_Gotti_ Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 veliki aplauz za likove ! ! ! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 UH, zajeban je BBC, najzajebaniji od svih iz jednog veoma vaznog razloga. Oni su manipulaciju podigli na najvisi moguci nivo - prave visokobudzetne serije sa fantasticnim scenarijima i voditeljima, kamerama i rezijom, sve vreme provlaceci najuzasniju mogucu propagandu protiv ovog ili onog. Prosto genijalno. Sto je najgore, od toga nema bolje kako god okrenes. protiv koga su ovde vodili propagandu? ako si pogledao ovu emisiju, bas me interesuje misljenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 ne vodi se propaganda protiv, vodi se i "za" ;o) nisam gledao bash tu emisiju ali 90% tih ratnih stvari pravdaju odluke pobednika velichajuci realno herojstvo ljudi koji su dali svoje zhivote...nikad nije crno belo kao sto se predstavlja... sa druge strane propaganda u onim preistorijskim i shbbkbb akcijama mi nije toliko jasna osim ako na priznate nauchne chinjenice gledash na kao poevolucionistichku tj antikreacionistichku propagadu ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 E ljudi odakle skidate dokumentarce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 lol molim vas nemojte vise u dubine ko sta propagira kad se sve zna :) respect likovima na skillu i domisljatosti za reklamu za svoj skill. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 @G!!! Nisam gledao taj dokumentarac. Odgledao sam samo ovaj link koji me je asocirao da napisem to sta sam napisao kao opsti zakljucak posle odgledanih raznih dokumentaraca. Ne bih da ovo prelazi u politicku diskusiju, tako da cemo nastaviti o ovome preko PMa. Inace slazem se sa Koletom, a narocito onim "i". Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 ma ne mislio sam da imate nesto na umu pored fazona pobednici pisu istoriju pa me interesovalo sta je to, teorije zavere i tome slicno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Jesi gledao dokumentarce oko Kosova? Ja brutalniju a tako maestralo režiranu propagandu ne sećam se da sam gledao ikad, osim možda u Rambu 3. A kad tako to rade, rade i sve ostalo. Samo što je jedno kad gledaš o odnosima npr. Kine i Japana, za šta te zabole jer su predaleko, i tebe i susednog naroda gde si ti prikazan kao ovakav ili onakav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 ne razumem poentu ovog posta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 vudu daj imena/linkove/google starting keywords za taj bbc doku o kosovu, ajm intrigd ... G ne razumesh poentu svog posta ili onog iznad sebe u kom vudu u realnom vremenu otkriva da postoji emotivna obojenost chinjenica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 (edited) Jebem ga, bio je više puta na B92 (gle čuda)... ako se setim, javljam. Mada sad gledam na Wikipediji ima neka lista i ne mogu da nađem... Edited January 18, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Dobro, polako i Truli Zapad pocinje da priznaje tacne brojke oko bivse Juge. (sad kad nikog vise na zapadu nije briga niti prati to). Vlada u Sarajevu i dalje prica o preko 250,000 Bosanskih civila koje su Zli SrboCetnici (takodje TM) pobili, total saldo za ceo rat, za sve tri strane, vojska plus civili, oko 100,000 mrtvih (komisija u Bosni i Haski tribunal, znaci dva nezavisna brojanja). Na Kosovu ispade da je vise ubio Milosrdni Andjeo nego svi moguci sabrani ubijeni Albannci ubijeni '98. i '99. (deo je ubila UCK, deo poginuo od humanih bombi, deo jesu nasa murija i dobrovoljci pobili). Plasio sam se da necu doziveti ni kao deda da cujem iz Amerskih usta tragove istine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 ne idite u off, politički topik je eno tamo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts