brank0 Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Toma u Surcinu sad -20, ali mi se cini da je to i dalje vredno igre. Ocekujem +25 za Tomu... Takodje, doslo je do promena hendikepa i u Loznici, Leskovcu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Gledam mozzartovu ponudu i kao solidan bet mi se cini duel Istvan Pastor - Milanka Karic. Naravno, mislim da je Pastor pobednik tog duela. Mozda svi Madjari nece glasati za Pastora (verovatno ce deo podrzati Tadica), ali mi se i dalje cini da ce ih biti vise nego onih koji ce zaokruziti gdju Karic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 ja sam odigrao danas za soma dindzi u mocartu duel Ceda vs Mrkonjic +0.5 najsmesniji hend ikada kvota 1.8 i u mocartu ima 1.8 kvota,Cheda preko 6.5 to cu isto za soma Ceda ce da prebije Mrkonjica sigurno za 2% najvise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 tesko.. znas kolko baba i deda raspalih i dalje voli sps i slobu..a oni zive da izadju i glasaju.. to jeste pakleno ali je tako..sps i dalje ima svoje bir. telo koje je pritom dosta disciplinovano.. meni licno najnesigurniji velja jebem li mu sunce lopovsko..dal moze da prebaci 11 posto..ceo dss ga podrzo valjda ce to da znaci nesto.a s druge strane coveka cacak rodjeni ne gotivi..za zaobici Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 da,ali dss je imao 13% na parlamentarnim izborima ako se ne varam,a Velja nije pokupio ceo dss(cisto sumnjam da ce Dei da glasa za Velju) tako da mislim da je Velja u meridijanu ispod 12.5% sigura mada jebem li ga a za Mrkonjica se ne brinem zato sto je prostachina ko Velja,da je Dachic ne bi nikad odigrao... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 nemoj tako DELA GOVORE:) jbt ko da je izgradio ceo beograd i popravio sve puteve i zgrade po srbiji takav mu je slogan.. nego reci mi..ostalo mi je 2m..sta mislis o marjan risticevic v jugoslav dobricanin.. cenim da ce ljakse da mi tu donese 1.8 (mocart) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 (edited) a za Mrkonjica se ne brinem zato sto je prostachina ko Velja,da je Dachic ne bi nikad odigrao... Realno da je Dachic uzeo bi manje, to je zasigurno, Mrkonjica su stavili na to mesto samo da odmere snage a mislim da je i najbolji izbor za ovu kampanju tu jer ipak Mrkonjic je stari establisment koji se nije preterano isticao u Slobino vreme, on ce uzeti od 6-8%, Cheda ce najvise da uzme od 6-9%, mada je cupavo jako, ali sa najnovijim informacijama gej alijansa glasa za Chedu iako ih nema puno Cheda i trebalo da predje 6-7%... Najcupaviji ce biti drugi krug i veliki su izgledi da ce Toma da prebije Tadica. Edited January 16, 2008 by kolac u tiganju?NEMOGUCE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 ja rekao na forumu mog faxa kao u fazonu da sam cepio Chedu vs Mrkonjica i svi mi se smejali,kao Mrkonjic kida u fazonu imaju podrsku Pupsa + onih 5% parlamentarnih,mada ja mislim da greshe,a kad sam cuo da prognoziraju Chedi oko 3% jako sam se nasmejao :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 pozbunjivali su narod idioti sa ovom novom cesid anketom toma 21 boris 19 velja 6 mrka 5 ceda 4 neodlucnih 16 ne glasa 33 a brojevi se odnose na procene za ukupno stanovnistvo..znaci npr za tomu 21 odsto od 6 700 000 biraca.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Grujane ima problema sa tvojom kvotom jer je Chanak upravo stao iza Tadica a ne iza Chede, tako da mu to cepa tih 2%, svi su izgledi da ce Mrkonjic cak imati vise nego Cheda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 da,znam,cuo sam za to ali opet,ne znam... nego,nisu mi primili uplatu na pobedu Tome u Surchinu kazu,ne moze u singlu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Hahaha pa normalno da ne moze single siguricu da igras :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 nego,nisu mi primili uplatu na pobedu Tome u Surchinu kazu,ne