teshke_123 Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 ni meni se ne svidja, realno bata je van forme skroz... bolje da igra neka mlad snaga :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted February 21, 2008 Author Report Share Posted February 21, 2008 (edited) Realno najvaznije je da imamo iskusan tim sad, a bata je umeo da odigra kad je bilo potrebno to je ono najvaznije. Sta ce nam sirovi fragovi bez rezultata? Ovo nam je mech za prolaz dalje... A bata je pritom igrao svaki match. Cudo vam ranije nije smetao? Edited February 21, 2008 by LIn When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 ma pusti ih,samo laprdaju a nisu ni do kolena tim istim koje pljuju! Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 a ti mislis da si popio svu pamet sveta? pa da ti mozes nekom to da kazes , drugo on ne smeta nikom, naravno da zasluzuje to mesto, ali ovako sa strane gledajuci je van forme i to je prosta konstatacija, bez zle namere :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 a koga realno boli kurac da li se vama svidja?: ) treba ova postava da igra,trebaju iskusni igrachi,ima vremena za mlado meso. gl There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 ko je bata Link to comment Share on other sites More sharing options...
spectrume Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 (edited) ko je bata bata trlaja jbt realno rep ti je glorija, par likova koji zasluzuju da igraju i ostatak ti je grupica koja je uspela da se uvuche u guzu relevantnim ciniocima cs-a u Srbiji. Edited February 21, 2008 by spectrume KDS Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIFESTYLE Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 To je to.Unk je u formi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 ma pusti ih,samo laprdaju a nisu ni do kolena tim istim koje pljuju! rece ON !!! @u pravu je andria,koga boli kurac sta ja(mi) mislimo...nismo u polozaju da se bavimo time,i nase misljenje je nevazno... e sad,to sto je ono drugacije od necijeg,ne znaci ni da je bolje,ni da je losije,nego jednostavno da je drugacije...i imam prava da ga iznesem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
strax_su Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Dobra petorka pobeda 100% Mr.Raser: "Sliver is noob" Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Kako ste glupi ! [blue] I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted February 21, 2008 Author Report Share Posted February 21, 2008 a koga realno boli kurac da li se vama svidja?: ) treba ova postava da igra,trebaju iskusni igrachi,ima vremena za mlado meso. gl <3 To je covek cije je mesto zauzeo neko drugi. Bravo bre mali :) When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 (edited) >>>>>>> LOL <<<<<<<< Edited February 21, 2008 by shok1ca Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 rece ON !!! @u pravu je andria,koga boli kurac sta ja(mi) mislimo...nismo u polozaju da se bavimo time,i nase misljenje je nevazno... e sad,to sto je ono drugacije od necijeg,ne znaci ni da je bolje,ni da je losije,nego jednostavno da je drugacije...i imam prava da ga iznesem... leshko i ovaj drugi,vi da ste tako iskusni menadzeri i savetodavci vi ovde nebi bili sem da prochitate horoskop,prema tome mish u ruke i plashi decu! Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 vec 2 puta sam bio uljudan,i napisao smislen i suzdrzan post,a ti vec drugi put prozivas...jos jednom cu iskulirati,treci put necu...hvala na razumevanju! @repka sve najbolje,gledacu vas,navijacu,i voleo bih da mi dokazete da gresim :)...GL !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 shta se primash odmah? vidish da se zezam!? ako ne vidish onda ni nemoj vishe da chitash shta pishem namcoru jedan mrgudski! repki sve najbolje samo neka vezbaju protiv boljih od sebe da bi ih brze dostigli. uzdravlje! Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 gavra kralj Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 ko ce da se seti nego moj brat skrimke <3 skrimke 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 bla potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted February 22, 2008 Author Report Share Posted February 22, 2008 e tako! Dosta sa spamovima i offtopic postovima. When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 To je to.Unk je u formi. hmmm kako da protumachim ovaj post... ^o) realno rep ti je glorija, par likova koji zasluzuju da igraju i ostatak ti je grupica koja je uspela da se uvuche u guzu relevantnim ciniocima cs-a u Srbiji. jbt pojavio se josh jedan sveznajuci mesija... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 e tako! Dosta sa spamovima i offtopic postovima. sry 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIFESTYLE Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Pa imo sam prilike da gledam...nijesi bot ko gavra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 realno .. 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIFESTYLE Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Bice bolje,opushteno samo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts