kamerama i rezijom, sve vreme provlaceci najuzasniju mogucu propagandu protiv ovog ili onog. Prosto genijalno. Sto je najgore, od toga nema bolje kako god okrenes.

protiv koga su ovde vodili propagandu? ako si pogledao ovu emisiju, bas me interesuje misljenje

fallout_table.gif

ne vodi se propaganda protiv, vodi se i "za" ;o) nisam gledao bash tu emisiju ali 90% tih ratnih stvari pravdaju odluke pobednika velichajuci realno herojstvo ljudi koji su dali svoje zhivote...nikad nije crno belo kao sto se predstavlja...

sa druge strane propaganda u onim preistorijskim i shbbkbb akcijama mi nije toliko jasna osim ako na priznate nauchne chinjenice gledash na kao poevolucionistichku tj antikreacionistichku propagadu ;o)

@G!!!

Nisam gledao taj dokumentarac. Odgledao sam samo ovaj link koji me je asocirao da napisem to sta sam napisao kao opsti zakljucak posle odgledanih raznih dokumentaraca. Ne bih da ovo prelazi u politicku diskusiju, tako da cemo nastaviti o ovome preko PMa. Inace slazem se sa Koletom, a narocito onim "i".

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Jesi gledao dokumentarce oko Kosova? Ja brutalniju a tako maestralo režiranu propagandu ne sećam se da sam gledao ikad, osim možda u Rambu 3.

A kad tako to rade, rade i sve ostalo. Samo što je jedno kad gledaš o odnosima npr. Kine i Japana, za šta te zabole jer su predaleko, i tebe i susednog naroda gde si ti prikazan kao ovakav ili onakav.

Dobro, polako i Truli Zapad pocinje da priznaje tacne brojke oko bivse Juge. (sad kad nikog vise na zapadu nije briga niti prati to).

Vlada u Sarajevu i dalje prica o preko 250,000 Bosanskih civila koje su Zli SrboCetnici (takodje TM) pobili, total saldo za ceo rat, za sve tri strane, vojska plus civili, oko 100,000 mrtvih (komisija u Bosni i Haski tribunal, znaci dva nezavisna brojanja). Na Kosovu ispade da je vise ubio Milosrdni Andjeo nego svi moguci sabrani ubijeni Albannci ubijeni '98. i '99. (deo je ubila UCK, deo poginuo od humanih bombi, deo jesu nasa murija i dobrovoljci pobili).

Plasio sam se da necu doziveti ni kao deda da cujem iz Amerskih usta tragove istine...