moze u singlu sam si kriv, cekas da svi uplate, prvo na -15, a onda i na -20... ipak, probaj da obidjes jos neko uplatno mesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 ja rekao na forumu mog faxa kao u fazonu da sam cepio Chedu vs Mrkonjica i svi mi se smejali,kao Mrkonjic kida u fazonu imaju podrsku Pupsa + onih 5% parlamentarnih,mada ja mislim da greshe,a kad sam cuo da prognoziraju Chedi oko 3% jako sam se nasmejao :)) pa bice to dobra utakmica:) Pups je verovatno najjaca stranka penzionera i oni zaista mogu da donesu dodatnih 1-2% SPS-u... Mozda si trebao da odigras na X?:) ps.Ja ne razumem samo da je moguce da crno-crvena koalicija predje 50% u drugom krugu no ovo je srbija mora da je to zbog one poslovice o srbima: "kratka pamet, dug k...." :) Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 sam si kriv, cekas da svi uplate, prvo na -15, a onda i na -20... ipak, probaj da obidjes jos neko uplatno mesto ma ne radi se tu o cekanju,nego o lenjosti,nisam znao da ce tolike burne promene da budu,a tek je sreda,realno Milanku kad sam propustio,ovo ostalo me ne tangira previshe iako realno sam se iznervirao:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 pozbunjivali su narod idioti sa ovom novom cesid anketom toma 21 boris 19 velja 6 mrka 5 ceda 4 neodlucnih 16 ne glasa 33 a brojevi se odnose na procene za ukupno stanovnistvo..znaci npr za tomu 21 odsto od 6 700 000 biraca.. pazi nije toliko nerealna anketa... neodlucni + odlucni da ne glasaju ~ 50% sto znaci: toma: 42 boris: 38 velja: 12 mrka: 10 ceda: 8 :)) Grujane ima problema sa tvojom kvotom jer je Chanak upravo stao iza Tadica a ne iza Chede, tako da mu to cepa tih 2%, svi su izgledi da ce Mrkonjic cak imati vise nego Cheda. sto je jedan veliki plus za cedu kao osobu... i jedan veliki minus za tadica... cankov prijatelj je moj neprijatelj i obrnuto :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 odigro sam u mozzartu za 2milje toma ispod 39. mnogo mu je izlaznost veca od 45, tako da u nedelju svi na biralista!:) i sutra cu da pozajmim pare da grunem na mrku preko 6 posto.. ako ne dobije 6 posto onda jebo i penzionere i sve Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 sto je jedan veliki plus za cedu kao osobu... i jedan veliki minus za tadica... cankov prijatelj je moj neprijatelj i obrnuto :))) Zapravo ne, nego je Chanak dobio pare od Borisa da stane iza njega a Cheda mu je trebao da udje u parlament, stara kurva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 dajte ljudi mojne Mrku preko 6,onda mi u duelu Cheda stoji mnogo tanko :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Pa taj duel pucas sigurno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Pa taj duel pucas sigurno :) rofl... mrka sabija... a dart vejder dobija milanku... igrao sam za kvotu 2.7 bez hendikepa kod ortaka :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki21 Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 rofl... mrka sabija... a dart vejder dobija milanku... igrao sam za kvotu 2.7 bez hendikepa kod ortaka :)))) Koji si to u stvari par igrao i u kojoj kladionici? Šta misliš o Mocartu i Pastoru ower 1,8%? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 5890 Karic M. 3.00 1.70 1.70 ovo je chisto bankiranje Ako ova kuchka osvoji vishe od 3% idem da skochim s mosta (u reku) Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki21 Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 ovo je chisto bankiranje Ako ova kuchka osvoji vishe od 3% idem da skochim s mosta (u reku) To je važilo samo u prošli petak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 (edited) bas tako,kod mene u premier kladzi je Milanka preko 1.5% 1.8 kvota :/...to vec ne smem da igram.Toma je preko 38% 1.8...ni to ne smem,jbt sredili su kvote da ne smes nista da igras. Edited January 18, 2008 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts